- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Без какво не можете
Днес нямах ток от 8 до 17. Някак успях да издържа на това тежко изпитание на моя борбен дух и психичо здраве. Та открих(за пореден път), че без електричество живота ми е безсмислен. Въпроса ми е вие без какво не можете.
Ами без пари също не се живееАко имаш пари има и ток, има и вода, имаш си сичко.Дори любов
![]()
haha![]()
taka e, ne ti pravi vpe4atlenie dokato ima6 tok
i izvednyj kato ti go sprat se 4udi6 kvo e stanalo
ne moga bez tok, voda.....
be moga, ama ne iskam, nali znae6
a dali 6te byde mnogo netakti4no ot moq strana ako te popitam kakvo e Bahur?
Give me your best shot motherfucker!
Az puk ne moga bez lubov![]()
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
MI to ako se zamisli6[koeto stava rqdko]dokato ne ti opre noja do z*****a si4ki ne6ta sa kraino neobhodimi No ako trqbvca da izbiram 1 ot tqh mno qsno 4e lubovta.E ako imah pari 6tqh da imam tok,voda i pro4ie no lubovta e nai silnoto 4uvstvo koeto 6te spasi sveta.
Bahar ne e li stud?![]()
az lichno bez vazduh ne moga...i bez prqsna voda i dobra hrana...i pochva pod krakata......tva mi trqbva kat se zamislq - sichko drugo e luks....
"Бахур" е онова емблематично българско ястие. На вид е нещо като салама. Представете си дебелто черво на прасето натъпкано със вътрешностите на това прасе. В някои краища на България му викат "кървавица".
az ne moga bez tok. napreavo izdiviavam. niama nito net,nito tv,nito muzika........ni6to
No MaN, No CrY!!!
\m/
mi az ne moga bez TOK VODA SEX I PARI![]()
![]()
Аз немога без сички тия неща...Ааааааааа чакайте без бахър мога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
носни кърпичкиии..мултифункциона лни са
![]()
..But why?...
Съвременият човек за съжаление е зависим от прекалено много неща... то не е гсм, не е компютър и интернет, не са удобства, не са глупости...все материални нещавсе повече замества духовните си ценности, но все още не ги е заменил изцяло и не се е превърнал в робот без душа. /до кога ли обаче? хм, както и да е./ и все пак това е доказателство,че всеки един от нас , изтъкан от чувства, иска или не, е подвластен на любовта, и е пристрастен не съмо към нея - за да живее на всеки му е нужен топлина, внимание, обич...
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Emi ne moga bez vsichki izbroeni neshta...samo bahura shte go prejiveq...chestno kazano spored mene e gadnichyk, makar che dosta hora, koito poznavam go obojavat![]()
![]()
![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Май не мога без вода и ток ! Гадничко е на тъмно![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Emi ne moga bez vsichki izbroeni neshta samo poslednoto shte go propusna+ tova vsi4ki neshta sa svyrzani kato parite sa nai-vajni shtoto bez pari ostavash na suho bez voda,tok che i bez lubov ( v nqkoi slu4ai )
Keep smilin'
Ами то май почти сички немогат
без нищо и аз така самоче най-важното да има
Любов!![]()
Ходила съм на язовир за 2-3 седмица- тогава нямаше нито ток, нито течаща вода и все пак си прекарах добре, беше ми весело и забавно, защото бях с хора, които са ми приятни и други, които обичам.
Затова и гласувах, че не бих могла без любов.
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Az puk ne moga bez lubov
Без Бахур...
Хубу всички не могат без любов или пари или ток... Ако нямаше бахур, да съм умрялаот глад. Пък като съм умряла, за кво ми е вода...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз не мога без мангизи...
Отивам в магазина ,взимам си хляб...оня ми иска кинти...същото е и като си вадя карта за транспорта....и като си купувам банички...баси навсякъде....те не са най-важното на тоя свят,ама без тях е невъзможно....
А пък и за да оцелеем ни трябват на първо време храна и вода,за които трябват ПАРИИ...а любовта ....тя е БЕЗПЛАТНА!ИМА ЗА ВСИЧКИ,КОИТО СИ Я ПОТЪРСЯТ!![]()
А ако имам парички....ще имам и ток...и интернет(при това много бърз)....и всичко...само любов не мога да си купя....секс също мога да си купя...абе....както и да е....
ИСКАМ МНОГО КИНТИ.....за да не се притеснявам,че ще ми свършат :P Е гати к'ъв съм материалист...![]()
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
emi tuk moje da izredq nqkolko raboti..bez vuzduh moga - 2-3 minuti..bez voda - 2-3 4asa...bez hrana - 2-3 dena...no bez liubov i priqtelstvo - ne moga! Obi4am te Murderdoll {}