.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127
    osmoto_4udo
    Guest

smesvali li ste bira i vodka?

i kav e bil rezultata?smisal to e qsno 4e se napiva6 ama nqkvi interesni istorii v netrezno sastoqnie imali li ste i kakvi po to4no?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    mn ujasno ujasno gadno edna moq priqtelka polu4i neponosimost...
    izpadna v bezsuznanie i ot ustata i te4e6e pqna,izvikahme lineika....tq puk vzeha 4e zamalko ne izvikaha policiq 6toto e maloletna(ne odobrqvam tova,koeto tq e napravila)
    i taka tehnite razbraha 4e e piela oba4e tq se otkaza za6toto be6e naistina mnogo zle
    UJASNA KOMBINACIQ

naistina e ujsna kombinacia.az na edna exkurzia gi smesih i nqkvo sam vikala na klasnata kva si ti be nqkvi takiva i tq togava e razbrala 4e vsi4ki sa piqni e s malki izklu4enia taa posle mi se sadiha 4e saradi men e razbrala e nqkoi o6te mi se sardqt ama kvo sq mainata im i tolko.az danebi da sam go napraila naro4no.

Guest
    Men puk mnogo me kefi taq kombinaciq i kato ne prekalqva6 nqma da se napie6 tolkova mn qsno

Фен
    Град
    in your dreams
    mmm naistina kombinaciqta ne e mn dobra.edin put edin priqtel smesi i posle ne mojahme da go izkarame 1h ot toaletna.vse o6te ne sum gi smesvala,no i ne smqtam
    1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
    2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми смесвала съм...нищо не ми стана щот
    нямахме много алкохол тогава)то всъщност
    тва беше причината да ги смеся-да изглежда
    повече хихик
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

posledniq put nishto ne stana. ama kfo da se pravi svurshi birata.
    predniq put prekalih. purvo edna bira. posle edna vodka. posle mnogo shotove (menta s tekila, menta s tekila i rom, rom s tekila) i sled vseki shot - birichka. rezultata 4 chasa sun v toaletnata dobre che beshe sefa mi posle. abe ne e zle, ama ako ne se prekalqva po munichko
    I'm not the one who's so far away
    When I feel the snake bite enter my veins
    Never did I wanna be here again
    And I don't remember why I came.....

Супер фен
    Град
    sofia
    mi to kakuvto i alkohol da smesi6 stava gadno

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    ami imam edna mnogo podhodqshta snimka koqto e rezultata ot bira i vodka smeseno te pove4eto sigurno sa q vijdali deto leja myrtyv na edno leglo s pogled v nishtoto ako q ka4a pak nqkyde iz neta shte q dam da vidite
    Левски шампион але але!

Е сега не беше точно такава комбинция! Понеже аз обичам повече да си попивам вино и стана така ...
    3 литра вино + 1 бира + 50 мл водка = цела вечер главоболие, яко повращане + повече тва го не повтарам, но както винаги треа се опариш за разбереш как е!
    TwO bEeRs Or No7 tWo BeErS!!!
    (Оригинал от Шекспир )

Голям фен
    Град
    в леглото :-)
    смесвала съм ги...ама после ми се подиграваха
    But since you been gone
    I can breathe for the first time
    I'm so movin' on, yeah yeah
    Thanks to you, now I get what I want
    Since you been gone

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Дам... Доста пъти... И с ракия съм смесвала бирата, и с кво ли не... Веднъж ми сипаха бира, водка и малко коняк , а аз бях толква зле, че го помислих за вино... МНого ми се подиграваха после...
    Добре,че имам леко пиянство и лек махмурлук, щото... Иначе много щях да се изложа тогава...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Някойси
    Guest
    Да, доста пъти , но не е за препоръчване, особено ако не си знаете мярката. Проблемът не е даже толкова в комбинацията, колкото в това, че човек когато смесва алкохол на практика изпива повече, отколкото би изпил ако пиеше само едно нещо. Например, последния път пих около 150-200 гр. вино, после 50-70 гр. водка и накрая една бира, но най-лошото, което ми се случи беше, че ми се развърза езика и споделих някои неща, които не трябваше. Друг път изпих много бири (само бири) и правих много по-големи глупости. Затова проблемът не е в самото смесване. Часто когато отида в ресторант пия 100 гр. водка и после 200-400 гр. вино, но добре ми понася. Ако изпия повече - друг въпрос.

Супер фен
    Да ! Ефекта беше "уау"
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Mmm beshe qko ... no sled tfa napraih neshto ... mnogo gadno

Град
    bulgaria
    qko si daje dosta kakto edin poznat kazva vodka bez bira sa pari na vqtyra piiite spokoino experimentiraite ama gledaite da ima vinagi koi da vi pribere ako se naloji
    I'm verry naughty girl !!!!!!!!

ujasno e!!!Az poprincip kato piq ne me boli glava ama sled 1viq -i posledn put- kogato smesih vodka s bira me bolq tzeliq sledvash den i mi ideshe da povurna!!!!!A az ne povrushtam ot alkohol.Mn e gadno

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

tova e meko kazano-OTVRATITELNOO!!!
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Оо да.. защо ми напомнихте че то имаше и още.. значи целия алкохол който бях изпила - 10 текили , 3 големи водки и 2 бири.. може и още да е имало но дотук помня.А не помня това,че са ме носили на ръце до нас,че съм паднала и съм се ударила много здраво челно,че съм танцувала на най-големите кючеци(аз не слушам чалга) с едно момче и дори ДиДжея ни е обявил за най-еротично танцуващата двойка!Е те тфа е!Еби му мамата

Re: smesvali li ste bira i vodka?

Цитирай Първоначално написано от osmoto_4udo
    smesvali li ste bira i vodka?
    Каруцарска му работа

Смесвала съм и не е нищо особено. Дори не можах да се напия и ми беше много странно защо всички казват, че е некво супер гадно...

Град
    kazanlak
    ami to kvoto ida smesi6 s bira staa "paren 4uk"zatva ne vi go prepora4vam..az ne 4e ne sam de ama predpo4itam ednorodno pene

Град
    na zemqta!
    mnoo e gadno ne gi smesvaite!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami az po4ti vinagi taka piq purvo izpivame vodkata posle minavam na bira i vinagi nqkoi smesva bira i vodka v edna botilka i mn 4esto mi se e slu4valo da q nadiam 6toto mn ojednqvam ot densaneto .Ami mn boli glava posle ama t`va e normalno spored mene e mn lo6o nqkoi da se napie ot pina-kolada ili likuir 6toto pole taka boli glava 4e ima6 4yvstvoto 4e vseki moment 6te se rpusne

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Бе кво бе аз съм смесвала Бира водка и вино и да ви кажа абсолютно нищо въртеше ми се леко главата ама не съм се заваляла абе яок беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си