.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    kakto i drugite kazaha-pogovorete si dvamata s neq no ne na visok ton a suvsem spokoino i i obqsni 4e ti e nepriqtno ili ne6to ot sorta ae uspeh

що гледаш скайпа на гаджето бе

Офф ма майко какви са тия глупости !??!?!И какво кат си чатят нали тя е с теб ?!??

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мени лично много би ме подразнило но не бих го скасала за тва,не се зн лесно се ядосвам и сигорно ше го направя .Успех

Град
    Нови пазар

Re: Да я зарежа ли?!

Цитирай Първоначално написано от Petyr
    hi na vsi4ki iskam da vi zadam edn vypros4e... bihte li zarqzali gadjeto si ako si 4ati s nqkoi.. no ne prosto da si 4ati.. a i da si pi6e ne6ta ot roda.. milo.. sladko... i da mu pi6e razni takiwa ne6ta.. /nqma da kazawm kak sym razbral kakwo si pi6at za6toto e po dylgi4ko za obqsnenie/. az sym si malko revnivi4yk i tiq ne6ta napravo me poburkvat... daite mi syvet plsss
    Братле спокойно Аз докато си имах приятелка правех така с др момичета в скайпа за да й видя реакцията, пък и това е чат всичко може да се напише в него. Аз и сега в скайп зарибявам всички, някои наистина са хубави, други просто, защото нямам какво да правя, но си харесвам само едно момиче и само него си искам ... и другите не ме вълнуват кой знае колко
    Заврете се в нета от своя дом

Не. И аз съм си говорила с други хора така, даже и гаджето ми знае за това / не го знам дали ревнува или не / и не ми е правил проблем за това. А и това са си просто думички към добър приятел не съм имала нищо повече в предвид.

помисли за варианта,че може би тя получава от него тва което не оттебе...няма значение,че са от различни градове Някой хора са твърде наивни,че и на няколко думи в скайп се разтапят..тъй че...абе земи поговорете...или що не намериш на тва момче айсикю или скайп и да му кажеш,че е непряитно да си пише с нея...па тохй поне мое те разбере
    нямам повод да сънувам....

Супер фен
    Хахах брато най - добрата ми приятелка по същия начин въртеше гаджето си. Но тя изгрубяваше, пишеше по ирц с приятеля си, по скайп се занимаваше с друг само че мн по сериозно и с 3-ти разговаряше по телефона. И това действие наведнъж. Бях свидетел и останах потресен как може да е такава хладнокръвна лъжкиня (като всички жени) , но все пак шапка и свалих. Голяма играчка е . Най накрая стана така че 2 от момчетата на идване към тях се срещнаха. Голяма драма беше

Чесно казано не мисля че трябва да срутваш връзката си за такова нещо, но ако бях аз въобще нямаше да и цепя басма ами щеше да има :

извинявай скъпа моя че те пребих от бой, вината беше твоя а шамара лично мой (шегичка)

Дишай дълбоко ще се оправите, но станат ли по сериозни нещата, бий и шута и не се занимавай

Мега фен Аватара на koalka
    Стара тема, автора е разрешил проблема си най-вероятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си