.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Minalo....

Guest

Minalo....

Представете си, че нещо или някой ви дава възможноста да се върнете назад във времето,
    в точно избран от вас момент и място. Кога би ви се искало да е това?
    Пропуснат момент, в който е трябвало да кажете нещо и това да промени живота ви?
    Или момент, в който сте направили грешка, довела до много други?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми...аз май нямам такъв момент...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    ne iskam da se vru6ta vremeto nazad..kato se zamislq sega mi e dosta po dobre ot predi..!

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

Da imam takuv moment! i tova 6te e predi okolo 10 godini (togava sum nqmala mn mozak 6oto sum bial na 4)! iskam da me vurnat tam za da kaja VAZRAZQVAM maika mi da se jeni povtorno!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ммм, ако живота ни не беше толкова спонтанен и непредвидим нямаше да ни е интересен. А и както казват човек се учи от грешките си.

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    Imalo e momenti sled ,koito sam kazvala,4e sajalqvam,4e sa se slu4ili taka i taka,4e sam poznavala dadeni hora i taka natatak..no s vremeto osaznavam,4e tova e jivota-savkupnost ot ne6ta ,koito ne ni haresvat,koito ni haresvat,ili ne 4ak tolkova...nqma kak da pobirame samo hubavite ne6ta,drugite sa6to sa 4ast ot nas,4ast ot jivota ni..za tova e i minaloto...a i to ve4e e minalo,po-dobre da se pogriji6 za nastoq6teto

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    да искам..преди две години..тва промени живота ми..ма грешката не беше моя..

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Ммм, ако живота ни не беше толкова спонтанен и непредвидим нямаше да ни е интересен. А и както казват човек се учи от грешките си.
    I az sym na tva mnenie.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    ponqkoga iskam da se vurna i da opravq vsi4kite si greshki...no sled tova se zamislqm kolko razli4en shteshe da e jivota mi sega i kak ne iskam da promenqm nishto....i dori i da vurna vremeto sum sigurna 4e dori i da znam kakvi shte sa posledcviqta,bih napravila otnovo sushtoto...4ovek ne trqbva da jivee v minaloto, a v nastoqshteto

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    Az iskam da go dvija napred vremeto!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз не искам да променям нищо в живота си, обаче, ако имам такава възможност....ммм ще си помисля
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    сетих се!!!
    искам да се върна на 25 септември
    тая година-тогава си направих пиърсинга
    и да кажа на пича дето ме проби че искам
    да ми сложи по-голямо шипче...също
    искам само да надникна в деня когато си
    смених шибаната обица на устната и да
    видя къде по дяволите е старата обица...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    hora, ne sujalqvaite za nishto... mislete ne mn chesto za minaloto no ne sujalqvaite...minaloto e nai dobriqt uchitel...sobstvenoto minalo..a drugoto e samo suha teoriq..spored men de

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Az ne sajelqvam za ni6ty i ne bih varnala vremeto za da opravqm glopostite ili gre6kite si za6toto jivota mi 6te6e da e mnogo podreden a tova e sku4no haresvam si go takav kakvto e.I vse pak vseki se u4i ot gre6kite si nqma bezgre6ni hora dokolkoto znam. taka 4e ne sajelqvai za ni6ty si4ko 6te se opravi 6te stane tova koeto e pisano ina4e kazano sadbata si znae rabotata

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Всъщност,ако някой ми даде такава възможност бих променила само едно нещо в жовота си-бих се върнала на 23.05.2003 и бих предотвратила една голяма грешка,за да мога да кажа на момчето,в което бях влюбена по онова време за това,което изпитвах към него...Защото ако тогава не бях допуснала това животът ми би бил много по различен сега...Освен това...бих искала да изживея отново месец Август тази година..За да мога да прекарам оше веднъж всички вълшебни мигове с моята Любов...(без да променям нищо!!!) ...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Гледали ли сте The Butterfly Effect. На бас, че moviemaker го е гледал, защото теорията на хаоса в подписа му е цитирана там Супер як филм. ГОРЕЩО ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ Това го казвам, защото има пряка връзка с темата. Като го глеате ще разберете защо точно. Ще ви загатна само, че главният герой във филма имаше точно такава способност - да се връща назад във времето и да променя събитията.
    Аз си мисля, че бих се върнала някъде в 8ми клас и щях да се сближа повече с класа ми. Но пък тогава нямаше да съм толкова близка с най-добрата си приятелка Нели, която пък нямаше да ме покани на купон миналата година и нямаше да срещна сегашното си гадже Васко, който пък е приятел на брат й. Виждате ли, всичко си е наредено - за добро или лошо
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Може би бих се върнала 2 назад и не бих показала на майка как се чати.Така нямаше да се ожени повторно и щях да съм си в БГ, но пък тук научих нови и интересни неща.....
    Мисля ,че тук е момента да кажа "Всяко зло за добро"
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    И с LunaTriCk съм съгласна

Chestno kazano ne znam dali iskam da se vryshtam kym minaloto... Po-skoro ne bih, zashto edna promyana na neshto bi napravila obrat i na vsichko stanalo... MOje pyk da si otidat mnogo hubavi momenti, koito sega sa s marka 'prejivyano'. Predi sedmica ne misleh taka, no byrzo si promenih mnenieto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си