- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- na kolko ste godini?
Aре да спреш с обидите а просто става банално както ти имаш недостатъци така и всички останали имат!!!Няма идеални хора!Първоначално написано от tedo_davis
А по темата аз съм на 19 годинки Февруари правя 20!!Дърт сам ама кво да се прави
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
18![]()
10![]()
Na 17![]()
BaTkO Sam...![]()
vizualno- 14-16 max
intelektualno- ne moje da se opredeli to4no8 mai
realni- uf...mnogo.....18
Give me your best shot motherfucker!
Abe kato gledam po ovili4ili sme se po golemite![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
A pyk az si mislih za nqk0i h0ra 4e sa baq p0 dyrti 0t mene pyk t0 izleze 4e sa haha p0 malki 0t mene ! Evala tfa e da se dyrji6 kat0 vyzrasten 40vek i da ne zabelqzvat g0dinite ti :}
A pak se p0vtarqm sled 5 meseca i nqk0lk0 dena stafam na 15
17
of,
i az vzeh da ostarqvam ve4e![]()
Ами аз съм само на 13![]()
Визуално на 12
По интелект вие кажете :P
mii 18 vupreki che oshte se chuvstvam na 17!!! ma kvo da se pravi ne mojem da vurnem vremeto nazad..![]()
Bugs: I'am only three and a half years old!
Хе-хе, много ме кефят тези филмчета! За годините съм 16 но се чувствам(психически) поне 33. Какво да се прави....![]()
Ebasi smisula.....
Защо се чувстваш на 33???Разкажи ни, моля те, какво те кара да мислиш така?Вероятно е станало нещо, което да ти навява различни мисли, така ли е?Първоначално написано от Upzering
Иначе аз съм на 14, но са на 22 април ставам на 15![]()
(Божкеее, остарявам...)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
amMm na 15 saMm![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Първоначално написано от Johny_braVo
XEX ,qko go KaZa![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Az ne gi broq :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Mi na 30.07 6te stana na 16(lele taia vuzrast me pla6i!
)
az pak sum na 16 ama se 4ustvam kato na 6 (no ne si mislete 4e sum nekakuv de4ko) naprotivprosto ne iskam da porasna
![]()
az puk sum dosta zapazena 18-godi6na babi4ka![]()
![]()
xe xe po princip sam na 18 no vizualno sam po dart kam 22-23 taka mi kazvat pone no s mnogo detski akal![]()
az iskam da te pomnq vse taka !!
Първоначално написано от torti4kata_ irma
Kefish me!Ako naistina si na 10 zna4i si bebet tukNe se obijdai ponqkoga da si po-maluk e po-dobre!!
Dokolkoto vidqh do tuk Nai-malkiq/malkta e na 10 a nai-glemiq/golqmata e na 22 Hubavo e 4e ima raznoobrazie
haha da e [B]aneD trqbva se pensi0nira6 b0ng0! Ve4e si 0starql za takifa rab0ti![]()