Цитирай Първоначално написано от ВлюбеН
Ами имам приятелка от 3 години,винаги съм и бил верен и не съм си помислял за изневяра.Тя ми дава всичко което искам и което съм искал някога,просто нямам нужда от нищо и от никой друг.Възможно е да се случи всичко,но аз не смятам,че съм способен да я нараня така.Има всякакви хора.Някои и 2 месеца не могат да издържат само с един партньор.Както се казва "За всеки влак си има пътници".
Всеки знае от какво има нужда за да бъде щастлив.Но е хубаво да мислим преди да се отдадем на някакъв импулс или моменто привличане,защото за нещо толкова незначително и сравнително кратко може да провалим бъдещето си и да съсипем красива и дългогодишна връзка.Според мен е глупаво и не си струва риска.Знам как бих се почувствал аз,ако ми изневерят или предадат доверието ми по някакв начин.Не очаквам нещо подобно от момичео до мен,както не го очаквам от себе си.И мисля,че е възможно двама души да си бъдат верни за цял живот.
Съгласен съм. ВлюбеН само да те поправя - някои и месец не могат да издъжат
Мисля че ако момичето/момчето има достатъчно багаж в главата няма да се поддаде на моментното състояние, което състояние може да му донесе много проблеми - наи-често прекъсване на връзката. Аз лично веднага бих прекратил връзката независимо от мотивите които ще ми изтъкнат за това...