Zdraveite!!Az sum momi4e ot foruma ,no ne iskam da znaete koq sum.Taka..............ami zna4i nqkolko dena si 4atih s edin ot 4ata i vsi4ko be6e normalno ,no v edin moment zapo4nahme da si govorim i toi kaza 4e nie momi4etata sme bili golemi bebeta i sme iskali vsi4ko,az kazah za mom4etata drugo ne6to i stana vupros 4e toi hodil s takiva momi4eta kakvito ne sum i sunyvala!!!!Tova toi mi go kaza!!I az mu otvurnah 4e veroqtno hodi s ku4ki!!!Togava se razgnevi [toi e ot moq grad i mu kazah kade u4a ,daje poznava nqkoi mom4eta ot daskaloto mi i te mu bili kazali nqkoi ne6ta za mene] Kaza 4e v ponedelnik 6tql da vidi kolko sum otvorena az go pitah kvo 6te me buie li?Toi kaza 4e 6tql da izvika nqk'va da me nabie i svalql vsi4ko kvoto sme si pisali na printera i 6te i go pokaje!!Az daje ne sum go obidila!!Ne sum kazala 4e hodi s ku4ki ,a veroqtno !!!Vuob6te znae li kvo zna4i taq duma?A toq vednaga vze da me zapla6va!!!Daje kaza 4e 6te nameri priqtelq mi i................6te mu se slu4i ne6to!!!Tova prosto nqma da go pozvolq kakvo 6te me posuvetvate???Toi ne znae ni6to za priqtelq mi daje i imeto mu neznae!!kak moje da go nameri???Ot moeto daskalo po4ti nikoi neznae za nego,osven moite priqtelki koito nqma da me izdadat!!!!Dali bi mogul da go nameri i da mu se slu4i ne6to?A onaq dA idva v daskalo da me bie??Hahahaahah tva nikoga nqma da moje da stane!!!POMOGNETE ,ZASHTOTO NEISKAM DA SE SLUCHVA NISHTO LOSHO NITO S PRIQTELQ MI,ITO S MEn!!!