- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Toi NE me obarva..
Всъщност е напълно нормално. Аз също не бих тръгнал да обарвам някое момиче ако не съм убеден, че и тя иска същото. Много е важно какъв си в очите на партньора си. Просто бъди директна - покажи му, че и ти го желаеш. А и впрочем, бъди щастлива - малко момчета търсят емоционална връзка в днешно време, особено на тази възраст![]()
Болка, отчаяние и неописуема грозота -
всичко това се отнася за мъчителната борба
наречена просто живот, но аз ще я продължа
защото обожавам нейната несравнима красота
Emi az priatelia mi go pob1rkva i...niaa kak da stoi bezu4asno...taka 4e ti triaa da go podludi6,nakarai go da te iska....moje6 da go napravi6![]()
Emi az nqmam problem takuv i nishto ne moga da kaja!Imam si priqtel ot 3god.i toi si me opipva kudeo si pojelae i kudeto az si iskam mu davam...Pri nas nqma zadrujki,ako neshto ne mi haresva mu go kazvam..Tolkova dobre se poznavame,che si znaem i "maichinoto mlqko"deto se vika.Moje bi ti s tvoq priqtel,oshte ste v tozi proces i nego go e sram,che ako te pipne primerno nqma da ti haresa..ili neshto ot sorta...no pogovori s nego..V LUBOVTA NE TRQBVA DA SUSHESTVUVAT ZADRUJKI SHTOM DVAMA SE OBBICHAT!
nai dobriq na4in e da mu hvane6 rukata i da q sloji6 kadeto iska6ili puk mu podskaji kak da go napravi
deistvai
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Погледнете датата !Пет Дек 10, 2004
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...