.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Momcheta...

Momcheta...

E... momcheta iskam da vi pitam kakvi momicheta haresvate
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    xm... -=Denito=- 6ti kaja samo 4e tova avatar4e amy lee si go be6e haresala i az za tfa si ne si go slojix ama kakto ida e...
    aide mom4eta vie ste!:P
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ае стига сте си мислили, че като играете няква роля на "мръсница", "добричка", "отворена" или "притеснителна" ще се харесата на някой за повече от месец. Ако наистина си търсите някой просто бъдете естествени и ако някой ви хареса ще ви хареса такава каквато сте, а не каквато си е мислил че сте. Това е.

Голям фен
    Ае стига сте си мислили, че като играете няква роля на "мръсница", "добричка", "отворена" или "притеснителна" ще се харесата на някой за повече от месец. Ако наистина си търсите някой просто бъдете естествени и ако някой ви хареса ще ви хареса такава каквато сте, а не каквато си е мислил че сте. Това е.
    BRAVO Prava si

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    BRAVO Prava si
    момче е..доколкото знам но иначе и аз ти споделям мнението..никога не съм се променяла за някое М..

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    xm... -=Denito=- 6ti kaja samo 4e tova avatar4e amy lee si go be6e haresala i az za tfa si ne si go slojix ama kakto ida e...
    *-*Krisito*-* ne znaeh she go smenya:]
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Цитирай Първоначално написано от -=Denito=-
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    *-*Krisito*-* ne znaeh she go smenya:]
    NE!nedei!toq avatar mi e vav drug forum tuka ne sum i pomislqla da go sloja.a po temata....mi nqmam opredeleni kriterii,4esno kazano,zavidi izcqlo ot haraktera

Любовта е най-висшата степен на омразата

Фен
    Град
    behind you, bitch
    umni, krasivi, otkroveni, i nai-vajno normalni
    6to sam imal za gadje goth girl, no tva e druga istoriq

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ave q stiga tupi temi

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Абсолютно точно така...
    А по темата...аз съм за "мръсниците" само че наистина не за дълго...може би 1 месец максимум...
    Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.

awe glazunov,ti po-golqm avatar ne moja li da si nameri6?!?
    A ina4e nai-dobroto e naistina da bude6 sebe si,budi takav kakavto si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

A ina4e nai-dobroto e naistina da bude6 sebe si,budi takav kakavto si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

haresvam momi4eta takiva kadeto moga da serazbiram s tqh a ne nqkvi naduti da sa i da se pravqt mnogo mnogo na otrakani
    Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI

Цитирай Първоначално написано от Alli
    Q molq te mi kaji moga li da ponamqla snimkata ot nqkyde ili trqbva prosto da kacha po-malka?I az ne znam shto mi izleze tolkoz golqma....

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от glazunov
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    Q molq te mi kaji moga li da ponamqla snimkata ot nqkyde ili trqbva prosto da kacha po-malka?I az ne znam shto mi izleze tolkoz golqma....
    Запазваш си картинката на твоя компютър.
    Отваряш я с Paint (десен бутон върху нея , после Open With и Browse. Там избираш Paint. )
    отиваш на меню Image (ама не съм много сигурна. Някое от последните беше) Та там търсиш команда Scretch/Skew и от там зибирап на колко процента, да я смалиш.
    Запазваш картинката на компютъра си.
    Качваш я в интернет на адрес www.imageshack.us например.
    Качваш я тук и вече не е такъв чаршав. Успех. Ако имаш някакви проблеми - пиши лично Съобщение, пак ще ти обясня
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    АА. имаше такава тема..

Мързи ме да пиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми