- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- А бе баща ми е мноо изкуфял старец!!!
stra6no e glupavo oba4e nqma kak.ba6ta ti malko prili4a na moq i ako naistina e taka iskreno ti sa4ustvam.tva sa tipa hora deto..abe ne se nadqvai da se promeni![]()
Mi spored men bashta ti e za Sofiya - 4 kilometar![]()
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
i4 da ne ti dreme pi4 izbqgvai go govori s neo samo za pari ako te pita neshtu otgovarqsh samo s "da" "ne" "neznam" deistva sled vreme bashta ti she se seti 4e ima nekyf problem mejdu tebi i neo i shte gowori s tebi po taq tema ti reshavash polzwai saveta mi pri meni varshi rabota![]()
We die XaXAaa!!!
hahaha emi naritai go![]()
на бас че има причина![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
abe ne ti prai 4est da govori6 taka za ba6ta ti...........vaob6te kvo da ti obesnqvam......ba6ta ti spored men e super to4en 4ovek i go podkrepqm ot vsqkade..........
be extreme..............![]()
![]()
basi geq smotan kak gowori za bashta si,a we drislio ako ne beshe bashta ti nqmashe da te ima na beliq swqt e oligofren horata se mychat da my pomognat i toi neshe i neshte da wyzpriemaПървоначално написано от Анонимко
Абре това, че иска да си по-организиран не е лошо, напротив. Мисли ти доброто човека, но това, което прави е прекалено...избиване на някакви комплекси, според мен.![]()