.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Голям фен Аватара на Dollystar
    На мене ми е вродена обичта към дрехи, обувки и тн. не си представям децата ми колко ще са лигави, като почна да йм хода по гъзовете, за да ги напраа щастливи, но незнам де зависи и как си ги възпитам.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Няма да съм прекалено строга , но няма как да му давам да прави секс и да пуши на 13-14 години!
    Не бих го пришпорвала за училището , щото само ще става по-зле.
    Освен всичко ще му давам супер съвети.
    Ииии...така ще съм като мойта мама.
    To infinity and beyond.

Не мога да кажа отсега каква майка ще бъда. Предполагам, че ще се опитам да науча детето си да бъде самостоятелно.
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ще ги науча от малки да преценят кое е най-доброто. Да разберат, че учението е важно, и да не се налага да ги подтиквам към него, защото иначе става много неприятно. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ги запиша на спорт от по-малки...
    Ако е дъщеря - няма да й позволя да бъде комплексирана като много от днешните тийнки. Не искам да стига дотам, че да си прави фейк профил в Импулс и да ругае хубавите момичета. Има няколко вида красота. Сините очи и кестенявата коса са единия тип. Но с кафеви очи пак може да си хит. Няма да й позволя да съсипе фигурата си. Ще я науча на правилно хранене, любов към активния живот.
    Ако имам момче, то също ще спортува. Ако тогава все още не е модерно да си момче отличник, то трябва да го науча как да бъде умен по-дискретно.
    И може би нещо, което ще ви се стори странно - дори с цената на моето влияние (ако се развия добре), искам наистина да имат самочувствие. Трябва да се научат да имат амбиции и да умеят да бъдат лидери. Да имат приятели... Да прекарат страхотни детство и пубертет.

На мен е много непозната връзката на една приятелка с майка й. Знаят всичко една за друга. Майка й не е строга, но е справедлива и умна жена. Пък аз много рядко споделям с нашите по-лични неща от оценки и най-добри приятели.

Мога да кажа каква ИСКАМ да бъда като родител...каква НЕ искам да бъда,но не и каква ще бъда
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    In the middle of Nowhere
    Не знам какъв родител ще бъда,вероятно ще бъда някое хипи с 2-3 деца,живеещо във форгон..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ами след 15тина години може да влезна и да отговоря, щото най - точния отговор ще го дадат децата ми.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Ще ги науча от малки да преценят кое е най-доброто. Да разберат, че учението е важно, и да не се налага да ги подтиквам към него, защото иначе става много неприятно. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ги запиша на спорт от по-малки...
    Ако е дъщеря - няма да й позволя да бъде комплексирана като много от днешните тийнки. Не искам да стига дотам, че да си прави фейк профил в Импулс и да ругае хубавите момичета. Има няколко вида красота. Сините очи и кестенявата коса са единия тип. Но с кафеви очи пак може да си хит. Няма да й позволя да съсипе фигурата си. Ще я науча на правилно хранене, любов към активния живот.
    Ако имам момче, то също ще спортува. Ако тогава все още не е модерно да си момче отличник, то трябва да го науча как да бъде умен по-дискретно.
    И може би нещо, което ще ви се стори странно - дори с цената на моето влияние (ако се развия добре), искам наистина да имат самочувствие. Трябва да се научат да имат амбиции и да умеят да бъдат лидери. Да имат приятели... Да прекарат страхотни детство и пубертет.

На мен е много непозната връзката на една приятелка с майка й. Знаят всичко една за друга. Майка й не е строга, но е справедлива и умна жена. Пък аз много рядко споделям с нашите по-лични неща от оценки и най-добри приятели.
    Абсолютно същото!
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

такъв които да не позволи на децата си да станат кифли/емота/скинари/пушачи и т.н. (без грубиянщини разбира се)
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Предполагам, че децата ми ще бъдат послушни и ще им позволявам почти всичко, няма да ги ограничавам много. Още от малки ще спортуват нещо, ако имам момиче, няма да яде хляб, или ако настоява, ще е ВИТА, ще яде само здравословна храна - пиле, телешко, риба, овесени ядки, плодове и зеленчуци.. Когато дъщеря ми порасне, ако иска, ще й давам да ми носи дрехите, но ще се постарая да не й липсват. Ще държа да си учи уроците в училище, общо взето ще бъде перфектното дете. Ще се старая взаимотношенията с децата ми да бъдат такива, че да не се притесняват да споделят и говорят с мен за всякакви теми.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Модерна и забавна Като мама с привкус на тати ами ще им позволявам много (с граница естествено ). Като забранявам нещо, ще обесня защо, много мразя когато искам нещо и отговора е: "Не, не" Ще ходя на фитнес, няма да бъде дебела и отпусната майка, ще ходя с дъщеря ми по магазините, макар че тя няма да иска Накъде отидох...
    А да, ще държа да се храни здравословно, не като мама Макар че понякога отива на другата граница и само ме кара да ям Вита Било полезно... ще й се... утайка от кафе

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    ааа аз ще бъда много добър родител няма да съм някоя задръстена майка, дето облича децата си само в пуловери, жилетки и сякви смешни дрехи, ще им купувам каквито подаръци искат, ще им измисля хубави имена и най-важното, ако си имам момиченце няма да правя като сяка майка да му постриграм косата до ушите с някакъв гъст бритон, ами ще го оставя да си избере каквато прическа си пожелае

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Все си мисля,че ще съм прекрасен родител. Дори сега съм в състояние да започна да възпитавам 4-5 годишно дете. Имам непоносимост към ревящи деца,но ще се постарая моето да циври за глупости. Като поотрасне имам достатъчно хубави съвети,които да му дам.

И един ден ще имам дете способно да създаде чудесни приятелства,връзки и семейство. Ще бъде човек със силен характер и човек,който сам може да направи правилния избор. Който сам се справя с трудните ситуации и хората около него го ще уважават и ще зачитат мнението му.

Точно като мен. Или поне така мисля..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    на акъла на децата си ..

Голям фен Аватара на crazymm
    оо много ми е рано да го мисля
    I`m your harlotry, baby..