- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я зарежа ли?!
kakto i drugite kazaha-pogovorete si dvamata s neq no ne na visok ton a suvsem spokoino i i obqsni 4e ti e nepriqtno ili ne6to ot sorta ae uspeh![]()
![]()
![]()
![]()
що гледаш скайпа на гаджето бе![]()
Офф ма майко какви са тия глупости !??!?!И какво кат си чатят нали тя е с теб ?!??![]()
Мени лично много би ме подразнило но не бих го скасала за тва,не се зн лесно се ядосвам и сигорно ше го направя.Успех
Братле спокойноПървоначално написано от Petyr
Аз докато си имах приятелка правех така с др момичета в скайпа за да й видя реакцията, пък и това е чат всичко може да се напише в него. Аз и сега в скайп зарибявам всички, някои наистина са хубави, други просто, защото нямам какво да правя, но си харесвам само едно момиче и само него си искам ... и другите не ме вълнуват кой знае колко
![]()
Заврете се в нета от своя дом
помисли за варианта,че може би тя получава от него тва което не оттебе...няма значение,че са от различни градовеНякой хора са твърде наивни,че и на няколко думи в скайп се разтапят..тъй че...абе земи поговорете...или що не намериш на тва момче айсикю или скайп и да му кажеш,че е непряитно да си пише с нея...па тохй поне мое те разбере
![]()
нямам повод да сънувам....
Хахах брато най - добрата ми приятелка по същия начин въртеше гаджето си. Но тя изгрубяваше, пишеше по ирц с приятеля си, по скайп се занимаваше с друг само че мн по сериозно и с 3-ти разговаряше по телефона. И това действие наведнъж. Бях свидетел и останах потресен как може да е такава хладнокръвна лъжкиня (като всички жени)![]()
, но все пак шапка и свалих. Голяма играчка е
. Най накрая стана така че 2 от момчетата на идване към тях се срещнаха. Голяма драма беше
![]()
Чесно казано не мисля че трябва да срутваш връзката си за такова нещо, но ако бях аз въобще нямаше да и цепя басма ами щеше да има :
извинявай скъпа моя че те пребих от бой, вината беше твоя а шамара лично мой![]()
(шегичка)
Дишай дълбоко ще се оправите, но станат ли по сериозни нещата, бий и шута и не се занимавай
Стара тема, автора е разрешил проблема си най-вероятно.