.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    kosmi
    Guest

Vapros otnosno testa za treva

Znachi vaprosa mi e s sledniq,
    ako pu6a cigari bez da sam polu6il skoro treva she byde li testa polojitelen, 6toto na6te me bqha fanali 4e sam pu6il treva i sega iskat da mi pravat test?

Да ти кажа, че веществата които имаш в кръвта от тревата изчезват напълно след 6 месеца, а цигарите след два .... така че ако са минали 6 месеца от както не си пушила трева бъди споко
    Който не е с нас - е против нас !!! IF YOU LOVE SOMETHING, YOU MUST BE PREPARED TO FIGHT FOR IT !!! BULGARIA , CSKA - WE ARE READY TO DIE FOR YOU !!!

Guest
    а какъв е този тест за трева ? я дайте малко инфо ?? моля

Guest
    Пикаеш на листче и ако светне значи е +...

Но има различни тестове за различна цена

Има такива, които те хващат до 1 месец има и такива до 6 години

Надявай се THС-то да е изчезнало

Zna4i ne gi slu6ai drugite 6oto vseki ti kazva razli4no-istinata e 4e nai-dobriq test v laboratoriq ,moje da ti hvane i purvoto pu6ene no toi e adski skup.Ako va6te ti kupqt test ot aptekata i ne si pu6il ot 1 mesec-spoko,no ako te zavedat v laboratoriq i ti napravat istinski test-"bog da ti e na pomo6t" :P

Фен
    Град
    ch.city
    Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    Zna4i ne gi slu6ai drugite 6oto vseki ti kazva razli4no-istinata e 4e nai-dobriq test v laboratoriq ,moje da ti hvane i purvoto pu6ene no toi e adski skup.Ako va6te ti kupqt test ot aptekata i ne si pu6il ot 1 mesec-spoko,no ako te zavedat v laboratoriq i ti napravat istinski test-"bog da ti e na pomo6t" :P
    ахаххах стига ве?! Колко ще държи това чудо?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    стиа сте плашили човека бе
    техните най-вероятно ше земат
    от тия тестчета от аптеката- фащат
    до 10 дни.ако те заведат ф лаборатория обаче...
    не ти завиждам
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от NO`SURRENDER
    Да ти кажа, че веществата които имаш в кръвта от тревата изчезват напълно след 6 месеца, а цигарите след два .... така че ако са минали 6 месеца от както не си пушила трева бъди споко
    6 meseca e v kravta.ina4e ako mu pravat tiq testove ot aptekite za pikaneto ne trqbva da e pu6il 1 sedmica
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    batka nema da se plashish.Pii iako bira i pikai tva e i kiselo mliako.Nioama te fanat spox

Guest
    i veche ima kruv v nosa...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami kofti,te roditelite na edna moq priqtelka predi 1 godina i kazaha 4e sled 6 meseca 6te i napravqt test za treva,i tq ne pu6u treva 6 meseca i nakraq kogato doide denqt ne i go napraviha...Tva e bilo samo bluf za da ne pu6i...Dano i pri tebe da e taka!uspeh

Град
    в къщи

Re: Vapros otnosno testa za treva

Цитирай Първоначално написано от kosmi
    ako pu6a cigari bez da sam polu6il skoro treva she byde li testa polojitelen, 6toto na6te me bqha fanali 4e sam pu6il treva i sega iskat da mi pravat test?

ами ако не си пушил трева повече от 2 седмици ше ти се размине в противен слу4еи .. пии мноо мляко .. средно 2 литра на ден и за околко 4 дни 6е се изчистиш на 100%
    STEEL IZ REAL !

zavisi kuf e testa, edin sysed my praiha test ot teq po-obiknovennite det gi prodavat v aptekite...beshe pushil pred 2-3 sedmici mi kaza i ne go fanali..veche ako otidesh v poliklinki da ti praqt.... ....do 4-5 meseca fatat

Мен ми правиха тест с урина (в поликлиника) и беше отрицателен,въпреки че до преди 1 седмица бях пушил.А има и едни такива дето ги продават в супермаркетите,които държат само 48 часа

Фен
    Град
    София

ДАй некво повече инфо. Кога запоследно си пушил и т.н.

Цитирай Първоначално написано от San4o
    ДАй некво повече инфо. Кога запоследно си пушил и т.н.
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

a-a-ShrooMka^f
    Guest
    vij 4ove4e zna4i trevata se iz4istva ot organizma za mesec nqkade ako prez toz period ne pu6i6 moje da e otricatelen:Pi vse pak me samnqva va6te da se zanimaat da ti praqt testi ba6ta mi me zapla6va(toi e kuka_)ama ne mi naprai i tai tai

a-a-ShrooMka^f
    Guest
    a ako ti s enaloji slu4aino da ti praqt test i si pu6il treva za da izleze otricatelen polzvai pomo6t ot priqtelobiknoveno testa e s orina,v smisal 4e pikai6 v edno burkan4e!ni6to ne ti pre4i da zemi6 orina na priqtel koito ne e pu6il nqma kak da razberat ili puk da razredi6 tvoita s belina za da stane otricatelen testauspeh dano ne ti se nalaga:")

Цитирай Първоначално написано от lina15
    ami kofti,te roditelite na edna moq priqtelka predi 1 godina i kazaha 4e sled 6 meseca 6te i napravqt test za treva,i tq ne pu6u treva 6 meseca i nakraq kogato doide denqt ne i go napraviha...Tva e bilo samo bluf za da ne pu6i...Dano i pri tebe da e taka!uspeh
    emi normalno e da sa q precakali-se pak ako naistina iskaha da razberat 4e e u6ila,nqma6e da q predupredqt!

Guest
    Btw ima i oshte... ne prqsno a KISELO mlqko trqbva da se pie za da ti se prochisti po barzo ogranizma...asirqn mn pii...
    I + tva ako pushish po 1 kutiq sinio vikroti na den ili s dve dumi ako pushish silni cigari po mn pati na den testa pak shte e pozitiven...sluchi se na priqtel...

Кръвта се прочиства най-добре с бирана мая... с квото и да е мляко трудно става!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

i az taka smqtam
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    Ахаха абе глупости теста от аптека трае 2 дена.А тоя в лаборатория - 6 месеца.Не го плашете момчето

Guest
    xaxaxa sa se setih za edna istoriika!!pribiram se az sled ednosedmi4na seriika-cqla sedmica drusane, i maika mi vka sa 6e ti prava test za narkotici,a az ni6to ne priemam,ama vikam ok!i vijdam testa a toi za opiati-heroin,morfin-xaxaxaxax ebati kusmeta imah.....i taka ne me hvana!!!ta drugo imah predvid!kogato na6te razbraha 4e pu6a koz i zimam amfeti mi kazaha 4e cqka sedmica 6e mi praat testove-a toq be6e edinstvenie i to slava bogu gre6en!!!taka 4e spox!!!te ako naistina iskat da ti napraat nqma da te preduprejdavat!!!!.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си