Хорица имам адин проблем ходя с едно момиче близо 7 месеца последните дни разбрах че тя се е целувала с друг и са ги видели да се държат са ръце и реших да поговоря с нея тва беше най мъчителния ми разговор през целия ми кратък живот тя ме одряза от следваха ред сълзи ред сополи с думите "аз още те обичам обаче така е най добре за двама ни" подкрепено със "не бях щастлива последните няколко седмици" и както и да е скъсахме без да я оплаквам много и по пътя като я изпращах си говорехме и тя искаше пак да се съберем но тогава бях ядосан мн и по скоро заслепен обаче я обичам страшно много и същатата вечер отидох до тях да си изясним нещата и баща и ми отвори и влязах в стаята и гледам че тя даржи нож и искаше да си реже вените страшно много се уплаших и след дълги уговорки я отказах да се самоубива и пак се сабрахме тя сега е в австрия за седмица като и казах да размисли какво точно иска и дали иска да е с мен или с него защото като се разделяхме тя каза че ме обича много но има чувства и кам него....но сега се чудя дали бих забравил това което е направила и дали ще мога да почна начисто същевременно разбрах че за още неща ме е лъгала знам че това е проблем който трябва сам да си реша но бих искал да знам какво бихте направили вие на мое място