- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярност
Наистина има хора, за които е възможно, но аз със сигурност не съм от тях.
Година, две, три може да не изневериш, но някак си цял живот не знам как става. Например както наще са женени от 28 години и направо не мога да си представя, ако не са си изневерили нито веднъж как става номера.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Гал ме изпревари иначе и аз щях да кажа същото за родителите....и с майка ми и баща ми е така! Никой на никого не е изневерявал значи е напълно възможно...тва че на нас ни се струва чудно е отделен въпрос!
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
И аз съм на това мнение.А и много се радвам,че има и такива момчета.БРАВОООПървоначално написано от Мария
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Zashto da ne e vuzmojno ? Spored men e vuzmojno, no za da stane i dvamata trqbva da polojat malko usiliq, za da ne si omruznat - zashtoto ako seksa e primerno samo vtornik i petuk vecher sled vecherq v misionerskata poza e estestveno da omruzne puk dori i da e strashno hubavo i za dvamata. I tova e problema na povecheto jeni - ne iskat da vnesat malko raznoobrazie v seksa i zatova mujete izneverqvat - kajesh haide druga poza - te: ne taka si mi haresva, haide oralen seks - ne gadno e, haide analen seks - ne, shte boli i e gnusno i t.n. E s takova mislene mujete shte izneverqvat, zashtoto mujete iskat raznoobrazie v seksa. Ako im go dadete nqma da ima problemi, ako ne go dadete sled godina, 2,3, 5, 10 , rano ili kusno shte izneveri, za da nameri malko raznoobrazie. I ako tezi neshta sa izpulneni i ot dvamata partniori - da togava e vuzmojno da ne si izneverqt i cql jivot.
Досега не съм изневерявала на приятеля ми, дори не съм си помисляла... Обичам го.
Като се оженим(ихихи, дай Боже) няма да се променят нещата.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Мързи ме да чета другите мнения, ноПървоначално написано от rosskata
Няма невъзможни неща![]()
Отношенията между двама души да не са само сексуални?Защо почти винаги всичко само до секса се свежда? И мога да ти кажа,че това което си написал не важи само за момичетата.И как може да хвърляш вината върху по-нежната половинка от човечеството? Искам да ти кажа,че няма само един виновен.Разделите най-често са в следствие от много неща,които са се натрупали с времето.Определено секса не е единствения проблем който може да съществува.Хипер много се дразня,като някой обвинява момичетата особено пък за това.Има всякакви хора.Да,на мен аналния секс не ми харесва.Не съм пробвала,но нямам и желание.Приятеля ми е на същото мнение.Гнусно е.Но това си е мое мнение.Първоначално написано от WaKo
А по темата...ВлюбеН и dido_en наистина са се изгазали достатъчно добре.
Първоначално написано от rosskata
i na mene mi se struva nevuzmojno
tva z abraka......na 100000 godini vednuj moje da se sluchi sigurno.....
inache 1 partnior cql jivot....naistian e nevuzmojno.......
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Обичам Гени!!
--=Г-е-о-р-г-и=--
6te govorq samo ot sobstveno ime =) imam priqtel s kogoto 6te napravim 3 god nikoga nesam mu izneverqvala naistina flirtuvam mnogo po diskotekite svalqm gi karam gi da hlatnat po men da usetq 4e o6te sam jelana i do tuk. sled tova cqloto jelanie kam "4ujdoto" go prenasqm v legloto s priqtelq mi i pravim sex po velik ot vsi4ko =) dokolkoto znam i spored use6taniqta mi i toi mi e veren =) toi e i parvoto mom4e s koeto sam spala i sam gotova da nespq s drug prez jivota si za6toto sexa e mnogo vajen no ima i mnogo po vajni ne6ta =) napalno vqrvam v VERNOSTA
Vqrvam 4e moje![]()
Club Memphis
da nashte ne sa si izneverqvali :P
Кога човек търси нов партньор - когато нещо му липсва. В една дълга връзка има моменти на спадове - тоест не обръщане на достатъчно внимание. Понякога се случва , млади и по-възрастни хора да усетят че са изгубили тръпката от любовта, от секса.... и да я потърсят отново в лицето на друг човек. Трудно е да живееш с някой 10 години и да запазите отношенията си такива каквито са били преди брака. Трудно е , заради проблемите, през които хората минават през това време - финансови проблеми, деца, проблеми с близки и роднини, работа. Не осъждам изневярата- просто се случва понякога. Това, че някой е изневерил не значи, че вече не обича половинката си . Но да дълга връзка без изневяра........ почти невъзможно, било то и някакво мимолетно, еднодневно залитане в страни.
Vseki ima nujda ot raznoobrazie![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Възможно е. Зависи от човека.Първоначално написано от rosskata
Да възможно е защо не. Родителите ми са живият примир заедно са 35 години, а са женени-30. Мисля,че са си първи и единствени. Друг е въпросът какъв сексуален живот имат. Важнто е,че се обиат и уважават. Сексът не е всичко особено на такава възраст. Що се отнася до мен-била съм сама с 1 момче,все още съм с него и ако Господ даде мога да съм с него доста време,защото го обичам и ме задоволява във всяко едно отношение!Аз вярвам в моногамията и верността!
Napylno vyzmojno e da imash i da iskash samo edin partnior cql jivot...nito az nito priatelqt mi se zaglejdame po drygi myje/jeni suotvetno...Estestveno kogato vidim nqkyde navynka hybavo momiche/momche go kazvame,no tova e zashtoto i dvamata cenim krasotata i ne mojem da otrechem hybavoto... \/ \
/ \
/
absolutno nevazmojnoПървоначално написано от rosskata
az i sa s1m s 2 gadjeta ta kat se omaja li o le maiko gorkoto mi majlence :P
![]()
![]()
![]()
ami ima nqkfa veroqtnost no e mnogo malkacql jivot sex i sega vqrnost...zvu4i malko naludni4avo
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
mnoo qsno 4e ne moje,oba4e tva purvo ne e savsem za sex da ti kaja i osven tva се пише `партнЬор...
Всичко е възможно! Аз съм готова да остана вярна на един човек цял живот, стига да споделяме еднакво силни и непоколебими чувства...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.