- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakви родители ще бъдете?
Ми ще се грижа възможно най добре за децата си .И никога няма да ги лишавам от нещо което аз съм нямал , и няма да им
викам "ама аз на времето нямах такова или не ми беше лесно.." . Но също така ще няма да ги разглезвам много!!!
emi i az sum mislila po tozi vurps dosta e slojenobicham decata i to mn ama se si mislq she nqma da buda dobra maika
mislq si che shte im pozvolqvam vsichko i te shte me podlydqt,koeto ne mi xaresva mn de.gledala sum bratovchet si i neshto edinqt put ne go gledax kato xorata shtom se napisa
gotino nali
![]()
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
Az shte se opitam da byda dobra i grijovna maikaIskam edno momche ili bliznaci
Shte glezq lapeto/lapetata no i shte mu/im se karam.Shte im pozvolqvam da pravqt vsi4ko koeto moite roditeli sa mi zabranqvali.Kato stanat na 13-14 shte im mahna ve4erniq 4as za da mogat da se zabavlqvat s priqtelite si na max.Eh eh ...
Keep smilin'
Не ми се мисли за това,благодаря!
Ще видим......има многооо време
Предполагам че ще ги възпитам не точно по тоя начин по който моите родители са.....
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
6te se opitem da buda kato moite roditeli!da ne mi se ka4vat na glavata ama i da ne sas nekvi ideoti!
Az vinagi si mislq 4e 6te sum mnogo pe4ena maika i 6te im davam vsi4ko no kato se zamislq mai nqma da e mnoo dobre za tqh takanzn vsu6tnost ima dosta vreme
za kvo mislite za tiq ne6ta kato ima tolkova mnoo vreme dokato rodim deca
Puk i ne se znae izob6to togava dali 6te sme jivi moje da se e blusnal asteroit ili puk vraga na spaidarmen da e uni6tojil cqlata vselena i spaidarmen da ne e mogul da q spasi ili puk slunceto da se pribliji mnogo do zemqta i horata da se stopet i pro4ie!Mislete za momenta a ne za bude6teto(ili pone ne za tolkova dale4neto bude6te)
![]()
az iskam da sam cool roditel,6te i dam vsi4ko,ako 6tat da me slu6at,e ama da ne pu6at mnogo treva,i pone da iztrezniavat bazro 6oto ine4e a u4ili6teto kak 6te hodat taka na daskalokato men
.6te gi paza,6te si gi obi4kam i taka
DA SA JIVI I ZDRAVI
p.siskam samo edno-da e mom4ee
E kakyv roditel da sym az nqma da imam deca dokato ne sym v otdelen apartament i nerabotq neshto ot koeto da poluchavam dobro zaplata che za deteto trqbvat mn griji... i mislq do nqkakva stepen da e glezeno no ne chak tolkova i she go pravq gyzarche samo momche da e :P
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Ще съм идеалната мамичка.. ByhAhaA
Много много ще си обичкам Момиченцето
искам женско, ше е съм много яка майка.
Няма да съм като мойта майка (мо е зле).
Няма да правя грешките които тя прави постоянно.
Ще има Всичко кфот си поиска и тей ше съм да бест![]()
ше съм мамчето което искам за себе си
Майка ми ако беше такваз пичка щех много да си я лофкам!
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
ami nadqvam se edin den da stana maika![]()
6te obi4am mnogo, mnogo, mnogo decata si, 6te se grija za tqh, hahah moje da se juligan4eta :P
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
kwa maika li she byda(ako vyob6te imam deca) - mi 6e sam ot tipa gotini maiki .Nqma da mu kazwam kwo da prai ili da si nalagam mnenieto .......da si ziwee ziwota .....samo 6e sa griza za nego a to kwoto 6te da prai.....nqma da mu kazwam kwo da prai .Kakto mu se ziwee-taka da si ziwee ..
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ami neznam sq e lesno seki da kaje ama kato ti doide do glavata - drugo 6te vikate! nadqvam se da sum dobra!
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Наистина изглежда трудно да си родител...
Аз може би бих дала на децата си това, което нашите са ми забранявали, но в такъв случаи и моите ще станат много разглезени.Мисля , че ще се опирам до моето детсвто и спомените си... и най - важното - ще се опитвам да ги разбирам...не искам децата ми да ме мразят и т.н. Но все пак родителството не ми е в плановете за близко бъдеще ...има много време и не се знае с какво ще ме изненада животът
аз мисля че ще съм добра маика ...ще готвя и чистя и ще работя(надявам се вкъщи,уча рисуване и мисля с това да се занимавам)
а колкото до децата винаги ще се поставям на тяхно място понякога ще крещя когато се изнервя,но отсега съм си такава....![]()
haha mislq da si napravq deteto oligofren4e..
nqma da mu davam da pie mnogo [malko samo]
pove4e 6te pu6i! [treva] 6te slu6a HC i malko metal
hm.. kakvo o6te.. 6te mu davam po4ti vsi4ko .. i taka ..![]()
interesna tema .... ami kat stana ba6ta .. 6te bude veselo i zbavnomu hahaha ako imam mom4eta o6te po 5 godinki na losta i na usporedkata dokato ne stanat s raka 40 sm nai malko posle qko u4ene za da im e lesno v jivota po natatuk i 6te im davam kakvoto im trqbva no i 6te gi li6ava mza da sviknat da se borqt s kuraviq i gaden jivot
a ako sa momi4eta .. lele dupe da im e qko.... nqma da kazvam na tqh kakvo 6te im se slu4va poneje 6te se opla6at si4ki v foruma![]()
![]()
![]()
![]()
Все още не съм мислила по тая тема,ама като се знам каква съм с малките деца като ме ядосат и сериозно се замислям .Изрично казах на наще,ако стана кисела и закачлива(абе общо взето-Като старата дама от блока дето никой не е харесва,щото е..(аре няма да изпозлвам цинизми)) след 25-та си год,да не ми дават да имам деца.
Само ще кажа че сега си мислим едно но накрая ще стане обратното..имам 1 приятелка на която майка и като е била млада и още преди за роди и т.н все си е казвала че ще дава всичко на децата си , ще ги глези , няма да се тревожи с кой са навън , но точно обратното сега се притеснява за тях , и иска най-доброто за това и не дава всичко което си приискат, за това не мисля че мога да си предства каква майка ще съм ..само ако имам деца след много време тогава ще разбера
s edna duma - liberalna![]()
JiVeI kAKt0 IsKa6, A nE KakTo TrQbVa, BadI GaDnA Ku4kA I nE vQrVaI v LuBovTa!!!
Предполагам че няма да съм като наще!Ше съм добра майка.. модернакакто се казва.Ще му давам да седи до по до късно..Ще си споделяме ( с дъщеря ми )
Мойте родители са некфи ...консервативни.Искат да се прибирам по-ранко така,само ми мрънкат за глупости.. пф.Определено няма да съм като тях!Щото не искам детето ми да пише такива неща за мен по форумите
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Ще бъда печен тате, ще си водя лапето на мачове, на курви, на пъйрсинги и татуси..![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
pitaite decata kato se rodqt i stanat na 20 godini kakuv rosditel sum bil![]()
Ако съм като баща ми ,значи наистина ще бъда добър родител.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
ne obi4am osobeno decata,i sega sum na toq princip da ne rajdampomnq edna slu4ka ama sum bila na 3-4 godinki i se voza v reisa s maika mi i ba6ta mi i ne6to stanalo na vapros 4e 6e stana golqma 6e iam deca i t.n i az sum izkre6tqla v reisa "neiskam da rajdam" si4ki se spukali ot smqh ta ot malka neiskam,pa 6e vidim kfo 6e mi e mnenieto kato pootrasna...prosto ne samo 4e ne obi4am decata,ami i mn griji sa kat porasne da ne stane nekoi prestupnik,trea se da go mislq da se pritesnqvam,ako ne6to mu se slu4i da stradam i taka... ima 2ma 4oveka koito obi4am bezkraino mnogo i za koito se pritesnqvam neprekusnato,smqtam 4e nqmam nujda ot pove4e... az i da se jenq ne iskam de..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.