.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: KoRn

Град
    On The Dark SIde Of The Moon

KoRn

zna4i pi6ete vsi4ko svurzano s grupata i iskam da pomoglq ne6to..Iskam da pi6at samo fenove!

Голям фен
    az sam fen KORN. mnogo gotina grupa. liubimata mi pesen e did my time i fallyng away from me.
    malko info:bandata e parvona4alno rodena ot sega6nia sastav s izkliu4enie na vikalista Jonathan Davis pod imeto LAPD. prez 1993 LAPD namirat sega6nia si vokalist ,koito sastavia viziata na bandata.no KORN ne e samo vokali,a i KITARI.vazpozvaiki se ot"debelite" i tejki bas osnovi,te stroqt ne6to,koeto e v sastoqnie da nakara kravta ti da vri,a va6ite roditeli da se otkajat ot vas. muzikata na KORN stava vse po komersialna kato zvu4ene v poslednite godini.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хаха музиката им никога не е била комерсиална
    тва че се намират умници които ги копират си е друг
    въпрос
    KORN са най най яката група
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

emi sorry 4e pi6a kaza samo za fenove ama ne se sdarjah.tva e nai tapata muzika koqto moji da sa6testvuva "metala" ujasss

ps.nqmam ni6ty protiv horata koito e slu6at no naistinata muzika e otvart

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    хаха музиката им никога не е била комерсиална
    тва че се намират умници които ги копират си е друг
    въпрос
    KORN са най най яката група
    tova go prepisah ot edin sait,i da ti kaja i az ne mislia taka.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от mnoo_sexy
    emi sorry 4e pi6a kaza samo za fenove ama ne se sdarjah.tva e nai tapata muzika koqto moji da sa6testvuva "metala" ujasss

ps.nqmam ni6ty protiv horata koito e slu6at no naistinata muzika e otvart
    виждам ,какво си спомена по горе...обаче темата е друга ..не е изобщо за метала...ами за......точно определената група,уважавам ти мнението..обаче някои хора харесват чалгата-не ги виня,нищо че я мразя...........(поне не го показвам кат си изказвам мнението..) някой-рапа ,други метала...всеки има право на избор...за тебе това е мн тъпа музика..........но за мен не..
    по принцип(съжелявам..не съм фен но ми допадат)..
    съм рапърка...така се водя..обаче метала ми е някак в кръвта...много ми допада...кат цяло..
    /офф топик-сорка че се отклоних от темата...важното е ,че са добри

..But why?...

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    DeaTHroW-ReC_F - diteto mii {} ... ) amm uvajavam vsi4ki polojitelni mneniq..ee imalo fenove tuka na KoRn..radvam se

Guest
    KORN sa super zdrava grupa, li4no na men mnogo mi haresvat :P :P :P :P :P :P

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    ООооОо КОРН са нечовешки здрави не е истина просто!!Сууупер супер здрава група Какво друго за тях..ами може да се каже,че са и основоположници на неото Абе те просто са си стил КОРН

ave iakichkii sa...kefi me Jonathan Davis(ne sum sigurna v pravopisa na imto) mnogo iaki textove ima primerno Slept So Long v izpulnenia na Jay Gordon za sauntrack na Queen of The Damned-vurha e

KORN,a? super grupa sa!kvo da kaja za tqh.lo6o ne moga da kaja v nikakuv slu4ai

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    KoRn li ) зверски са
    аз не че съм супер голяма фенка но си ме кефят и особено някои песничкии...в момента най ме кефи Word Up a и клипа на песента ме кефи хихихихи
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си