.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Samsung E 600

Samsung E 600

Мили тийнчета, имам един въпрос към вас.. Понеже не съм много на "ТИ" с телефончетата се чудех какъв да си взема и се спрях на samsung e600, но една приятелка ми каза че модела давал много дефекти. Не знам дали наистина е така заради това ви питам.. Ако някой съвсем случайно знае нещо по въпроса моля да ми каже! Мерси предварително!!
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Фен
    Град
    Na zEmQta
    ami edna moq priqtelka ima takiv i e dovolna ,no 6e q popitam pak za vseki slu4ai i 6te ti kaja
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    moito aishe e s takuv i e dovolna
    : AMG Corporation ::

edna priqtelka su6to si vze takuv telefon i kazva ,4e e super.na men su6to mi haresva kato design ...voub6te samsung-ite sa mn qki
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    ami zavisi spored mene za syshtite pari moe si zemesh i po dobro no ti se reshavash az primerno kato syotnoshenie cena ka4estvo sym si izbral SonyEricsson K700 i shq iurkam sestra mi da mi go donese kato se vyrne ot Ispaniq ako li ne lqtoto kato otida da ba4kam v America ili Ispaniq shte si donesa az super zverski telefon
    Левски шампион але але!

Телефончето е много сладко на външен вид,но за дефектите незнам! Принципно Samsung - ите са добри телефони!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Самсунгите са пълен леш копелета като ги изпуснеш веднъж на земята и край с тях. Верно добър дисплей с хубави цветове ама друготе е леш. Не мога да кажа същото за нокиите те са мноо добри както и сиеменсите верно че на сиеменса малко му куца дисплея обаче да вземем за пример моя падал е в язовира един съученик който никак не е слаботелесен му стъпна отгоре мятал съм го къде ли не веднъж го метнах по даскала и нищо му няма

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    az dyrja li4no da garantiram 4e Siemens M55 e unikalno zdrav telefon (v smisyl telefona e super tashak no ne moje dori nasila da se s4upi) s takyv telefon sym i e pretyrpqval kakvo li ne padaniq ritaniq otdelno kato se napiq redovno go prebivam ot boi ili s ryce ili go biq v masata syshto taka ve4e ne go postavqm leko ami napravo go hvyrlqm na masata i nishto mu nqma ne e mrydnal samo nqkyde sym mu odral displaya ama daje ne sym razbral kak e stanalo ama ne me byrka dyrja se s toq telefon kato s parcal i ne e mrydnal
    Левски шампион але але!

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Сестра ми има такъв и е супер телефона.Цветовете му са супер прави страхотни снимки така че ако си решила да си взимаш такъв телефон си се спряла на правилното решение
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си