- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo iskat genite...
ami tva e vaprosa mi!kakvo iskat genite!nikoi ne znea kak mislqm mom4etata po toq vapros!~mersi!![]()
![]()
![]()
Момичетата не знаят к'во искат. Дори да се стремят към нещо, накрая осъзнават, че "другото" е по-яко и заебават първото. Не мога да го обясня по-добре, а и не е нужно, вие си знаете, нали момиченца???![]()
NA DALI NQKOGA JENITE SHTE ZNAQT KAKWO ISKAT.
Hehe
По психология имаше:"Всяка жена иска секс"
Ami to jenite nikoga nz kfo iskat,za6toto iskame ot vsi4ko po mnogo :P :P :P :P No vsqka jena[momi4e]ot malka si me4tae za ricara na bql kon koito 6te preleti za da q otvede v sveta na me4tite.MI mai za lubov i za o6te mnogo ne6ta
iskam gotin muj , koito da me obi4a mnogo , s koito da praq super sex, koito da me otrupva s pari , s koito da si kupuvam qki koli , drehi , obuvki , kozmetiki i t.n. , iskam da imam ku6ta na 3 etaja sus super luks , iskam 2 deca (kato porasna) , edno golqmo momi4e i po malko mom4e , iskam da jiveem super qko s parite na ba6ta im![]()
abe ob6to vzeto tva iskam .... te jenite naistina ne znaqt kvo iskat , ami mujete dali znaqt![]()
![]()
ei a 6te ti uredim jelanieto hahhaПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
ina4e za mom4etata znaem kvo iskame - iskame da ni e lek jivota i pretypkan s macki
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
maneeee mi to sa kato se zamislih maiche i az ne znaq kakvo iskam((
Kakvoto i da iskame nikoga ne e dostatychno :P
Keep smilin'
Рицара на бял кон, много пари !!!![]()
Първо ни убеждавате, 4е перфектни жени няма, после искате перфектния мъж, интересна работа. После като чуя жена говореща за това колко много пари иска и направо ми се повръща.
Е ако за това мислите по голямата част от вас, значи всички сте много злещото никога няма да намерите перфектия мъж, с голямата пишка с многото пари и с голямото сърце чакащо само вас
![]()
RAMMSTEIN FOREVER !!!
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
iskam ku6ta v planinata(tva za vakanciite)dvor s mnogo cvetq iskam da imam mnogo priqteli gotin muj gotino ku4e 2 deca mnogo pari
posle iskam ku6ta na 3 etaja da ima basein
da si prekaram vakanciqta nqkude v otkrito more ili na havaite
su6to iskam qka kola gotina rabota
iskam horata da me uvajavat i iskam roditelite mi da se gordeqt s men![]()
ami mai tova e a iskam da zavur6a gimnaziqta v koqto me prieha![]()
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
Е нема да стане, много искаш !!!Първоначално написано от the_witch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
Ей две неща са безкрайни на тоа свет => човешката глупост и човешката суета!!! Какво могат да искат жените като имат и двете качества????
Не знам за тех ,но аз искам 3 неща => пари,жени и коли.
TwO bEeRs Or No7 tWo BeErS!!!
(Оригинал от Шекспир)
сигурност и щастие(щастие=любов+добра работа+деца+дом+стабилно семейство+....+пари+...)
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
според мен всяка жена иска на първо място да открие сродната си душа,эащото чреэ нея тя ще се чувства эащитена,обичана,доволна,а пък с времето ако търси ще намери и другите неща,които иска![]()
няма любов
ne znae6 kvo iskat jenite?!?!??
VSI4KO!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да точно тъка с времето като една тъпа п*тка ще й се поиска друг к*р да седне и всичко което си й дал тя го забравя защото и се приседяло на нещо др. няма знач. дали е големо или малко важното е да е др. па после като се наседи аре пак при стария!Нали ви знам малките кви сте ШАВРАНТИЙ,ПАРЯСТНИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ГЮРОНДИЙ!Първоначално написано от `sladko_kotence
the^one parvo se nay4i da pi6e6 i moje i da si nameri6 rabota....na nqkoq magistrala moje bi
![]()
E az iskam da obi4am(i v momenta e taka), da se otgovarq na lubovta mi adekvatno. Da nqmam problemi v seksa v partniora si. Nikoga da ne se 4uvstvam samotna. Da imam dostata4no pari za da jiveq samostoqtelno, s koito da si osigorq, dom, vis6e, i izdarjane na deca.
Iskam da bada uvajavana, i edin den kato pogledna na zad, da sam dovolna ot sebe si. -Mnogo li iskam?- i da e mnogo pone znam kakvo iskam.![]()