.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

"Всичко е така както си го направиш" - трънки...

живееш си живота докато не разбереш за *ибаната изневята, залъгваш се че живееш добре докато в действителност кинтите никога не стигат, нараняват те защото ти си възпитан кой знае защо толкова добре, че дори когато ти пъхнат средния пръст в *ъза ти пак прощаваш, опитват се да те тъпчат, ако ти не вярваш в себе си никой друг не вярва (дори и близките ти), мислиш си че някой ти е приятел докато не хване приятелката ти за задника, пиеш си водката безгрижно докато някакви изроди издват и праят проблема.. по телевизията слушаш постоянно за нелепо загинали млади хора.. всеки очаква повече от теб отколкото ти очакваш от другите и всички са ти приятели само докато сте заедно на маса...
    не бе определено не съм искал да си го "направя така"
    Всичко е така както си го направиш

Мега фен
    Град
    София
    Много кофти,ама такъв е животът
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Пловдив*
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Много кофти,ама такъв е животът

......За съжаление....това предствлява живота...силните хора са свикнали и просто се препазват от злонамерени ''приятели'' .....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

хаааааа, мда бе живота е супер гаден, ама кой те кара да имаш такива приятели??? Сигурно си малък още и не разботиш, ама от теб зависи дали ще учиш и дали ще стане нещо от теб, дали ще имаш въпросните кинти. А бе за всяко нещо си има решение, ако приятелката ти изневерява, значи не е за теб.
    Ааа, и ако няма с кого да споделиш, майка ти е насреща, никога няма да ти откаже да говорите. Има толкова хора който умират от глад, от болести и кво ли не още, а ние си блъскаме главите, че някоя к*рва е прецакала нещата... споко, бъди оптимист, нещата можеха да са още по зле
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Ми да ,така както си го направиш е!Щото ако се държиш достатъчно на място и ако си им зел респекта на хората те няма да се държат така!Ако имаш малко достойнство,ако имаш вяра в себе си,макар никой друг да не вярва,ако знаеш какво представляваш и какво можеш да постигнеш,то можеш да си направиш живота такъв какъвто искаш!+ това не всички хора на света са такива,които гледат да извлекат ползата за себе си!Верно преобладават,но има и такива,които са свястни хора!Трябва да се научиш да ги разпознаваш сред голямата тълпа малоумници и подълци!И намериш ли ги,трябва да ги задържиш до себе си!Всеки сам определя държанието на другите към него!За това кой както си го направи!Ако сам не уважаваш себе си и другите няма да те уважават !И колкото и да се стараеш понякога,все става нещо лошо или не толкова добро,но такъв е живота наистина и всяка таква случка се опитва да ни направи поне малко по-силни от преди,за да ни подготви за следващия удар на съдбата!

fdfsd

sladko_dete знам че има хора умиращи от глад. не съм неблагодарник и нямам проблем с респекта. просто в един момент се чувстваш силен, така все едно нищо не може да те събори, в следващия - си "по лице" на земята.. това ме дразни и ми е кофти. На теория знам че не трябва да се отчайвам, на практика- не е толкова лесно

Супер фен
    Напротив. Живота е прекрасен и много хубав. Само че покрай любовните ви раздели и "големите" ви проблеми забравяте дребните и същевременно най - жизненоважните неща. Това че имате покрив над главата си, това че сте здрави, че имате какво да сложите в стомаха си, това че имате зрение и слух, че не сте инвалиди и можете да се движите. Я сега кажете колко от вас се сещат за тези неща ?

Никой не мисли за тях и на никой не му прави впечатление, но я си представете че изгубите някое от тях? Дали няма да изревете на умряло.

Живота е прекрасен, но има един фактор който го осира и го очерня всеки ден. И това е фактора - ЧОВЕК

мда.... живота е осран.... и мирише .... ама трябва да се изживее, така или иначе нямаме какво друго да правим ? или има ???
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    мда.... живота е осран.... и мирише .... ама трябва да се изживее, така или иначе нямаме какво друго да правим ? или има ???
    МАи маи няма \/

Мега фен
    Град
    SF
    Стига бе.. Животът не е кофти, той просто е. Хората са гадни, хората те прецакват, хората те нараняват.

Робинята на Quench

emii takuf e jivota ! :smt032

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си