.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Случвало ли ви се е :)

Ha da vi pitam dali ste varveli sas momi4e/mom4e no ne po lubov,prosto ot sajalenie ,pari ili poradi drugi pri4ini i ako e taka Za6to ste go napravili
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Anonimko_
    Guest
    NIKOGA!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ммм... да ве с първото ми "гадже", незмнам мисля че защото съм бил келешче кето е било харесвано от някой и те се били "гаджета" (ако мойе да е така на 8-9г)

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ne, ne sum

Фен
    Град
    У дома:)
    От съжаление, но повече никога няма да го правя, защото е още по-гадно за човека до теб да разбере, че само си го съжалявал и става още по-кофти
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Фен
    Град
    Na zEmQta
    ami ot tezi gore izbroenite pri4ini ,ne ama..
    s parvoto mi gadje ,ako moje da se nare4e 4e mi e bilo gadje,tragnah... awe i az nz za kvo
    1iskah da nakaram 1 mom4e da revnuva
    2edna moq"priqtelka"me ubedi zaradi brat mu koito tq haresva6e
    slojno,tapo i lape6no e tva be6e
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Да, правила съм го веднъж!
    Жал ми беше да го отрежа,защото беше прекрасен човек, но го възприемах само и единствено като приятел. Повече няма да правя така, защото на мен ми беше 2 пъти по-гадно да се преструвам и после като скъсахме много го нараних.
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Бе, аз веднъж ходих за кратко с едно момче, просто защото той беше единственото предложение на фронта. Не знам дали го направих за лошо или за добро. Не беше съвсем ходене, защото освен, че не го харесвах, ами го смятах и за грозен. Общо взето той беше много нахален. Не ми хареса чувството. Още сте малки да ходите с някой заради пари - не си тровете душата за това поне за сега. И тръгването с някой просто защото няма с кой друг не е добро решение...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    НЕ!!!!Твърдо заявявам...,че не бих тръгнал с момиче по сметка !
    Ако искате и 200 000 лв да ми вкарате в джоба пак няма да тръгна..щото..не съм такъв човек..ще бъде подло от моя страна...пък и ква е целта от цялата работа...да си губя времето с човек..който не харесвам а може би и не понасям!!!
    Е сега ако е някой готина мадама в стил Elisha Cuthbert или Britney Spears мога сериозно да си помисля! :P (Но това са мечти разбира се)
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    София
    az savsem naskoro bqh s edno mom4e ma to ne moje da se nare4e hodene a po-skoro parviq det mi padne ei taka da me ute6i
    6toto bqh izgubila edno dr strahotno mom4e i mi be6e mn gadno a toi be6e parviq koito mi se izpre4i i moje bi mi pomogna da preodoleq toq moment
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    От съжаление, но повече никога няма да го правя, защото е още по-гадно за човека до теб да разбере, че само си го съжалявал и става още по-кофти
    dam i az taka

Голям фен
    Da...pri4inata beshe adski absurdna...za da se opitam da zabravq mom4eto v koeto bqh vlubena...pove4e nikoga nqma da napravq tazi greshka...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Da, sas purviq mi hodih za da usetq trupkata, ei taka za kef Glupavo, ama ve4e e minalo
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    pravil sam go edno vremi kato bqx lape :P

Ne az ne sym go pravil no nebih go i napravil.

Guest
    i kvo se polu4i ot vsi4ko kazano do tuk ,che jenite(momichetata) vsichki sa hodili s momche samo za da imat nqkoi za broikata posle

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]pravil sam go edno vremi kato bqx lape :P
    Хаха, добре казано!И аз така, когато бях "лапе:, но тогава просто ей така, щото МОМИЧЕТО МИ ПРЕДЛОЖИ!!!И АЗ ПРОСТО РЕШИХ ДА ГО НАПРАВЯ!!!Но пък после скъсахме, просто я нямаше тръпката...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ne sym go pravila, obache si mislq,che shte e super podlo,licemerno i nz oshte kakvo ako go napravq nqkoi den.Po dobre da si go spestq!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Фен
    Град
    Некъде из НадеЖда

Re: Slu4valo li vi se e :)

Да, случвало се е
    Da 0bi4a6, kogato te 0bi4at, e krasiv0.
    Da mrazi6, kogato te 0bi4at, e pozorno.
    Da 0bi4a6, kogato te mrazqt e veliko!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]pravil sam go edno vremi kato bqx lape :P
    Хаха, добре казано!И аз така, когато бях "лапе:, но тогава просто ей така, щото МОМИЧЕТО МИ ПРЕДЛОЖИ!!!И АЗ ПРОСТО РЕШИХ ДА ГО НАПРАВЯ!!!Но пък после скъсахме, просто я нямаше тръпката...
    Bravo na teb :

da,bila sum ...hodih s 1voto si gadje samo ,za da razbera kakvo e i da ne ostana po-nazad ot priqtelkite si .nakraq se razdelih s nego ,za6toto razbrah,4e ne izpitvam absolutno nikakvi 4uvstva i mnogo go naranih.pove4e nqma da dopuskam tazi gre6ka.
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

mi az vednuj hodih s edin samo zashtoto beshe mnogo krasiv ama se okaza pulna otrepka do den dneshen sujeliavam che trugnah s nego

Никога !!! Единствено ходя с момиче защото го обичам и го правя вече една година и съм лудо влюбен в нея!!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм... А и аз какво се обаждам, все още съм с първия си приятел, когото хванах преди малко повече от половин година. Иначе най-добрият ми приятел се беше влюбил доста в мен и дълго време ми показваше, че за него съм специална... Но просто нямаше как да му отвърна, винаги съм искала първата ми истинска връзка, първата ми истинска целувка (не като онези във 2-3-4 клас) да е с човек, когото харесвам и за когото знам, че ме харесва.
    А дали бих тръгнала? Пак не. Не мога да си представя да лъжа така някого за чувствата си, особено ако ме харесва много. А и по този начин лъжа и себе си - щом не съм с желан от мен човек.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си