.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: vun6niq vi vid

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    aaa az si se xaresvam i nedostatucite si si xaresvam, 6totu sa si moi puk koito ne me xaresva da me pribere u tqx si za da ne me gledat i drugite
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    hahaha!Egati fuknqta:az s1m takava,az s1m onakava
    minie kvo da napraim!?!?!Kompot li da ti otvorim,a?
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Цитирай Първоначално написано от teen^baby
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Тва тема за автореклама ли е?
    =D> =D>
    Май да.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Re: vun6niq vi vid

toTaLy_Me_F браво браво...ама ти с такава външност и с такава скромност сигурно покоряваш милиони мъжки сърца...на магистралата? А пък на мен всички ми казват "ау Инче ти си супер красавица", "Инче, неска си прелестна" и т.н. Ако видиш краката ми..3-4 метра...ами косата ми...тези къдрици, всеки се влюбва в тях, ами за нослето няма да говоря просто - прекрасно е... всяка вечер си гледам профила преди да заспя...А пък само да знаеш...над леглото съм си сложила снимка на перфектните ми ръце, ах и маникюра ми....
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Аз примерно се нямам за красив.Имам все няко такова тъпо изражение...Ма не ми пука,важното е че има бира.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Град
    stamboliyski

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    toTaLy_Me_F браво браво...ама ти с такава външност и с такава скромност сигурно покоряваш милиони мъжки сърца...на магистралата? А пък на мен всички ми казват "ау Инче ти си супер красавица", "Инче, неска си прелестна" и т.н. Ако видиш краката ми..3-4 метра...ами косата ми...тези къдрици, всеки се влюбва в тях, ами за нослето няма да говоря просто - прекрасно е... всяка вечер си гледам профила преди да заспя...А пък само да знаеш...над леглото съм си сложила снимка на перфектните ми ръце, ах и маникюра ми....
    ole vse edno si izkupirala vsi4kite mi prelesti ,ei momi4enceto na temata vzemi slez na zemiata ,kvokato sia si "goliamata krasavica" posle znae6 li kvo moje da stane a, koleloto se varti ia vzemi da si smali6 samovlubieto 6toto rano ili kasno 6te e v tvoia vreda ,da ostavim baba ti na mira ,ako maiak ti e hubava 6te ti poviarvam 4e i ti si takava ama ako ne e zna4i tvoito e vremenno i 6te zaprili4a6 na maika si ,zapomni mi dumite v pove4eto slu4ii e viarno
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Цитирай Първоначално написано от toTaLy_Me_F
    kakvo mislite za vun6niq si vid?az li4no ne smqtam 4e sum grozna,dori naprotiv!kazvala mi go e i nai dobrata priqtelka i vsi4ki mom4eta koito poznavam.po edno vreme si misleh 4e me haresvat ili samo zaradi bustut mi ili zaradi rusata kosa,oba4e ima edno momi4e koeto mi e mnogo dobra priqtelka,i tq se dviji sas edna grupi4ka ot mom4eta(koito su6to me haresvat) i mi kaza 4e me bili haresvali kato cqlo,za viziqta govorq za haraktera ne znam kakvo mislqt.ta da se vurnem na temata.predi 2 godini pak ne se misleh za grozna oba4e vav nikakuv slu4ai i za hubava.oba4e polojenieto mnogo se promeni.spored nqkoi vsi4ko e vapros na podrujka,no ne e suvsem taka!spored men vsi4ko e i vupros na gen!mnogo ne6ta sum vzela i ot baba mi po ba6tina liniq,koqto kato mlada e bila mnogo krasiva!za men az ne sum grozna,po skoro privlekatelna.a v mene nai mnogo haresvam o4ite,kosata i krakata.e,kakvo e mnenieto za va6iq vun6en vid i koq 4ast ot va6eto tqlo haresvate nai mnogo
    С ква цел пусна тази тема...да разберем колко си красива,като баба ти на младини...или че всички момчета включително и най-добрата ти приятелка те харесват.Ако всеки пускаше такива теми като тебе само и само да се похвали с външния си вид...русата коса и прочие форума на кво ли ще заприлича

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от toTaLy_Me_F
    kakvo mislite za vun6niq si vid?az li4no ne smqtam 4e sum grozna,dori naprotiv!kazvala mi go e i nai dobrata priqtelka i vsi4ki mom4eta koito poznavam.po edno vreme si misleh 4e me haresvat ili samo zaradi bustut mi ili zaradi rusata kosa,oba4e ima edno momi4e koeto mi e mnogo dobra priqtelka,i tq se dviji sas edna grupi4ka ot mom4eta(koito su6to me haresvat) i mi kaza 4e me bili haresvali kato cqlo,za viziqta govorq za haraktera ne znam kakvo mislqt.ta da se vurnem na temata.predi 2 godini pak ne se misleh za grozna oba4e vav nikakuv slu4ai i za hubava.oba4e polojenieto mnogo se promeni.spored nqkoi vsi4ko e vapros na podrujka,no ne e suvsem taka!spored men vsi4ko e i vupros na gen!mnogo ne6ta sum vzela i ot baba mi po ba6tina liniq,koqto kato mlada e bila mnogo krasiva!za men az ne sum grozna,po skoro privlekatelna.a v mene nai mnogo haresvam o4ite,kosata i krakata.e,kakvo e mnenieto za va6iq vun6en vid i koq 4ast ot va6eto tqlo haresvate nai mnogo
    С ква цел пусна тази тема...да разберем колко си красива,като баба ти на младини...или че всички момчета включително и най-добрата ти приятелка те харесват.Ако всеки пускаше такива теми като тебе само и само да се похвали с външния си вид...русата коса и прочие форума на кво ли ще заприлича
    БРАВО
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си