- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vun6niq vi vid
az sa6to mrazq da govorq za sebe si kva sam predpo4itam drugite da reshat. ne moga da kaza dali sam grozna ili pak hubava ne se smqtam nito za grozna nito za hubava
Важното е не за какъв те мислят, а какъв си всъщност.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Ами харесвам се, но е важно какво мислят познатите ми за мен.Занимавам се с бодибилдинг и плуване, последното правя вече 12 години. Естествено всеки човек има недостатъци и предимства, но според мен винаги трябва да работим на 100% да намалим(не е точната дума де...) доколкото е възможно недостатъците.
ami nqkoi me namirat za hubava,drugi-ne.az mislq 4e sam hubava.ne mi puka mnenieto na drugite vajno e az da si se haresvam.nai mn si haresvam o4ite(koito ne sa sini,zeleni ili pastri.KAFEVI sa:P).a edno ot nai hubavite mi ka4estvo e skromnostta na mqsto(no ne prekalenata skromnost.:P)![]()
Verliebt_Maedchen nqma znachenie kakyv cvqt sa ochite ti, vajnoto e kakvo izlychvat... pogleda e vajen, a ne cveta![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
ще видя каде мога да сканирам снимката .......
Haha AMG-to,mnogo na mqsto kazano!!Q krasavicata da dade edin pic da q vidim..6ot to basi samo4uvstvieto,basi ne6totoПървоначално написано от AMG-to
Leleee a kato 4etqh kak si bila nasledila nqkfi geni na tfoq baba po nam si kfa liniq..hilej d`ge!!Ama 4e si lekota!!!
![]()
![]()
![]()
Ami...az poprincip imam malko golqmo samo4uvstvie,no abe 4estno kazano ponqkoga se haresvam,a ponqkoga ne(v pove4eto slu4ai da)Kazvali sa mi 4e sum hubava-estestveno![]()
Ili po-skoro daite da se sre6tnem i 6te razberem koi kakuv e![]()
Ideqta na taq tema tova li e :"AZ sum hubava i me haresvat kvartalnta grupi4ka pap4ivkovci".....tctct spored mene nqma nikakav smisal taq tema,4esno ! Moga da kaja 4e sum simpati4na ama kakvo zna4enie ima..az dokolkoto znam tova e forum !!!
ATB-Ecstasy ....
Ами според мен всеки има кой да го хареса...пък и нека не забравяме, че външната красота е до време!
Аз се харесвам, човека до мен ме харесва, но сигурно има още 28374528 човека, които са с друго мнение![]()
Има неща които си харесвам много, има такива които не ми харесват чак толкова, но като цяло се харесвам![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Аз за себе си мислех като бях малък, по-късно осъзнах, че не мога да дам безпристрастна оценка за себе си по въпрос като тоя за външния вид е се отказах да мисля![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Лиле,намали си аватара!
Стигнах до един извод:човек има самочувствие когато прави нещо за себе си дори и то да не докарва реален резултат![]()
emi az sa4etavam v sebe si vsi4ko hubavo koeto 4ovek moje da pritejava ...vkl i skromnost![]()
![]()
Първоначално написано от Crazy*4_Usher
v tezi nqkolko reda ima OGROMNa doza istina !!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
vseki ima individualna krasota-taka, 4e ne moje da se kaje 4e ima grozni i krasivi hora .. i tva 4e niakoi si pravqt avtoreklama -tova ne zna4i 4e sa po krasivi ot drugi prosto samo4uvstvieto im e po-golqmo ot kolkoto na niakoi drug!!!
xaxaxaxaxaxaПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
razbi me..
ina4e po temata .. ne namiram smisul v neq tova si e fukane za men .. haresva me toq i onq tam i priqtelkata mi taka kaza(edva li ne taka go kaza)
v men ima neshta koito mi haresvat i drugi koito ne![]()
както казаха вече красавице дай снимка да видим наследените гени от баба ти по чичова линия от династията бух'мен хой![]()
![]()
![]()
Сега по темата : някой път като се погледна се харесвам друг път не . зависи от настроението за момента![]()
Emi neznam az nai mn si haresam kosata abe...prosto ima momenti v koito se haresvam i momenti v koito ne se haresvam zavsisi ot natsroenito mi. A i kakvo kato si krasiv/a ako nikoi ne haresva du6ata ti!???90 % e nai vajna vatre6nata krasota na 4ovek, 10 % van6nata.
I otnosno avtorkata tova reklama li e?Kakvo kato si hubava i haika tapaci te haresvat???Kato gledam ne si ni6to osobeno vatre6no 6tom se darji6 taka i s tova samo4uvstvie do nebeto koeto e bez pokritie neznam do kade 6te stigne6?!?? Prosto savet ni6to pove4e
и аз се намирам за мн яка не че нямам недостатаци ...всеки ги има но се обичам такава каквто съм.Всеки си има индивидуална красота
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Taq tema e za reklama li?....Az mraza da govora za sebesi tfa drugite mogat da go precenqt
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ми аз си се харесвам такава каквато съм,който не ме харесва да не ме гледа
от лицето най-мн си харесвам очите,а от тялото бюста
краката не си ги харесвам:1.защото са ми къси(то аз цялата съм си къса де) и 2,защото бях мн палава като малка и имам мн белези
Абе бивам, не съм грозна, ама не съм и баш мацка трепач. Имам си недостатъци като повечето, ано не и всички хора. Най харесвам очите, корема и дупето си![]()