- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ISKAM GOOOOOO!!!
Здрасти на всички.Казвам се Дани и от една година съм влюбена в Дани (момче).Той е с две години по-голям от мен.Веднъж както си говорих с моите приятелки и покрай нас минаха неговите приятели.Те ни чуха и после отидоха при него и му разказаха всичко което са чули.
На следващия ден те ме заведоха на кафе(ние се познава ме)но там незнайно как чакаше Дани.В продълйение на 1 час те му говореха за мене:колко съм красива и т.н.Когато отидох на даскало другия ден те ми викаха "Гледай,гледай кой е там."Аз не им обръщах внимание но когато се засе4ем с Дани аз се правя на ударена но едвам се здържам да не изкрещя "ОБИЧАМ ТЕ"!!!.
Моля ви помогнете!!!
![]()
и какъв е проблема сега не стоплих нещо. Като го харесваш го покани да излезете, кво значение имат другите ?
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
a ti v koe u4ili6te u4i6
Важно е да не му се метнеш веднага. Примерно излезте на кафенце, и кат пак случайно е там поканиго да дойде при тебе и му дай некъв знак, че има шанс.
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
W_O_W hot girl ot koe u4ili6te si
poznato i to mn jno ne s cqla grupi4ka ot fr a samo s edno tupo mom4e i az sama se izdadoh ama kakto i da e svikva se s misulta 4e go iska6
Абе темата е от одавна, що изкарвате теми който са писани преди 3 години ебаси !?
Животът е адът описан в Библията!
deistvai da ne ti go otneme gdruga kakto s men stana!![]()
![]()
![]()
не и се връзвай на дарк св бе не пиши в стари темиПървоначално написано от sweet_lady:
![]()
иначе надявам се след толкова много време да си събрала кураж да му кажеш обичам те![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
И аз искам много неща ама няма ....или се бори да си с него или си гледай кефа и да не ти пука![]()
бля бля бля бля ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.