Цитирай Първоначално написано от little_black_dress
Не,не бих!За да съм с някого толкова дълго време значи го обичам!Не бих рискувала да проваля толкова хубава връзка и да загубя толкова скъп за мен човек!Секса за една нощ по мое мнение е една голяма глупост!Ако съм на твое място и изневеря на приятеля си,ще се чувствам много зле,няма да мога да го погледна в очите!А твоят приятел според мен с нищо не е заслужил,така излиза по това,което написа за него,да му изневериш!И то с човек,в който не си влюбена,а към който изпитваш само физическо привличане!Помисли си хубаво и се постави на негово място!
Еееей...нямам намерение да изневерявам на приятеля си.Изобщо не ми е минавало през ума.Това което съм написала е съвсем хипотетично.Не смятам да върша подобни глупости и никой не ме привлича физически освен човека,с когото съм.И според мен секса за една нощ е глупост,пък да не говорим ако си обвързан и то съвсем сериозно.Просто исках да разбера какво мислят останалите,как биха реагирали,ако се намират в подобна ситуация.Напоследък много чета за изневери,разбити сърца,потъпкани мечти...Имам нужда да чуя мнението на хората в този форум,за да знам дали държат на истинската любов и на отношенията си с противоположния пол и дали ценят това което имат.
little_black_dress,все пак благодаря за хубавото мнение.Иска ми се всички хора да мислят като теб. И приятеля ми определено с нищо не е заслужил да му изневерявам. :P