- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив..
Я кажете какви презервативи Ви доставят най-голямо удоволствие. Какква марка и какъм модел.
da kajete ....interesna tema.... markata i za6to to4no te?
![]()
![]()
Az sexam s Durex mnoo sym si dovolen ot tqh cvqt siv sa s teh si karam.Neam uplykvaniq
sportex-orgazm![]()
verno 4e ne sam mom4e ama iskam da zn (za moq pr)koi sa nai efikasni (v smisal veroqtnostta da se skasat e nai -malka)i se 4ydq dali sportex ili durex sa nai ka4estveni![]()
Benetton ili Durex
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Еййй, ти си си избрала скъпички!!!Първоначално написано от baby947
![]()
![]()
Особено Бенетон...
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Durexx sas plodov vkus![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
breiiiПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Аз какво да кажа като само съм ги пробвал..не баш използвал![]()
everybody's singin'
Черен Dyrex !Те ме кефят наи много!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
Не мога да кажа мноо по темата щото още съм девствен и нз кои са най-хубави ама Durex с плодов вкус меришат супер яко![]()
Durex sportex life stayle
: AMG Corporation
::
За мен марката няма значение. Само да имат някакъв плодов аромат или вкус, щото иначе много на гума миришат.
А тия релефните са голям ташак, няма никаква разлика релефен или не.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Durex performa r0x![]()
Еми те са почти на еднаква цена. Пък и той ги купува, аз не ходя да се срамя по аптекитеПървоначално написано от morsmordre
)
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
vitalis-sensitive
beneton i adidas rulzzzzzzzz
pa i na selu kaki rezervativi li ko be6e tam ga re6i da svur6va drupne pa mi otkune 1 kosum i az nazade se drupna i toi izleni...pa i kosmite namalqat
Какво срамно има в това да си купиш презервативи... ????Първоначално написано от baby947
Иначе мога да те посъветвам (за автора на темата) да пробваш с Durex Ultra thin или нещо подобно беше-в червената опаковка!![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...