.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Хахаха...ами добричка :P
    Ще имам 2 деца,може и 3,ако не ме домързи да ги родя
    От мънички ще ги зарибявам по Пантера
    Ще им е позволено почти всичко.
    Ще ги уча на много неща,но ще е по-добре и ако те сами
    си изпатят от собствени грешки-така е по-добре.
    За цигари,алкохол-няма изобщо проблеми да правя(стига да са минали 13-14).За наркотиците-строга забрана
    Ако те си изберат този път,ще си е тяхна работа,но ще ги гръмна преди
    наркотиците Не,щегувам се.Ще им обясня,че няма нужда да ги барат,но едва ли ще ме послушат.Всички деца са любопитни и опитват...
    такъв е живота просто.
    Оф,малко се оплетох.
    Просто ще се старая да не им крещя,ще бъда спокойна.Ще имат всичко.
    Работата им просто е да не пренебрегват училището и да не се друсат.
    Иии по дискотеки,купони ще си ходят.
    Секс,стига да е безопасен не е проблем...

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Мисля, че ще съм (или поне се надявам да бъда) родител като баща ми-всяко нещо позволено, но с граници, съобразени с границите на приятелите ми.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Na sedmoto nebe
    Ми аз личо няма да съм толкова обсебваща като майка ми, щото на моменти с нея не се търпим. С една дума ще съм по-рационален родител

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Да имам дете сега и филм,но нееека използваме машината на времето
    и я превъртим след някъде...да кажем 12-13 годинки

Мечтата ми е да имам момиченце и момченце.Ще им позволявам всичко,всичко,всичко Няма да съм от онези ограничени родители,които
    постоянно повтарят "какво ще кажат хората за това?".От малки ще ги уча да не им пука,какво си мислят околните за тях.Ще имат пълна свобода.Ще си подскачат на воля,ще чувстват това,все едно е света в краката им и имат сила да го прекосят целия,без самолет.Ще им давам съвети,но няма да ги задължавам да правят това,което аз реша.Ще ги оставя сами да се учат от грешките си.Няма да им крещя като последната избягала от лудницата,напротив-ще им говоря нечовешки спокойно :P Ще им дам всичко,което мога.Най-важното е да имат пълна свобода и безгрижно детство,което да помнят.Искам да изживеят и запомнят всяка златна минутка,през която са се чувствали като в небесата.

Ще прекарат мнооого добри години при мен и ми остава надеждата като стана 75 години(ня,как искам толкова много)да седнат до камината с мен,и да ми кажат:"беше прекрасно,благодаря"...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Зависи кви деца ще имам Ако са некфи палави тряа да има некъф ред.. Ако са добрички ще им се отплащам със същото! :P
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Никфа. Мразя малки деца. Ако имам, бих ги убила.
    Memento moriendum esse!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Никфа. Мразя малки деца. Ако имам, бих ги убила.
    Искам да знам по къв начин
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

хХАхаххахаха. Ми нещо като се яодсам сигурно ще ги увикам първите години и ще получат някакви психични отклонения, а след това вече ще почна със шамарите и ще ги залепя на някоя стена
    Memento moriendum esse!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    хХАхаххахаха. Ми нещо като се яодсам сигурно ще ги увикам първите години и ще получат някакви психични отклонения, а след това вече ще почна със шамарите и ще ги залепя на някоя стена
    Ще бъдеш най - добрия родител на света Децата ти ще ти бъдат задължени за добрините които ще сториш за тях
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Да, сигурна съм, че ще ме гледат с възторг от небето още преди петата си година
    Memento moriendum esse!

Супер фен
    Времето ще покаже какъв родител ще съм Но искам детето ми да споделя с мен всичко, от което се тревожи, да ме пита за всичко, от което се интересува. Не искам да съм просто негова "майка", а негова приятелка.Да може да говори така свободно с мен, както и с приятелите си. Ще се опитвам да помогна с каквото мога... и изобщо искам да съм добра майка, но нищо не се знае

Смятам да ги възпитавам.. така както са ме възпитали моите родители.. /макар че баща ми е ужасно строг и гаден /
    Мечтите са безкрайни..

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Когато разбрах, че съм бременна нямаше по-объркан и по-щастлив човек от мен. В началото не можех да осъзная какво точно става, защото не беше планирано, но за сметка на това беше много желано от мен и мъжа ми. С всеки ден започвам да го обичам по-някакъв начин по-какъвто не съм обичала никога. Не мога да си представя, когато най-накрая го гушна какво ще изпитам, но със сигурност го обичам и ще го обичам все повече и повече.

АЗ ВЪОБЩЕ ДЕЦА НЕ ИСКАМ. НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК ЩЕ СЪМ БРЕМЕННА, ЩЕ СЪСИПЯ ТЯЛОТО СИ И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ДЕЦА. А И КАРИЕРАТА ЗА МЕН Е МН ПО ВАЖНА ОТ ТОВА ДА ИМАШ ДЕЦА. АЗ СМЯТАМ ДА ЗАВЪРША УНИВЕРСИТЕТ И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОВА КОЕТО ИСКАМ , ДА СЕ РАЗВИВАМ ПРОФЕСИОНАЛНО, А ДЕЦАТА САМО ЩЕ МИ ПРЕЧАТ

az li4no nqma da dopusna gre6kite na moqt ba6ta mn 6te si obi4am decata i 6te se staraq da imat vsi4ko ot koeto se nujdaqt no neka da ostavim vremeto da go re6i az sega moga da govorq taka ili nqkoi dru da kazva oba4e ne se znae sled godini jivot i zdrave nqkoi kato ima dete kakvo 6te govori

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    За цигари,алкохол-няма изобщо проблеми да правя(стига да са минали 13-14).За наркотиците-строга забрана
    наркотиците Не,щегувам се.Ще им обясня,че няма нужда да ги барат,но едва ли ще ме послушат.Всички деца са любопитни и опитват...
    такъв е живота просто.
    Оф,малко се оплетох.

И аз така, ама по Пантера ще ги зарибявам още преди да са родени, докато са в утробата От един сайт си бях харесала бебешки дрешки от сорта Daddy`s little Thrasher Жалко, че ни пренабрегват нас майките. Но съм твърдо против цигарите и искам това да им е ясно. За алкохола нямам нищо против, стига да не се прекалява и да се внимава с концентратите. И ако се почувстват пияни или дори замаяни да ми се обаждат да ги взема, защото няма да ги пусна в такава състояние да се прибират. По дискотеки, ако са такива като сегашните само мога да се надявам да не искат да ходят, ама по концерти винаги. Най-много ще се радвам ако се съгласят да ме вземат и мен с тях.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    такъв е живота просто.
    Оф,малко се оплетох.

И аз така, ама по Пантера ще ги зарибявам още преди да са родени, докато са в утробата От един сайт си бях харесала бебешки дрешки от сорта Daddy`s little Thrasher Жалко, че ни пренабрегват нас майките. Но съм твърдо против цигарите и искам това да им е ясно. За алкохола нямам нищо против, стига да не се прекалява и да се внимава с концентратите. И ако се почувстват пияни или дори замаяни да ми се обаждат да ги взема, защото няма да ги пусна в такава състояние да се прибират. По дискотеки, ако са такива като сегашните само мога да се надявам да не искат да ходят, ама по концерти винаги. Най-много ще се радвам ако се съгласят да ме вземат и мен с тях.

Упс, сори. Стара тема

Мега фен Аватара на iiirish
    Какъв родител ще бъда? Хм... Най-вероятно не такъв, какъвто бих искала
    Винаги съм си представяла как ще се разбираме с децата ми, как ще се уважаваме, няма да им забранявам всичко (както правеха наще)... Ех, мечти...
    В ралноста обаче аз наистина ще съм един неврозен родител тиранин. Не искам да си представям как ще изглежда детето ми. Достатъчно ми е като гледам днешните тийнове как се държат, как мислят и какво правят... Смятам, че ще става още по-лошо, което ме навежда на мисълта, че в стремежа си да предпазя детето си и да го бутам по правия път, то ще ме намрази. Или поне в тийнейджърските си години После естествено ще осъзнае, че съм била права, както става винаги при всички родители и деца. Но докато стигнем до там ще е доста кофти из къщи

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    АЗ ВЪОБЩЕ ДЕЦА НЕ ИСКАМ. НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК ЩЕ СЪМ БРЕМЕННА, ЩЕ СЪСИПЯ ТЯЛОТО СИ И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ДЕЦА. А И КАРИЕРАТА ЗА МЕН Е МН ПО ВАЖНА ОТ ТОВА ДА ИМАШ ДЕЦА. АЗ СМЯТАМ ДА ЗАВЪРША УНИВЕРСИТЕТ И ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОВА КОЕТО ИСКАМ , ДА СЕ РАЗВИВАМ ПРОФЕСИОНАЛНО, А ДЕЦАТА САМО ЩЕ МИ ПРЕЧАТ
    Господи, такова като тебе да го убиеш малко ще му е
    Децата не са пречка в живота, те са най-голямата радост, която човек може да си пожелае. Изкарай си висшето, поживей си, намери стабилна работа, поработи като искаш някоя и друга година и тогава децата ще си дойдат от самосебе си. И никога няма да съжаляваш, че са се появили.
    Това е най-ужасното нещо, което съм чувала

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ще се опитам да има колкото се може по-малко ограничения. Естествено, че без няколко не може. Не искам да ги ограничавам финансово, но и не искам да ги разглезвам, затова пари ще се дават в замяна на някаква домакинска работа /например/. Ще ги пускам да ходят където си поискат, до колкото си поискат, но ще искам да знам във всеки момент къде са и с кого са. Ще искам да се познавам с приятелите им и техните родители... просто за да съм спокойна Да нямаме тайни, да ме чустват близка и да могат да говорят с мен на всякакви теми, а не да търсят съвети по форумите Да не ме лъжат и да разчитат на мен винаги Общо взето е това
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Има време да мисля, за това..
    Вафла..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ще им позволявам повече свобода, но и няма да ги оставям на произвола.Ще им готвя, ще им купувам неща за да са щастливи ..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Незнам,но неискам да съм прекалено строга или прекалено да съм ги разлигавила.Впрочем това ще се види много по натам

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Ще ми се да имам 2 деца Момче и момиче (в тази последователност)

Незнам каква родителка ще бъда но знам каква родителка няма да бъда. Няма да бъда като майка ми !

Може би ще съм либерална, няма да се меся много много, ще съм насреща за помощ, ще давам свобода в рамките на допустимото и може би всички други клиширани определения които бихте могли да изровите от дебелите книги
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си