.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Didito
    Guest

Problem,molq vi pomognete mi!!

Zdraveite,super sym upla6ena v momenta,predi malko s priqtelq mi pravihme sex i kogato svyr6i go izkara i vidqhme,4e e spukan,no ima i o6te ne6to,4e toi pove4eto svyr6i navyn,moje bi nqkakvo syvsem malko koli4estvo e ostanalo v men,no vypreki tova se pritesnqvam ujasno,drugoto koeto e 4e sega ne sym v ovulaciq(znam,4e moje da se zabremenee i bez da sym v ovulaciq),utre 6te si kupq Postinor Duo i 6te go izpiq,no vypreki tova molq vi kajete mi ima li vyzmojnost da e stanal gafa i hap4etata da ne pomognat,a i vse pak e malka vyzmojnostta da e stanal naistina gafa!

Колкото по - рано си ги купиш утре (що не си ги купи сега ) толква по-добре. Не се притеснява пий утре хапчетата и всищко ше е наред

I LOVE MY SEX

Guest
    ako pitash men kupi vednaga postinor duo.. na edni priqteli tochno dnes im se sluchi twa i..qko spek zaebi.. tka che kupuwai po-burzo!

Мега фен
    "Овулация" е времето, в което можеш да забременееш. Това, което са ти казали, е било, че овулацията може да настъпи по различно време от месеца. А Постинор се пие възможно най-бързо.

До 72 часа трябва да се изпие Постинора иначе вече ще е късно,според мен има вероятност да си забременяла
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Guest
    Ehyeeee ne chi da ta psihiram ama ima mnoo golqma veroqtnyst az pone ot opit znam . S moita priqtelka tai stana i tq qbortira .Ko da praq kato mii golqm . Ama jeno gleai sled 9 meseca da ne pishesh v foruma che imash bebi

pii hap4eta

Nqma spored toq i toq.Vednaga trebav da si kupi6 Prostinor i da go izpie6.nema kvo da 4aka6.Poprincip sa dve hap4eta purvo pie6 ednoto posle sled neznam si kolko 4asa drugoto ima na4in na upotreba,no sega mai sa nekvi novi i e samo edno hap4e.taka 4e vsi gi vzemi i gi izpii po nai-burziq na4in.i posle sled den-dva si napravi tezt za bremenost i sled sedmica i ne6to o6te edin.i tva 4e moje da zabremenee6 samo v uvolaciq da ne te uspokoqva mnogo 6toto ne vseki moje da si izlisli to4no uvolaciqta osven ako ne si govorila s lekar i t.n,ama 6tom pita6 mai ne si.pii hap4etata i ne raz4itai 4e nai-veroqtno 6te ti se razmien 6toto za belq 6te stane gaf

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    На всеки може да се случи да му се скъса презерватив!ами те другите вече го казаха!
    Утре колкото се може по-рано отивай да си вземеш Постинор!
    Прочети много внимателно упътването за да знаеш как се пие и какви странични ефекти може да има!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си