- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 4RD Murderdoll
chestit rojden den da si jiva i zdrava priatno prekarvane![]()
4RD i ot men. pojelavam ti da polu4i6 vsi4ki usmivki,koito zaslujava6!
No MaN, No CrY!!!
\m/
hihi az na neq sa6to malko prejdevremenno dneska i 4estitih ma kakto i da e
si4ko naaaai-hubavo![]()
![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ei sladuranke chestiti rojden den i ot mene da si jiva i zdrava i neka tvoite jelaniq da bydat moi pojelaniq!oshte iskam da ti pojelaq cqlata liubov na toq svqt i da ostai malko i na nasmnogo razdost,kysmet,shatstie,pari,koli awe vischko!!!
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Xe-xe, nqma da ti 4estitq ni6to, za6toto 6te go napravq v nedelq![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
taka i taka ste pochnali ot petak she q otkarame do nedelq.
chestito i ot mene![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
4RD i ot men sas zakasnenie(za koeto mn sorry)!Da si jiva i zdrava,mnogo vlubena i obi4ana,mnogo usmivki...i da si si iskarala nezabravimo!![]()
{}
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Adi 4estit RoJdeN Den)) Ve4e sme nedelq i ti go 4estitq kato ti pojelaq mnogo zdrave,6tastie kasmet i pari a i sa6to taka vreme da im se naradva6;P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
HaIDe 4estit i ot men nai-setne :P Pojelavam ti more ot lubov, buket ot usmivki & 6tastie, i veselo izkarvane![]()
Celuvki {}
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Znachi sym tochna ne sym zakysnqla CHestito i ot men mnogo zdrave,shtastie,kysmet liubov, i vsichko nai- nai- ........ Haide i priqtno prekarvane
Честито, Murderdoll!
Пожелавам ти цялото щастие на света, и дано никога да не се промениш, а да останеш този прекрасен човек, когото познаваме!
Честит Рожден Ден!
Животът е прекрасен
4rd i ot men jelaq ti mnogo 6tastie
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
dam 4estiit i ot mene...zdrave 6tastie i mnogo LOVE) {P}{P}{P}{P}
mi aide i az da ne ostana po nazad 4RD i da si ostanesh vse takava otkachalka kakvato si si
ЧРД Murderdoll
Много гаджета, любов, запознанства, здраве и и и обици![]()
Честит Рожден Ден и от мен, Murderdoll ... Много, много, много щастливи моменти ти пожелавам аз![]()
Честито Рожден Ден Сладурано![]()
Желая ти всичко най-хубаво и помни че празник без Водка е като Титаник без лодка
![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Ееее..най-после неделя..Аре вече ЧРД... да си жива здрава, много любов, момчета и много нови приятели... Прекарай си хобаво (сигурно вече си пичнала) и утре дано си малко по-добре от това, на което ще заприличаш към 2-3...все пак си на даскало...
![]()
хаха тъкмо си викам,4е съм пропуснал това събитие,а то неска билоПървоначално написано от Murderdoll
пак се извъдих късметлия
желая ти си4ко,което сама си желае6, щото съм сигурен 4е ще ти е пр
а надали ще оцеля какво иска6,ако по4на да изброявам
и мн нови дупки ти пожелавам
Айде пр ве4ер и купона да е на 6