- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз и брат ми / сестра ми
ха намерих още една от хубавите страни-да нямаш братя или сестри :Р
Вярно винаги е мой ред на хвърлям боклука и да пазарувам,но нали така се разтъпквам и се зареждам с дребни \/
ами последния път като се видяхме и спорехмеза това че той е голям простак и извратеняк!![]()
С единия ми брат не можем да спорим ние само се бием,ама щот толкова му е акъла(на 8 е). С другия ми брат нито спорим, нито се караме, с него сме в пълна хармония![]()
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Емъ аз и сестра ми не спорим а се бием!![]()
mi s brat mi mn ne sporim 6toto vinagi(po4ti) pobejdavamv spora i toi se e otkazal,namirame re6enie vednaga![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
напоследък не си говорим много много, за което съм адски щастлива и благодарна [-o< [-o< [-o< Не помня кога за последно спорихме...а да днескаКато обядвахме аз исках да гледам Кварталът на богатите пък той искаше Дискавъри и в крайна сметка се изнесох от стаята и си го гледах оттатък...Ние не можем да не си говорим с часове...за 5 мин сме забравили, че сме се карали
Ние със сестра ми през последните 3 месеца не сме спорили, понеже замина да работи за лятото в САЩ..Но сега след 1 седмица като се върне...
Иначе не спорим много често..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Не се сещам да съм се карала със сестра си за нещо СЕРИОЗНО... но винаги се намира някоя дреболия за която да поспорим
![]()
Така е защото сте малки.Като пораснете и живеете отделно и се зажените,ще имате по различно отношение с братята си/сестрите си.Нормално е.Още сте деца.
С брат ми се караме и спорим за глупости,вече не толкова често де...после след час ни няма нищо и се лигавим като идиотчета.(той е по-голям от мен)
![]()
ох ми ние като се виждаме с моя браток 1 пъти в годината1вите дни много се обичаме, после си наваксваме карането, после пак се обичаме и идва времето да заминава
иначе чат пат и в скайп ни удря на олигофрения, ма гледаме да засягаме по-сериозни теми
през повечето време се ползваме като оплаквателно бюро един-друг
и м/у другото е много по успокояващо да споделиш някви проблеми със брат си/сестра си особено ако са по-големи шот са минали по тоя път, пък и цял живот сте живели заедно и те познават много добре...и така аз му давам съвети за жените, той на мен за мъжете...изобщо мн се радвам, че мина периода, в който не можехме да се дишаме и не си казвахме нищо... [-o<