- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakви родители ще бъдете?
Почти винаги ще получават това, което искат.Докато са малки примерно 10-12 ще има ограничения, след което пак ще ги има, но ще са съвсем дребни.Ще им бъда приятелка, ще давам съвети и ще се интересувам от това, което правят.Винаги ще могат да разчитат на мен \/
Ще се старая да проявявам повече разбиране към тях, защото рядко но се случва мойте родители да не ме разберат.Искам детето ми да седне и да говори с мен каквото и да става все едно съм му приятелка.Ще се старая да съм добър родител, пък каквото стане.![]()
Everything happens for a reason..
Нямам представа!Не ми стига въображението да се отнеса толкова далече в бъдещето,въпреки че е доста богато...Предполагам,че ще бъда добра с децата си,ама ако ми се качват на главата ще бъда по-строга,въпреки че не си се представям в такава светлина...
...
по4ти си4ко само без НАРКОТИЦИ
Никой НЕ знае какъв родител ще бъде!За начало мисля да остана със същата форма на тялото си!НЕ знам каква ще бъда като родител,но ако мъжът до мен,е като сегашния ми приятел,децата ни ще живеят в едно от най-щастливите семеиства,с едни обичащи се до полуда родители...От мен ще получат всичко което мога да им дам,а баща им ако е сегашното ми приятелчев което мноооого се надявам,ще го обожават,защото той ще ги блоготвори!Сигурно ще ги обича,повече и от мен
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами сега като се замисля-иска ми се да бъда готино мамче ^.^ хъх..но като създам семейство,дом..като ми се народят бебешоци(да се надяваме само 2 ;Д) Може би начина ми на мислене ще се промени..Сега мисля да им позволявам това,което на мен не ми е било позволено до определена възраст и т.н..ОООбаче след време тъй като децата ми/детето ми ...ще бъдат най-важните неща за мен ..и ще ги пазя дори с цената на живота си..Това ме навежда на мисълта ,че "готиното мамче" ще се превърне в "мамчето злобар дето забранява всичко " :/ Трудно е да си родител..но пък да създадеш дете,да дариш нещо с живот-това е толкова ..м..красиво ? *_*
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Прочетох въпроса и не отговорих веднага.Реших,че нямам какво да пиша,но сякаш този въпрос ( Каква майка ще бъда? ) остана в мислите ми.И след кратки размишления успях да си представя макар и бегло,че ще бъда майка,която ще обича много децата си,ще ги глези много и ще им позволява почти всичко и от това излиза и че ще са много палави и непослушни.Ми друго не успях да си представя освен,че може приятеля ми да им е баща (![]()
) и че ще е също много добър баща,ама ще е строг,когато трябва и няма да им позволява всяко нещо,което пискат ... ама едва ли той ще е баща на децата ми (въпреки,че ми се иска
) ....
Az mislia 4e znam kakva maika 6te buda za6toto do goliama stepen az sum otgledala malkata si sestra(sega e po4ti na 5).Nadiavam se samo s vremeto da stana malko po-turpeliva.Ina4e kogato vliazat v pyberteta decata mi iskam da sum kato moita maika! Prosto e prekrasna i ne bih mogla da si predstavia po-dobra ot neia.Vinagi me e naputstvala i mi e davala dobri suveti bez da natrapva mnenieto i razbiraniata si.Vinagi e davala da se razbere do kude sa mi granicite bez da se nalaga da me nakazva a poniakoga dori bez da povi6ava ton.Ostaviala me e da pravia gre6ki za koeto sum i bezkraino blagodarna.Vinagi sum mojela da spodeliam s neia i da i zadavam "neydobni" vuprosi.Da,nadiavam se da sum maika kato neia![]()
ам аз 100% ше си ги обичам мноо и искам да ги накарам да ме имат за приятелка и да ми споделят щот аз на наще не казвам нищо а искам....ест ше ги глезя ии ала бала мъжото ше помага![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Хъм аз обожавам децата и всички казват чеи ще бъда много добър родител още ми е рано де.Ще им дам от това което имат нужда любов разбирателство ще ги глезя но и ще бъда строга.Ще им дам това което имам аз удобство лукс и прекрасни родители ще бъда и строга ще знаят кое добре и кое не .Няма да ги удрям или да крещя с викане и бой несе стига до никъде ще бъда и тяхна приятелка ще могат да споделят с мен а няма да се стнрахуват
бих била много шашав родител. сигурно бих очаквала твърде много от децата си.
може би ще бъда строга но и в същото време ще се опитвам да ги глезя незнам с времето много ще се променя като характер и не мога да кажа отсега.
6TE U4I KAT NENORMALNO ZA DA STANE EINSTEIN NOMER 2,6TE MU DAVAM QKO PARI,KVOTO SI POISKA AMA QKO U4ENE AKO NE U4I NQMA DA POLU4I NI6TO
ще ги праа на рибена кост и смъкнати още от 5 години сеш'се и ше си вартим масура секи ден ше се ожена за негърка децата да са ми негри гангстери сеш се yoooooo гет ит ?![]()
![]()
![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Аз смятам, че децата трябва да надминат родителите си по постижения. Затова ще наблягам предимно на образованието; ще изисквам да учат много и да носят само 6-ци В това отношение ще се поизпотят за да ме надминат... От рано ще установя в какво са добри и от какво се интересуват, за да ги запиша на подходящи извънкласни дейности (колкото повече, толкова повече - трябва да свикват на натоварване и да се справят с много задачи наведнъж). Доколкото е възможно, ще ги тласна към елитен университет и елитна специалност. Ще ги запиша и на някакъв спорт, за да са здрави и красиви. Това е основното на което държа.
Иначе ще гледам да избягвам грешките на моите родители. Надявам се в пубертета им да намеря баланс между това да ги предпазя и да не ги осакатя социално.
Ще се радвам, ако децата ми ме възприемат не като шефче, а като приятел. Важно е да има разбиране и от двете страни.
Ще съм точно като моята майка,без никакво изключение.Ако са добри ученици и ми носят добри оценки,ще им давам всичко,ще им копувам каквото искат и ще ги пускам навсякъде.Ако не са обаче,ще се наложи да поработят доста.
Не зная.. но имам огромното желание децата ми да израстнат в щастлива семейна среда, без да тя бъде допълнителен стрес за тях..
Иначе отговорът на въпроса сигурно ще зависи от много неща - какъв е таткото, какви доходи имаме, къде живеем, какво работим.. и т.н. А това няма как да го знам [:
az 6te si spomnqm na men kvo mi se e iskalo kato sum bila na taq vuzrrast nqma da sum isteri4ka kato moita ludnbala maika ii nqma da go karam da y4i kato poludqllo non stop est 6te si po4u baqnoo nqma da zabravqm 4e trqq i da se otpuska :P
Ми... то наистина си е рано, и не мисля, че това, което кажа, ще стане, защото след време... ще си се покаже какви ще сме... Мииии... какъв родител ли? За мен най-важното е разбирателството... Просто не искам да съм родител в пълният смисъл на думата, а приятел...Това детето ти да споделя е нещо наистина страхотно... аз лично никога не споделям, и може би затова ми се ще тая грешка да не я правят и те
Естествено, и аз ще държа на образованието, нооооо в никакъв случай няма да искам да е някакъъъъъъъъъв зубааар
Няма да държа на оценките, а на знанието, както е в моето семейство до известна степен...
Мии.. ще видим какво ще стнае след 7-8 години
Ааа, относно забраните... ще дам да опита всичко, което иска, защото така ще е по-добре... на мен лично са ми давали да пробвам от всичко вкъщи, и нямам никакви проблеми с алкохола и цигарите...
Абеее... ЩЕ ВИДИМ
![]()
Ще се старая да бъда толеранта и търпелива,да изслушвам и помагам на децата си,ще им давам достатъчно свобода,но не прекалено,техен ще бъде избора за това,което ще искат да правят по-нататък в живота,какво ще учат и с какво ще се занимават.Общо взето ще се старая да направя всички онези неща,които моите родители са успели да направят за мен и също онези неща,коита не са.Нека сами да избират дали искат да се запишат на СИП по Химия,Физика,БЕЛ или искат да спортуват.Какво- нека те си решат.Ще се старая да имат всичко,което пожелаят,но да не са прекалено разглезени.Бъдещето е доста далеч пред мен,не се знае дали ще доживея до тогава и дали възгледите ми ще се променят...
Не сикам дете.
Не сикам да тровя живота на някакво невинно същество...
И не се виждам като родител.Абсурд.
AMI deteto mi dokato stane na 13 godini shte sem malko po-stroga shte go naycha na chesnost i oshte podobni raboti a kogato veche porasni i e na 13.14.15.16.17.18..... shte my razreshavam VSICHKOOOOO da sedi do k1sni s fr da spi v nqkoi da si ima gadjeta koito da sp1t v vk1shti i mn podobni neshta