- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Momcheta...
E... momcheta iskam da vi pitam kakvi momicheta haresvate![]()
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
xm... -=Denito=- 6ti kaja samo 4e tova avatar4e amy lee si go be6e haresala i az za tfa si ne si go slojix ama kakto ida e...![]()
aide mom4eta vie ste!:P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ае стига сте си мислили, че като играете няква роля на "мръсница", "добричка", "отворена" или "притеснителна" ще се харесата на някой за повече от месец. Ако наистина си търсите някой просто бъдете естествени и ако някой ви хареса ще ви хареса такава каквато сте, а не каквато си е мислил че сте. Това е.
BRAVOАе стига сте си мислили, че като играете няква роля на "мръсница", "добричка", "отворена" или "притеснителна" ще се харесата на някой за повече от месец. Ако наистина си търсите някой просто бъдете естествени и ако някой ви хареса ще ви хареса такава каквато сте, а не каквато си е мислил че сте. Това е.![]()
![]()
Prava si
![]()
![]()
![]()
момче е..доколкото знамПървоначално написано от ^Green_Lady^
но иначе и аз ти споделям мнението..никога не съм се променяла за някое М..
![]()
..But why?...
*-*Krisito*-* ne znaeh she go smenya:]Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
NE!nedei!toq avatar mi e vav drug forum tuka ne sum i pomislqla da go sloja.a po temata....mi nqmam opredeleni kriterii,4esno kazano,zavidi izcqlo ot harakteraПървоначално написано от -=Denito=-
Любовта е най-висшата степен на омразата
umni, krasivi, otkroveni, i nai-vajno normalni
6to sam imal za gadje goth girl, no tva e druga istoriq
ave q stiga tupi temi![]()
![]()
Абсолютно точно така...Първоначално написано от LunaTriCk
А по темата...аз съм за "мръсниците"само че наистина не за дълго...може би 1 месец максимум...
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
awe glazunov,ti po-golqm avatar ne moja li da si nameri6?!?
A ina4e nai-dobroto e naistina da bude6 sebe si,budi takav kakavto si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
awe glazunov,ti po-golqm avatar ne moja li da si nameri6?!?
A ina4e nai-dobroto e naistina da bude6 sebe si,budi takav kakavto si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
haresvam momi4eta takiva kadeto moga da serazbiram s tqh a ne nqkvi naduti da sa i da se pravqt mnogo mnogo na otrakani
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
Q molq te mi kaji moga li da ponamqla snimkata ot nqkyde ili trqbva prosto da kacha po-malka?I az ne znam shto mi izleze tolkoz golqma....Първоначално написано от Alli
Първоначално написано от glazunov
Запазваш си картинката на твоя компютър.
Отваряш я с Paint (десен бутон върху нея , после Open With и Browse. Там избираш Paint.
)
отиваш на меню Image (ама не съм много сигурна. Някое от последните беше) Та там търсиш команда Scretch/Skew и от там зибирап на колко процента, да я смалиш.
Запазваш картинката на компютъра си.
Качваш я в интернет на адрес www.imageshack.us например.
Качваш я тук и вече не е такъв чаршав. Успех. Ако имаш някакви проблеми - пиши лично Съобщение, пак ще ти обясня
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
АА. имаше такава тема..
Мързи ме да пиша