.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    ха намерих още една от хубавите страни-да нямаш братя или сестри :Р
    Вярно винаги е мой ред на хвърлям боклука и да пазарувам,но нали така се разтъпквам и се зареждам с дребни \/

ами последния път като се видяхме и спорехмеза това че той е голям простак и извратеняк!

С единия ми брат не можем да спорим ние само се бием,ама щот толкова му е акъла(на 8 е). С другия ми брат нито спорим, нито се караме, с него сме в пълна хармония
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Емъ аз и сестра ми не спорим а се бием!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi s brat mi mn ne sporim 6toto vinagi(po4ti) pobejdavamv spora i toi se e otkazal,namirame re6enie vednaga
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    напоследък не си говорим много много, за което съм адски щастлива и благодарна [-o< [-o< [-o< Не помня кога за последно спорихме...а да днеска Като обядвахме аз исках да гледам Кварталът на богатите пък той искаше Дискавъри и в крайна сметка се изнесох от стаята и си го гледах оттатък...Ние не можем да не си говорим с часове...за 5 мин сме забравили, че сме се карали

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    In the corner of my mind ...
    Ние със сестра ми през последните 3 месеца не сме спорили, понеже замина да работи за лятото в САЩ.. Но сега след 1 седмица като се върне... Иначе не спорим много често..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Град
    Стара Загора
    Не се сещам да съм се карала със сестра си за нещо СЕРИОЗНО ... но винаги се намира някоя дреболия за която да поспорим

anastacia89-гост
    Guest
    Така е защото сте малки.Като пораснете и живеете отделно и се зажените,ще имате по различно отношение с братята си/сестрите си.Нормално е.Още сте деца.

Преди 1 седмица...

Голям фен Аватара на Devilka
    С брат ми се караме и спорим за глупости,вече не толкова често де...после след час ни няма нищо и се лигавим като идиотчета.(той е по-голям от мен)

Град
    Plovdiv
    ох ми ние като се виждаме с моя браток 1 пъти в годината 1вите дни много се обичаме, после си наваксваме карането, после пак се обичаме и идва времето да заминава иначе чат пат и в скайп ни удря на олигофрения, ма гледаме да засягаме по-сериозни теми през повечето време се ползваме като оплаквателно бюро един-друг и м/у другото е много по успокояващо да споделиш някви проблеми със брат си/сестра си особено ако са по-големи шот са минали по тоя път, пък и цял живот сте живели заедно и те познават много добре...и така аз му давам съвети за жените, той на мен за мъжете...изобщо мн се радвам, че мина периода, в който не можехме да се дишаме и не си казвахме нищо... [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си