- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo bihte kazali/napravili
ei mom4eta predstaveti si slednata situaciq[ako momi4etata imat mnenie i te da kajat] . imate nai dobra priqtelka , s koqto v nachaloto kato ste se zapoznali ste se haresvali. tq edin den vi kazva 4e iska purviq i put da e s vas. kakvo bihte kazali/napravili [/u]
аз бих се зарадвала зна отговор "Добре навит съм да го направим защото см,е добри фр и се харесваме (ако се харесвате)" Ти ли си този най добър приятел за който пише по надолу в една тема? шото ако не си случая е абсолютно същия!
ne ne sum. az sum f-4e.sajalqvam, 4e sam napisala pak takava tema. moje li link-a za minalata
emii az bih q bodnal![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Ми...ако се харесват хората що не!?! То от 1 страна е добре `щото познаваш човека...няма лошо!![]()
Явно ти има пълно доверие. Няма лошо, и аз бих приел![]()
Аз бих се сагласила ...Щом се сте харесали още при запознанството ви ...Начи може да станете нещо повече от добри приятели
![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Че защо да не..бих го направил с нея...
Защо не вие се познавате имате си доверие!И щом така е казал значи сте много близки!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
А бе аз пих и го боднал не само щото я харесвам и не само щото се познаваме![]()
da az bih priel !
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
stranno v drugi temi samo az zashtitavam sexa mejdu priqteli a tuka izvednyj v taq tema vseki bi bodnal pri takava situaciq bez da se zamislq 4e sa priqteli mi bravo qvno horata se usyvyrshenstvat koeto e dobre![]()
Левски шампион але але!
air_J Аз не съм срещал друга подобна тема, но уверявам те ако бях видял и аз щях да подкрепя секса м/у приятели![]()
Losho nqma ... koi te spira ;]
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
mi ako biah momche moje bi shtiah da se navia dosta lesno
na praktika tova mi se slu4i...popadnahme v edin klas haresahme se, hodihme 2 godini, napravihme za 1 pyti dvamata i, sega sme nai dobri priqteli...
ako i dvamata se haresvate i nai ve4e ako si nqmate averi HARABI...ama ako si imate averi i ne iskate s tqh (q 6tot ne vi puskat q zaradi drugo) mi sa struva ebahti zagorqlata rabota ...tolkova da ne ti puskat 4e s nai dobrata si averka/aver da se naebe6![]()
Ще си преебете приятелството само.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Ми честно казано нямам еднозначно мнение по този въпрос. Както повечета неща - зависи. Ако сме се разбрали добре мисля че няма нищо лошо. Тъкмо момичето може да е сигурно че ще получи нужното внимание и нежност. Няма да е лошо дам. Само че ще е добре ако не са обвързани и двамата.![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
В никакъв случай не бива да приемате!Първоначално написано от Анонимко
Подобна ситуация би довела да сериозни психически отклонения. Щом човек на когото имате доверия ви е използвал толкова груба няма как да не се разболеете от параноя.
Възможните усложнения включват комплекс Електра, физическо привличане към едър рогат добитък и мания към сребърни прибори.
Професионалният ми съвет към пациентите, как да се предпазят от подобна ужасна ситуация е: зелев сок! За да подсигурите защититата препоръчвам и да увеличите двойно теглото си и да избиете всички зъби.
Радващ се да помогне, вечният филантроп:
Д-р Спас М. Тиков
Пазим се основно от падащи дървета,но при тях поне презервативите не помагат...често.Но по въпроса нямам мнение,защото безплатният ни психолог се загуби в дън горите Тилилейски и не ми се търси.Но ако викате Неволята,може и той да се появи вместо нея.
I'm good at everything...except stomatology.
Аз съм има подобен случай,само че приятелката ми не беше детствена,бяхме в началото само приятели,но да ествената мъжка и женска порода неиздържа и започнахме да ходим,тя много държеше на мен,както и аз на нея,за секса ммм това си беше чиста любов и не съм правил с нея секс,а любов,трудно ми е сега да се върна назад,но винаги имаше много чувства,моя съвет е предрасположи я максимално добре и я люби бавно и леко,все пак е девствена неискаш да умре от болка момичето нали,за това аз бих ти казал изпълни й желанието.![]()
![]()