като малки всички искат да пораснат,да станат големи,да приличат на мама или татко...когато обаче един ден това се случи една частица неизменно се е изгубила някъде-вълшебна частица....и това е безвъзвратно-или не съвсем???

та къде се крие детското у вас...намира ли то почва,а позволявате ли му да го стори?
какво ви липсва от детството или предпочитате да сте отговорни,зрели хора,здраво стъпили на земята...могат ли двете неща да бъдат съчетани?

аз примерно си спомням най-ярко разни филмчета,които са като се замисля-та тва са били първите ми пътевидотели през тоя живот...като плодчетата примерно или АЛФ...

да бе,знам,че са ще си разваля тотално репутацията на уж стабилен човек,ама хуу-кво да направя...сигурно и са да си пусна Бамби или Цар Лъв пак ще зарева....а Барбароните?...не бяха ли дебилчета..
бати..колко мн ми липсва...
били сме некви сладурчета,а са сме некви тъпи всезнайковци...и сме погрознели на всичко отгоре...хаххаха

нз що пускам тая тема-явно времето ми действа прекалено носталгично,или просто ми е писнало да понасям разни отговорности..или може би настина частичка от мен липсва...