- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Childhood Memories
ами аз се чувствам пораснала доста често, особено в моментите, в които плача от любов или се справям с проблеми. в други моменти ми се дивее като на малко дете.но не ми се е случвано скоро да имам някакви супер детск прояви. защото бях малко в период на криза и се чувствах доста далеко от детството.
понякога гледам малките деца, които си играят пред блока и ми се плаче. толкова са безгрижни, игриви... не знаят какво е да обичаш, да те боли от любов, да се тревожиш за утре. те просто се радват на могат да играят и това езавиждам им.
но пък после се сещам, че това при мен е минало. и просто съм пораснала. имах прекрасно детство. помня най-много почивките всяко лято с нашите, които бяха страхотни, игрите с приятелчетата пред блока, детските филмчета (е, те наистина бяха супер и сега си ги обичам)
детството е наистина нещо прекрасно и трябва да се изживее докрай. не на 11 вече да се мислиш за голям. аз си бях дете до скоро, и все още съми не отричам. защото ми се иска да съм дете. възрасните като че ли имат много проблеми...
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....