.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

или какво е да си позьор

Взето от друг форум:
    ...Ако си изрусен трябва да си направиш сериозен тен, посредством солариум и да носиш якенце с много лайна и рекламки по него, но най-важното е да има надпис, гласящ "Harrison" (като самият надпис е разделен на две от ципа).Освен Харисън може да пише и Гибсън или Уйлямс.Надолу следват прилепнали панталонки, изтъркани отпред и стигащи до глезена.Чорапите трябва да са смъкнати почти до стъпалото, все едно изобщо ги няма, а обувките трябва да са "кецки", с бели подметки и също 342394 надписчета по тях.Относно поведението, трябва да имаш телефон, втора ръка, но цветен и лъскав, дори може да си го "тунинговал", но е задължително той да бъде изваден на показ при посещения на кафета, което, от своя страна, трябва да заема поне 1/2 от деня ти.Кафетата, които трябва да бъдат посетени са добре известни модерни и край места, където минават много хора, ако може масичката трябва да е точно на пътя на хората, за да може телефонът ти (както и ти разбира се, закво иначе ше се изрусяваш) да бъде забелязан.В тези кафенета обаче трябва да си поръчваш не повече от минерална вода, за да можеш да седиш цял ден и с тъпа физиономия да гледаш минаващите хора.Ако започваш да се сгърчващ от глад отскочи до близкото павилионче за убийствено боклучава храна за 50ст, като си оставиш някакви неща на столчето на заведението, за да не трябва да си поръчваш минерална вода пак.Върни се със закупената храна, изяж я и започни да си играеш с телефона си точно 30мин, но трябва да го държиш високо над себе си, за да бъде отново забелязан.Трябва да направиш и измъчена физиономия, все едно правиш нещо изключително сложно.Ако изобщо събереш пари за кола или измолиш родителите си за пари, трябва да вземеш най-евтиният и скапан боклук на пазара, като след това инвестираш останалите пари в СЕЛСКИ ТУНИНГ (справка темата на Пуф-Пав).След това с горе споменатата кола е добре да отидеш до някой училищен двор или място, където има "готини" типове и да надуеш някаква музика като застанеш извън колата, за да демонстрираш цялостния си вид.Гарантирано, че около теб ще се съберат хора, които ще се увлекат от ритъма (50 цента е подходящ за училищни дворове специално).....Та така.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    mmdam....
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен
    heh..kolko poznato.obichainata gledka na vsqka vtora krachka..pozata e golqma rabota..xaxax abe jal mi e za tqh..komplexite sa losho neshto..no tova e che nqmash li neshto cenno v teb koeto nqkak si ne se izmerva s materialno i hilqda parcala i plastmasi lamarini koji i kvoto vsevuzmojno da si slojish...pak shte e sushtoto

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    xaxaxaxa

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    hahahaha
    tva ujasno mnogo mi haresa
    osobeno tva s mineralnata voda.....za da ne si pory4va6 vtora

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Mi... vsi4ko si e tam libsva samo govoreneto na visok glas kak si izpil ciala butilka sam i ni6to ti e niamalo posle ..

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Според мен също и викането къде и всички подробности за някой побой в което естествено нашия герой е спечелил...
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Супер фен
    Град
    София
    Според мен също и викането къде и всички подробности за някой побой в което естествено нашия герой е спечелил...

хахахахахах Е,че къде без т`фа.....любимата ми част!!!!!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хахаха е аз ОПРЕДЕЛЕНО не съм позьорка
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    тъпото е че във Варна е пъъъЪъЪъЪлно с такива...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    тъпото е че във Варна е пъъъЪъЪъЪлно с такива...
    e i v Ruse se sre6tat...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Dobre de, zashto tozi "pozior" strashno mnogo prilicha na men?! Aide az ne obicham da hodq po kafeta, nito da se fukam s telefona si, ama sum izrusen i otpred na qketo mi pishe Die|sel , kato | e cipa na qketo ... E ne hodq na solarium, ama ... Kakto i da e, ama ne vijdam kvo vi prechat izrusenite tipove ?!
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    I v Dimitrovgrad ne sa malko takiva...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

tva be6e qko.za sujalenie ima mn takiva

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Dobre de, zashto tozi "pozior" strashno mnogo prilicha na men?! Aide az ne obicham da hodq po kafeta, nito da se fukam s telefona si, ama sum izrusen i otpred na qketo mi pishe Die|sel , kato | e cipa na qketo ... E ne hodq na solarium, ama ... Kakto i da e, ama ne vijdam kvo vi prechat izrusenite tipove ?!
    spoko be govorim za tezi,deto sa syper naduvki,a puk ni6to ne sa t.e. samo vuzduh pod nalqgane... az ne sum zabelqzala nqkude vav foruma ti da se hvali6... kakuv ti e problema?spoko

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Allicia
    I v Dimitrovgrad ne sa malko takiva...
    Хъх за Велико Търново пък да не говорим!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си