Problema e 4e moita nai-nai mili4ka lubima priqtelka ima problem!
Istoriqta e slednata:Predi vreme edno qko tapo,grozno,debelo,gadno po harakter,vaob6te tva ne e 4ovek, q svqlq6e blizo mesec.TOgava tq si ima6e seriozno gadje hodeha 2 godoni ,no sled tva i stana ne6to i po4na da se vlubva v toq kreten i zarqza gadjeto si!Hubu ot na4aloto se prave6e ,no nakraq tragnaha!EE basii hodeneto det go napraviha nqmam dumiQ!Vijdaha se samo na diskotekata i to kolko nqkolko muniti i to samo kogato toi be6e piqn,postoqno svalq6e drugi momi4eta,obarva6e gi pred neq.......celuva6e giii Tq mu se sarde6e ,no toi kat ne i obara6ta6e vnimanie tq mu diga6e skandali i taka pak se "sdobrqvaha"!Toi postoqnno q unijava6e ama tq be6e i o6te e luda po nego i postoqnno mu se vrazva Mnogo ,daje hilqdi pati sam govorila s neq zatova 4e toi si igrae s neq ,no tq dori ponqkoga ne me slu6a6e Toi q uniji po strq6en na4in,no tq kat se vlubi i krai ne se otkazva!
sq se opitvame s gadjeto mi da q uredim s negov dobar i super svesten priqtel,haresva go no samo tova o6te ne e gotova za nego
PLS kajete kak da q nakaram da zabravi toq pe**l i da se vlubi v drugoto mom4e!Minalata sabota pak go tarse6e i iska6e da go vidi!
Trqbva da i pomogna tq mi e priqtelka, i ne e 4esno da strada taka
P.S blagodarq na tezi koito si napraviha truda da pro4etat temata!