.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    ps:ina4e sme mnogo razbrani vsi4kite kato trqbva da se pravi ne6to si se pravi bez bazici i problemi

Guest
    xaxaxa sega nai poslednata mi glupost be6e 3 dena predi da svar6im daskalo, zna4i izlqhme s edni frendove malko benzinec varho daskata i q zapalihme xaxaxaxa a posle polqhme edin stol i go zapalihme i go hvarlihme prez prozoreca ot tretia etaj xaxaxa mnogo qko .Sega kato svar6im daskalo na 30 uni mislim da zapalim edna mnogo mo6na dimka v samoto daskalo da go zadimi qko . Apa za pirati vatre v daskaloto da ne prikazvame mnogo qko garmat se edno bomba garmi probvaite

za Гост po gore ko bqh sus vas shteshe da mi bude golqmo udovolstvie da vi izpochupq zubkite edno po edno pa posle vuri pali pak kato si otvoren

az sam pravil baq prostotii.vednaj v 4 ili 5ti klas be6e ne pomna sa izpikah v saksiite s cvetq na gospojata po matematika.sled tova pak slojih edno ku4e6ko laino na stola na biuroto na gospojata po angliiski.drug pat pak izhvarlih dnevnika v edin kazan ama do den dne6en o6te nikoi ne e razbral 4e sam go narpavil az.
    vednaj pomna 4e razbih edno pate6ko qice pred direkciqta.togava ma nakazaha 6toto edna lelka ma vidq i ma zakara pri direktorkata.za malko da ma izkliu4at.dobre 4e ne razbraha 4e az sam nadraskal celiq koridor na 2riq etaj sas sprei.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ми ние пък в 7 клас...щяхме да имаме контролно...по география..и знаеме че тя ни ги дава гадни даскалката..и в голямоот междучасие влязохме в кабинета и напръскахме бюрото и с сълзотворен гас...после през целия час тя нещо подсмърчаше..насълзяваха и се очите.......а на нас нищо ни нямаше..
    после се разбра кво сме напраили.....(тоест кво напраиха момчетата) и праихме повторно контролно...с присъствие на директорката...ама аз тооочно същия ден се разболях....хм

..But why?...

Bad_Gangsta
    Guest
    БАаааа... А ние кви простотии сме праили в даскало не е истиа! Веднуж аз и един friend отидохме в кенефа, напълнихме си бузите с вода и напръскахме една съученичка!!!!!!!
    Ма тая как се сдухаааааааа.... Малийй не е истинаа! Ххаахсхдахахахахааа!!!!!

Повече от фен
    Еми незнам дали това е щуротия ама много ми помогна Значи имахме контролно по литература върху тъпата Илиада и ни се падна възможно най-гадната тема върху която естествено нищо незнаех,но имах пищов,но при тая наща въобще неможеш да препишеш.Та..пишем си аз разни глупости и с и викам :"Някой горе яко ме мрази" и хоп СПРЯХА тока.А то ние сме втора смяна беше някъде 18:30 и тъмницааа..и онаа вика "Еми деца сега ще трябва да си говориме".Да ма НЕ!Значи колко пищова съм извадилааа...ма то тъмно нищо не се вижда и всички вадат GSM-и фенерчета шумат :"Къде е бее"кво пише тука" "я ми светни" "това М ли е или Н" а оная се чуди и само вика "Кво правите там,какво става?" Беше така около 5 минутки,а като светна гледката беше направооо..:Наредена една редичка от GSM и купища листа пред тях хахаха.. Самоче даскалката не зацепи и ние спокойно си продължихме да преписваме от уж "черновата"

Град
    вкъщи
    Nie edin pyt 6toto si imame klu4 za staqta i polovinata klas se zaklu4va vytre,a drugata 4ast ot klasa e otvynka i hvyrlqme klu4a pres prozoreca i po4vame da vikame dokato oneq ot vynka ne ni spasqt i edin pyt kat go praihme tva si zagubihme klu4a i tochno togava zapalihme na edna kosata i taq kato se razvrqka si4ki doidoha pred nashta staq:direktora,zamesnik direktorite i u4itelite i ni vikat vie v tva daskalo nqma da ostanete,ama eto na oshte sme si tam i im praim nomera
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Mi.. nie bqhme pili romec v daskalo v toaletnata... sko tova se priema za 6turotiq... ina4e ne sme pravili mn gluposti mai... ne sme mn lud klas daje izob6to
    Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better

emi edin pat klasnata izleze za malko . tq predi tva se skara 4e imalo trohi na buroto i kat izliza vika"kat se varna da gi nqma".i nie gi iztupahme v otvorenata i 4anta

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    ne pomq no znam 4e e imalo nqkakvi mn gotini no ne se se6tam v mometa sorry!!!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Na daskalo edin den si noseh voden pistolet(kato malkite dechica)... gospojata po angliiski otide do WC-to .. vyrna se .. kracholite i na dunkite celite bqha opikani - nishto .. sqda na stola ... i se vidjat kiloti chorapogasthnici i t.n. vzeh pistoleta i napruskah tam kudeto se wijdaha teq neshta po - gore i wikam g-jo .. tam kakwo ima .. iii taka hodi si jenata mokra .. e da imala sm sluchai kogato .. sm troshela stukla pred direktora ama tfa e dr tema :PP~

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си