.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Тема: Германия

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А в Дезден няма никой ебаси... Ще се побъркам сама тука
    аз какво да кажа като живея в Констанц и даже не съм сигурна дали тук изобщо има българи ,да не говорим че и да има няма къде да ги срещна... откачам леко полеко...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    А в Дезден няма никой ебаси... Ще се побъркам сама тука
    аз какво да кажа като живея в Констанц и даже не съм сигурна дали тук изобщо има българи ,да не говорим че и да има няма къде да ги срещна... откачам леко полеко...
    Те българите тука май не са мн сплотени. Руските и румънските студенти в Дрезден си имат клуб, вестник.. А наще имат някъв глупав сайт в който писах ама май никой не го посещава вече...
    Е предполагам че ти поне си имаш други познати защото все пак си студентка ама аз съм тука вече от месец и само с наще общувам защото просто няма къде да се запозная с други хора(не съм от тея дето ще седнат в някое кафе сами)

zdr i ot men!I az sym ve4e v Germaniq!
    Az sym v Karlsruhe ( no moje bi sym dosta po-malka ot vas)....E tova e ot men!!!BB za sega!

P.S:Izvinqvam se za latinskite bukvi , no v momenta nqmam vyzmojnost da polzvam kirilica.....

Град
    Германия
    Хора намерих си българи тука и ще умра от кеф! Исках просто да се похваля Писах в скайп Германия,Дрезден,Бългериян ,20-23 и ми излезе едно момиче с което се запознахме вчера и ми се стори доста симпатична. Също намерих и един сайт за българи студенти в който мислех че никой не влиза но вчера ми се включи в скайп един студент(на 28 ама каза че ще ме запознае и с други по-младички ). И една гъркиня намерих така в скайп която веднага ме покани на купон още преди да сме се запознали та да видим довечера дали ще се харесаме Ама аз имам предимството да знам и гръцки...
    Мда мн се радвам просто и трябваше да споделя радостта

П.П.:А бтв тука във форума ме намери едно мн сладко момиче с което се видяхме вчера така че пишете точно къде сте може и вие да имате тоя късмет да бъдете открити

Хора намерих си българи тука и ще умра от кеф! Исках просто да се похваля Писах в скайп Германия,Дрезден,Бългериян ,20-23 и ми излезе едно момиче с което се запознахме вчера и ми се стори доста симпатична. Също намерих и един сайт за българи студенти в който мислех че никой не влиза но вчера ми се включи в скайп един студент(на 28 ама каза че ще ме запознае и с други по-младички ). И една гъркиня намерих така в скайп която веднага ме покани на купон още преди да сме се запознали та да видим довечера дали ще се харесаме Ама аз имам предимството да знам и гръцки...
    Мда мн се радвам просто и трябваше да споделя радостта

П.П.:А бтв тука във форума ме намери едно мн сладко момиче с което се видяхме вчера така че пишете точно къде сте може и вие да имате тоя късмет да бъдете открити
    Slun4ice kakvo stana?Kak mina kupona?Zapozna li se i s dr bylgari?Ako iska6 spodeli....

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nala
    Slun4ice kakvo stana?Kak mina kupona?Zapozna li se i s dr bylgari?Ako iska6 spodeli....
    Запознах се с още 5-6 българки и си изкарахме страхотно! Направо умрях от кеф! Гъркинята беше сдухана но в диското намерих тази компания българки и зарязах гъркинята Бяха мн сладки момичетата и мн ми се израдваха и казаха че като се събират ще ме викнат и мене Ох мн съм хепи!

Ей хора , къде се затрихте бе!
    Много назад мина темичката ни....Може би вече се похвалих в някоя от другите теми , но искам пак да споделя , че от около 2 седмици съм си в България .....
    И Честит празник!!!!
    Айде чао - чао от мен за сега....

Град
    Германия
    Мдаа.. А аз не си ходих до бг но искам да се поваля че ме приеха психология и ще умра от кеф
    Иначе ходих на среща с един българин, най-добрата ми приятелката от БГ ми идва след 1 седмица на гости, на 13.10 почват лекциите...
    Все още е леко скучно защото повечето хора не са се върнали от почивка а българте са си в БГ но след няколко седмици почва интересното

Мдаа.. А аз не си ходих до бг но искам да се поваля че ме приеха психология и ще умра от кеф
    Иначе ходих на среща с един българин, най-добрата ми приятелката от БГ ми идва след 1 седмица на гости, на 13.10 почват лекциите...
    Все още е леко скучно защото повечето хора не са се върнали от почивка а българте са си в БГ но след няколко седмици почва интересното
    Поздравления,че си приета!Дано с най-добрата ти приятелка се забавлявате много докато сте заедно!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nala
    Поздравления,че си приета!Дано с най-добрата ти приятелка се забавлявате много докато сте заедно!
    Мерсиии

И аз съм в клуба, хехе

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    И аз съм в клуба, хехе
    Здравей,тогава

Град
    Berlin/Germania
    v berlin vseki mesec se organizirat bulgarski partyta
    www.nightlemon.de
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Град
    Перник
    Аз имам приятел в Берлин работи,но за нова година ще си дойде и нищо чудно да се събереме заедно.. :P
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Аз имам приятел в италия
    Спечели награди.. не мисли регистрирай се сега !

Регистрирай се и спечели награда

Град
    Berlin/Germania
    UFOs kak se kazva priqtelq ti i na kolko e godini?
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от joint_girl
    we vsi4ki koito ste ot germaniq mi pishete na ogan4e@gbg.bg!!!!!!!o4akvam!!!!
    a tva s hitler e smeshno!kakvo kato germaniq nqma nishto obshto s nego???!!!az si napravih maitap s nemcite i oblqkoh edna bluza s pre4upeniq krast no se radvam 4e ne otnesoh nqkoi shamar!samo me so4eha i gledaha na krav
    Радвам, се че не са разбрали ,че си българка, иначе щеше да ме хване срам, че сме от една нация и двамата.
    Радвай се, че не си била арестувана заради това което си направила, защото такива майтапи може да са приети и толерирани в България, но в Германия, те са строго подсъдими. Да не си от Габрово случайно ?

някой да учи икономика? Някой в Манхайм?
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    Перник
    Отговор на qnkasladuranka

Алиджан се казва,Джани му казват и е на 23-24 години,не съм сигурен
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Tази година и аз ще кандидатствам. Харесала съм университети (в Щутгарт и Мюнхен), макар че още не знам дали съм взела изпита за немска диплома Смятах да е икономика, но вече не съм сигурна. Страшно много хора са записали това и сега се чудя.
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от tochica
    Tази година и аз ще кандидатствам. Харесала съм университети (в Щутгарт и Мюнхен), макар че още не знам дали съм взела изпита за немска диплома Смятах да е икономика, но вече не съм сигурна. Страшно много хора са записали това и сега се чудя.
    Софийски университет.

Град
    Germany,Munich
    i az sam v germania, v m

Du glaubst nicht, wie verr

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    някой да учи икономика? Някой в Манхайм?
    аз уча в Хайделберг :)

Град
    Германия
    Някой няма ли да идва в Дрезден

Абе хора, как беше карнавалът във вашият град?Аз не се чувствах много добре и не успях да отида...
    17.09.2010

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си