- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vun6niq vi vid
kakvo mislite za vun6niq si vid?az li4no ne smqtam 4e sum grozna,dori naprotiv!kazvala mi go e i nai dobrata priqtelka i vsi4ki mom4eta koito poznavam.po edno vreme si misleh 4e me haresvat ili samo zaradi bustut mi ili zaradi rusata kosa,oba4e ima edno momi4e koeto mi e mnogo dobra priqtelka,i tq se dviji sas edna grupi4ka ot mom4eta(koito su6to me haresvat) i mi kaza 4e me bili haresvali kato cqlo,za viziqta govorq za haraktera ne znam kakvo mislqt.ta da se vurnem na temata.predi 2 godini pak ne se misleh za grozna oba4e vav nikakuv slu4ai i za hubava.oba4e polojenieto mnogo se promeni.spored nqkoi vsi4ko e vapros na podrujka,no ne e suvsem taka!spored men vsi4ko e i vupros na gen!mnogo ne6ta sum vzela i ot baba mi po ba6tina liniq,koqto kato mlada e bila mnogo krasiva!za men az ne sum grozna,po skoro privlekatelna.a v mene nai mnogo haresvam o4ite,kosata i krakata.e,kakvo e mnenieto za va6iq vun6en vid i koq 4ast ot va6eto tqlo haresvate nai mnogo
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
da vsi4ki mn se radvat 4e si krasiva ....
Хаха.Първоначално написано от puma
Ами аз за себе си мисля, че съм симпатична.
А пък и в крайна сметка дали си хубав или не зависи най-вече от твоето самочувствие и от разбирането на хората около теб за хубаво и нехубаво.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
[color=blue]ок, описвам се:
уникална външност
уникално изражение
уникален стил на обличане
уникално тяло
уникален начин на мислене
уникално скромен.
това е. повече инфо LIVE...[/color]
Ако питаш мен т'ва си беше чисто фукане? И какво като те харесват цяла групичка пъпчасали слупаци?
Аз си се намирам за хубава! И въпреки, че съм красива на мен не ми пука дали ще ме харесват цяла банда глупаци...за мен е важно дали ме харесват най - важните хора за мен...не искам да ме харесват само външно, но да харесват и душата ми!
ee vie ste se hubavi..krasivi hora..az kvo da prava kato sum se rodil grozen....no vse pak moje da sum grozen no mislq 4e otvutre trqbva da si hubav..vun6nata krasota e samo za cvqt..
eheh ai stiga ste se izhvarlqlq si4ki we.:}}}}mi kvo hubavka sam si no ne se naduvam zatva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olee...e sega foruma 6te se izprazni..ako post-ne6 moq snimka ne otgovarqm za posledstviqta..ne se preporu4va za hora sus slabi surca![]()
Aaaa az ne moga da govorq za men si ..prasto tva go mrazq ..
a ina4e nai 4estoto ne6to koeto se mi kazvat 4e gi kefi v men e ;miglite mi imala sam mno qki migli-dulgi gasti izviti , i za kosata mito tva sa dvete ne6ta na koito nai mno darja da sa mi Ok
![]()
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
toTaLy_Me_F mnogo mersi za podrobnata istoriq na tvoqta nezemna krasota... i v men se vlubva vsqko momche, koeto me vidi...gospodi, prekrasna sym!!!
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Тва тема за автореклама ли е?![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
hmm...basi temata...axaxa...az sym si HenYkuCTka.....awe 6tom izlizam bez knijno plik4e na glawata zna4i nqmam ni6to protiw sebe si
Murderdoll,iskam snimka na Peace`ako nqmate ni6to protiw
TochnoooooooПървоначално написано от baby947
![]()
![]()
napylno spodelqm tova mnenie
![]()
a pyk inache ...moje da si grozen ama vajnoto e da si seriozen![]()
![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
leleiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,toTaLy_Me_F,kakva skromnost leleiiiiiiiiiiiii!!!ama ti si mnogo skromni4ka be,da,ama razbira seq stiga si se fukala,vse edno si nqkakva miss svqt,ama nai krasivata ot vsi4kite,vse edno po krasiva ot tebe nqma
ne misli6 li 4e e "malko"drazne6to
ne se izlagai s podobni samopohvali za6toto samo stava6 sme6na
tva si e 4ista proba fukane za tva kolko mom4eta te haresvat!i ti otkude si sigurna 4e absolutno vsi4ki te haresvat
ili puk ne ti si napravo ama nai krasivata.ta po temata-ne se smqtam za koi znae kakva krasavica(kato nqkoi li4nosti koito bih mogla da spomena)no ne se smqtam i za grozna.a nai mnogo si haresvam kosata
Любовта е най-висшата степен на омразата
Az pak ne smeq da se pogledna v ogledaloto za da ne se upla6a 4e moje i insult da polu4a.Pak i ne mi puka nali imam priqteli koito me priemat i obi4at takava kakvato sam.Na men ni6to drugo ne mi trqbva
![]()
SETISH !!!!!Първоначално написано от UltraViolet`Man
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Kolko ste scromni!{po4ti vsi4kite}
Az nqmam samo4yvstvie na kinozvezda ili na pevica,az si se haresvam i se 4yvstvam dobre v tqloto si!No vseki si ima nedostatuci i predimstva,NIKOI NE E SAVAR6EN!!!!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Хахахах тва ме разби.Темата май е за твоявъншен вид![]()
BTW такава тема би написал само един голям комплексар и позьор,не се обиждай![]()
saglasna sam s Alli
в различно време мисля различно но точно в момента мисля че съм си ок![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
haahhaha toTaLy_Me_F umrq cigankata det ta hvaleshe i ti sq samichka hahahahha mane kakvo samochuvstvie kakvo neshtu ti ot de znaesh che te haresvat momchetata we haha moje sichkite da te mislqt za nekva"kukla"koqto staa samo za e*ane s edna tuma tehen sexsimvol na koi si biqt Ch*kiite haha e bahti reklamata e bahti neshtutu...![]()
![]()
![]()
ta sega po temata az si se haresvam takava kakvato sym imam svoite predimstva i svoite nedostatyci taka che...a po vyprosa koi chasti nai haresvam ot sebe si emi....dupeto,krakata,kosata i ochite(ne kato cvqt a kato forma ne moa da vi obesnq)haha....haha i az si napravih reklama hahahaahh maneeeee toTaLy_Me_F dr.pyt da ne sa izlagash taka!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Правилно. Е тука бахти всичките сте едни красавци и красавицииииииии. Азззз тука мишката ши си кибича в ъгала. А инъче съм нисък, дебел, плешив, необръснат, пъпчасъл, с криви зъби и дебели бутове и немога да мръдна задника си от стола ......... За справка - има едни вестници от миналата година "Труд" тука в къщи където писаха за мен и има моя снимка с медалите по плуване.Първоначално написано от worldclass
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
dai pic da vidim dali e taka
: AMG Corporation
::