- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakви родители ще бъдете?
ще ги бия с прът, ако не ми донесат бира
![]()
апфф...всички много готини родители ще ставате ее..цигари,алкохол,секс,дис отеки...всичко ще им давате ама..
малко ме съмнява..както и да е![]()
аз пък мисля,че даже ще съм по-строга от майка ми...![]()
^^ Аз съм твърдо против цигарите и дискотеките! Може да забрави за тях.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Надявям се, че ще бъда добра майка (като му дойде времето )Незнам до колко ще се получи обаче![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Надявам се добър..
.....
Знам едно..никога няма да бадя като баща си![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
бих ги глезила..но със сигурност ще ми се качат на главата и над нея![]()
не като моите
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ооо,ще имам 3 деца.Да предположим,че ще бъдат две момчета и едно момиче.Ще бъдат яки метаУисти всички.Ще слушат гаден метъл и шибан блус.Така ще ги науча,де.Момчетата ще бъдат спортисти,а момиченцето - гимнастичка.Така де,да се раздвижват малко.Ще карат ски и ще свирят на китари,като мен и баща им.
![]()
![]()
Аз,като родител,мисля,че ще ги карам да учат много.Да бъдат амбициозни и отговорни към училището.Усещам,че за съжаление ще им крещя много.Такъв е гена в семейството ми просто.Ще им позволявам доста неща,но не прекалено.Никога няма да им отказвам нещо,защото "имам много работа".Ще ги водя в гори и изобщо да дишат свеж въздух в природата.Ще се опитам да им бъда приятелка,да ходя с тях навън често и да си говорим непрекъснато.
Искам да имам едно дете - момиче.![]()
Ще бъда себе си , няма да пресилвам ролята на майка.
Няма да е разглезена , но ще има всичко от което има нужда.
Ще я възпитавам .. както намеря за добре.
Искам да я амбицирам да учи.
НЕ искам да стане лигла , а напротив едно момиче. Женствено..
Ще има личната свобода , но в рамките на нормалното.
Купони , приятели .. ще има.
А относно цигарите , алкохола .. няма да има забрани , защото колкото по-вече забраняваш на едно дете , то прави напук.
Няма да и забранявам , защото тя избира. Единственото ми условие е да знам , ако пропуши. Алкохола .. хм .. не искам да се пропива , един - два - три пъти в месеца .. окей , на купон. Но няма да и позволявам да прави каквото си поиска.
Искам да бъда приятелка с нея , да ми споделя.
Наркотици .. хм .. тук вече ще говоря много с нея.
Секс-а , ами също ще говоря с нея за предпазните мерки и т.н.
Искам да бъда майка , която не се вживява , а е себе си.![]()
Не знам дали съм писала,но....
НЯМА да съм като моите.Не,че много ми забраняват,но..
Искам да си имам 1 момиче.Никога няма да и се карам за оценки,защото почти всеки родител го прави,а не е правилно...Все пак оценката отразява моментното състояние на човек.Понякога просто не ни се учи.Няма да карам детето си да учи денонощно и да реве за 4ки (виждала съм такива...че даже и за 5ци...)
За наркотици- с това няма начин да се съглася...
Алкохол и цигари-ще и обясня,че не е хубаво да се прекалява с тях,но не мога да и кажа ''не го прави'',защото зависи от нея.И на мен ми го казват,но дали го спазвам е друг въпрос.За секс-под 14 не е желателно да го прави,но пак е нейно решение....ще и обясня всичко,което трябва да знае.Искам детето ми да ме мисли за приятелка,не за родител, който ще го наказва и ще му вика за всяко нещо...
Ами...Ще бъда добър родител.Ще онбръщам внимание на децата си и ще ги възпитавам,ще избирам най-доброто за тях.
Мисля,че ще бъда добър родител и детето ми ще живее щастливо![]()
Ами ще обръщам на децата ми много внимание,ще им позволявам достатъчно неща,но в границите разбира се,ще гледам да имат добро възпитание,класа и ще ги карам да учат! Е да няма да съм от майките,които готвят и чистят,няма да съм от майките които постоянно крещат по децата си,но аз си имам други методи и трябва да смесвам полезното с приятното ...
Бих била доста якичка майка хДД
като се има на предвид,че изобщо не ми дреме за каквото и да било ;дд
. .само дето деца не понасям ;с
Надявам се да съм добър родител,но много се съмнявам в това![]()
готин![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
къв родител бе
аз преди това ще съм умрял
не знам.. не мисля, че искам да бъда родител..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
ако имам момче ще ми е по - лесно. Ще правим заедно невероятните простотии (в добрия смисъл), ще го науче да се справя сам с нещата, няма да го ограничавам от нищо(в границите на нормалното), а лекциите, които ще изнасям, ще са в посока сам да си извади поукуте. Ще подкрепям всякакви виждания и няма да набутвам своите. Ако имам момиче - същото, без простотиите. Може би ще ми е по - притеснено, визирайки сегашното поколение. Обобщено, ще гледам да им осигуря добро образование, нищи да не им липсва и от нищо няма да ги ограничавам. Готин родител.
ще бъда отговорен и добър родител и понеже никога няма да загубя детето в себе си винаги мога да вляза в тяхната ситуация и да ги разбера напълнокато почнат да съзравят ще има някои забрани като :пушене,дрогиране .. за секса няма да говоря,защото трябва да видим какво ще е положението
ама 100 % няма да съм креслива мама
![]()
Интересна темичкаАми аз ще бъда модерна мама :P ще говоря с децата си на най-различни теми..ще ги разбирам! Мнооогооо ще ги обичам и ще ги глезя
но все пак ще ги възпитавам по начина по който аз съм възпитана
Макар,че аз съм малко нервна и избухлива ама..
![]()
![]()
Аз пък съм толкова странна, че чак вече аз казвам на маиак ми какво липсва и какво да купува.. Какво да готви и т.н. Преди не и каввах всичко но сега и акзвам с кого излизам какво правя и тя нищо![]()
.. Сигурно ще съм много отговорна майка ще позволявам всичко на децата си, каквото и аз съм искала да правя.. и какво преценя за добро де .. ще съм луда глава и ще им забраня да слущат матъл да стават емота и тен подобни смешници
![]()
![]()
Не мога да кажа от сега каква ще съм, но детето ми няма да е разлигавено.Нормално строга ще съм![]()
добра и либерална![]()
Просто аз
Ще се опитвам да подражавам на майка ми - Добра,позволяваща много неща,но и забраняваща много,ще се старая да обръщам максимално внимание на детето,но и да не го разглезя..Ще му дам да пуши като стане на 13-14,както направи майка ми,защото така или иначе ще пуши 100%,просто няма как да не,поне да не се крие от мен.Абе с 3 думи - като мойта мама :P![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)