- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vun6niq vi vid
stavam
aaa az si se xaresvam i nedostatucite si si xaresvam, 6totu sa si moipuk koito ne me xaresva da me pribere u tqx si za da ne me gledat i drugite
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
hahaha!Egati fuknqta:az s1m takava,az s1m onakava![]()
minie kvo da napraim!?!?!Kompot li da ti otvorim,a?![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Май да.Първоначално написано от teen^baby
toTaLy_Me_F браво браво...ама ти с такава външност и с такава скромност сигурно покоряваш милиони мъжки сърца...на магистралата? А пък на мен всички ми казват "ау Инче ти си супер красавица", "Инче, неска си прелестна" и т.н. Ако видиш краката ми..3-4 метра...ами косата ми...тези къдрици, всеки се влюбва в тях, ами за нослето няма да говоря просто - прекрасно е... всяка вечер си гледам профила преди да заспя...А пък само да знаеш...над леглото съм си сложила снимка на перфектните ми ръце, ах и маникюра ми....
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ole vse edno si izkupirala vsi4kite mi prelesti ,ei momi4enceto na temata vzemi slez na zemiata ,kvokato sia si "goliamata krasavica" posle znae6 li kvo moje da stane a, koleloto se varti ia vzemi da si smali6 samovlubieto 6toto rano ili kasno 6te e v tvoia vreda ,da ostavim baba ti na mira ,ako maiak ti e hubava 6te ti poviarvam 4e i ti si takava ama ako ne e zna4i tvoito e vremenno i 6te zaprili4a6 na maika si ,zapomni mi dumite v pove4eto slu4ii e viarnoПървоначално написано от In4iTu_
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
С ква цел пусна тази тема...да разберем колко си красива,като баба ти на младини...или че всички момчета включително и най-добрата ти приятелка те харесват.Ако всеки пускаше такива теми като тебе само и само да се похвали с външния си вид...русата коса и прочие форума на кво ли ще заприличаПървоначално написано от toTaLy_Me_F
![]()
![]()
![]()
БРАВОПървоначално написано от Elektra_x
![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?