аз какво да кажа като живея в Констанц и даже не съм сигурна дали тук изобщо има българи ,да не говорим че и да има няма къде да ги срещна... откачам леко полеко...Първоначално написано от slun4ice
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Те българите тука май не са мн сплотени. Руските и румънските студенти в Дрезден си имат клуб, вестник.. А наще имат някъв глупав сайт в който писах ама май никой не го посещава вече...Първоначално написано от Water_lili
![]()
Е предполагам че ти поне си имаш други познати защото все пак си студентка ама аз съм тука вече от месец и само с наще общувам защото просто няма къде да се запозная с други хора(не съм от тея дето ще седнат в някое кафе сами)![]()
zdr i ot men!I az sym ve4e v Germaniq!
Az sym v Karlsruhe ( no moje bi sym dosta po-malka ot vas)....E tova e ot men!!!BB za sega!
P.S:Izvinqvam se za latinskite bukvi , no v momenta nqmam vyzmojnost da polzvam kirilica.....
Хора намерих си българи тука и ще умра от кеф! Исках просто да се похваляПисах в скайп Германия,Дрезден,Бългериян ,20-23 и ми излезе едно момиче с което се запознахме вчера и ми се стори доста симпатична. Също намерих и един сайт за българи студенти в който мислех че никой не влиза но вчера ми се включи в скайп един студент(на 28 ама каза че ще ме запознае и с други по-младички
). И една гъркиня намерих така в скайп която веднага ме покани на купон още преди да сме се запознали та да видим довечера дали ще се харесаме
![]()
Ама аз имам предимството да знам и гръцки...
![]()
Мда мн се радвам просто и трябваше да споделя радостта![]()
П.П.:А бтв тука във форума ме намери едно мн сладко момиче с което се видяхме вчера така че пишете точно къде сте може и вие да имате тоя късмет да бъдете открити![]()
Slun4ice kakvo stana?Kak mina kupona?Zapozna li se i s dr bylgari?Ako iska6 spodeli....Първоначално написано от slun4ice
![]()
Запознах се с още 5-6 българки и си изкарахме страхотно! Направо умрях от кеф!Първоначално написано от nala
Гъркинята беше сдухана но в диското намерих тази компания българки и зарязах гъркинята
Бяха мн сладки момичетата и мн ми се израдваха и казаха че като се събират ще ме викнат и мене
Ох мн съм хепи!
![]()
Ей хора , къде се затрихте бе!![]()
Много назад мина темичката ни....Може би вече се похвалих в някоя от другите теми , но искам пак да споделя , че от около 2 седмици съм си в България.....
И Честит празник!!!!
Айде чао - чао от мен за сега....![]()
Мдаа.. А аз не си ходих до бг но искам да се поваля че ме приеха психология и ще умра от кеф![]()
Иначе ходих на среща с един българин, най-добрата ми приятелката от БГ ми идва след 1 седмица на гости, на 13.10 почват лекциите...
Все още е леко скучно защото повечето хора не са се върнали от почивка а българте са си в БГ но след няколко седмици почва интересното![]()
Поздравления,че си приета!Дано с най-добрата ти приятелка се забавлявате много докато сте заедно!Първоначално написано от slun4ice
И аз съм в клуба, хехе![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Здравей,тогаваПървоначално написано от Modern swinger
![]()
v berlin vseki mesec se organizirat bulgarski partyta
www.nightlemon.de
Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!
Аз имам приятел в италия![]()
UFOs kak se kazva priqtelq ti i na kolko e godini?
Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!
Радвам, се че не са разбрали ,че си българка, иначе щеше да ме хване срам, че сме от една нация и двамата.Първоначално написано от joint_girl
Радвай се, че не си била арестувана заради това което си направила, защото такива майтапи може да са приети и толерирани в България, но в Германия, те са строго подсъдими. Да не си от Габрово случайно ?
някой да учи икономика? Някой в Манхайм?
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Tази година и аз ще кандидатствам. Харесала съм университети (в Щутгарт и Мюнхен), макар че още не знам дали съм взела изпита за немска дипломаСмятах да е икономика, но вече не съм сигурна. Страшно много хора са записали това и сега се чудя.
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Софийски университет.Първоначално написано от tochica
i az sam v germania, v m
Du glaubst nicht, wie verr
аз уча в Хайделберг :)Първоначално написано от Rowdy
Абе хора, как беше карнавалът във вашият град?Аз не се чувствах много добре и не успях да отида...![]()
17.09.2010