Първоначално написано от slun4ice
Еххх, Дрезден, страхотен град, наистина, но по Коледа е вълшебен. Иначе Германия е една страхотна страна-изключителна култура, противно на общоприетия стереотип изключително любезни хора и разбира се Индустриална Сила номер 1 в Европа-това е Германия
аз съм в Lindau am Bodensee ако има някой на близо да свирка![]()
Първоначално написано от crazyteengirl
ми в моя град Ебербах, беше много яко,всички се бяха маскирали стахотно,само съжалявам,че и аз не бях,но нищо другата година
Много поздрави от Хамбург... някой наоколо?
Първоначално написано от eg_missy_
мааа омг брато кажи къде живееш...и аз съм от Хамбург
[quote=yoriko]az sum v M
И аз съм в Манхайм (то това е градът в Германия с най-много български студенти).В Хохшулето (техническия) .2ри семестър за момента .Който иска ориентация за града,ако имам време с удоволствие бих споделил нещо;
това,което виждаш,не е това,което си мислиш..
Аз съм в Дармщат в техническия, за нещастие не можах да видя много от тоя карнавал, защото точно тогава имах изпити и ми беше гръмнала главата.
ami az jiweq w Germania, w Stuttgart![]()
Zdravei, rabotish li ili uchish tam, ako rabotish kakvo e to. Pozdravi!Първоначално написано от maaginkaa
![]()
Az sum v Frankfurtako ima nqkoi ot tam da pishe !
Хей, хей![]()
Някой ако е чувал за едно селце Kirchzell, близо до Ашафенбург... е та аз съм там от около 2 месеца и половина![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ох,Германияяяяяяя! <3333 Моята любима страна мечта!Обожавам я!![]()
![]()
![]()
Мечта ми е някой ден да отида там! ;ss
Аз съм в Германия,Rendsburg (: близо е до Kiel и Hamburg..Ако има някой на около да пише.
И аз съм в Германияяя![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
някой от Саарбрюкен?
(#) ...thats a cookie...
Първоначално написано от rettemich
Женско съм ;]