- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
da ve.toi da ne e ednovremenno i 6erif,ve mamoПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
iska6 li me za gena? :PПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
a vsa6tnost ti ve4e si ima6 3 geni,nali taka 2 lizbiiki i edna-ne ia znam,ama po [dokument ]iam se pak niakva vrazka s teb-...Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
![]()
![]()
:P
t1pooooooo!!!
Super Sait {}
Ми много ясно ,че имаш!!!Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Първоначално написано от Vilit0
hah mi kato ti e typo nedei pi6i
No MaN, No CrY!!!
\m/
hihihihih pu sum v edna staq s amy lee, tebe i s trafficПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
....4e koi e kazal che trqa me pazite shhh 4e az sum vi kaka
... e pone na tebe sus sigurnost
...puk traffic auuu ne e 4esno ..... kato mi e brat i ne moje ......
Traffic batiiii moje li da spinkam pri tebe che me e strah samichka![]()
luuuuuuuuuulllllllllll
kade e moeto semeistvo?are iskam da si prodalgim,bratia ,sestri,strinki,4i4ovci,...
SABIRAI TE SE![]()
![]()
ЩЕ МЕ ИЗВИНЯВАТЕ МИЛИЧКИ ОБАЧЕ СИЧКУ СТАНА МНОГО ОБЪРКАНО .....СУПЕР ОБЪРКАНО..... МОЯ МЪЖ МАЙКА МУ Е И МОЙТА МАЙКА И НЕКВО...А ЕЙМИ ЛИИ.........ИМА ДЕСЕТ СЕСТРИ МИНИМУМ И НА ЕДНАТА ИСКА ДА И ДЪЩЕРЯ....
И Т.Н...
И ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДЛАГАМ.. БЕЗ ДА ТРИЕМ ТЕМАТА...
ДА ПОЧНЕМ НАНОВО...ОБАЧЕ....НА ВСЯКА СТРАНИЦА......
ШЕ Е ПО ЕДНО СЕМЕЙСТВО..И АЗ ШЕ РИСУВАМ ВРЪЗКИТЕ В НЕГО... НА ПЕЙНТ-А..... И НА ДРУГАТА СТРАНИЦА..КЪДЕТ Е ДРУГАТА СЕМЕЙСТВО..САМО ПЪРВИЯ ЧОВЕК ШЕ Е СВЪРЗАН С ПРЕДНОТО СЕМЕЙСТВО...И ТАКА..АКО МЕ РАЗБИРАТЕ..И НАКРАЯ ШЕ ВИДИМ КАКВО ШЕ ИЗЛЕЗЕ..НА СЯКА СТРАНИЦА ШЕ ПРИЛАГАМ ЛИНК КЪМ РИСУНКАТА ДА НЕ СЕ ОБЪРКАМЕ... СЪГЛАСНИ?!
![]()
..But why?...
ЩЕ МЕ ИЗВИНЯВАТЕ МИЛИЧКИ ОБАЧЕ СИЧКУ СТАНА МНОГО ОБЪРКАНО .....СУПЕР ОБЪРКАНО..... МОЯ МЪЖ МАЙКА МУ Е И МОЙТА МАЙКА И НЕКВО...А ЕЙМИ ЛИИ.........ИМА ДЕСЕТ СЕСТРИ МИНИМУМ И НА ЕДНАТА ИСКА ДА И ДЪЩЕРЯ....
И Т.Н...
И ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДЛАГАМ.. БЕЗ ДА ТРИЕМ ТЕМАТА...
ДА ПОЧНЕМ НАНОВО...ОБАЧЕ....НА ВСЯКА СТРАНИЦА......
ШЕ Е ПО ЕДНО СЕМЕЙСТВО..И АЗ ШЕ РИСУВАМ ВРЪЗКИТЕ В НЕГО... НА ПЕЙНТ-А..... И НА ДРУГАТА СТРАНИЦА..КЪДЕТ Е ДРУГАТА СЕМЕЙСТВО..САМО ПЪРВИЯ ЧОВЕК ШЕ Е СВЪРЗАН С ПРЕДНОТО СЕМЕЙСТВО...И ТАКА..АКО МЕ РАЗБИРАТЕ..И НАКРАЯ ШЕ ВИДИМ КАКВО ШЕ ИЗЛЕЗЕ..НА СЯКА СТРАНИЦА ШЕ ПРИЛАГАМ ЛИНК КЪМ РИСУНКАТА ДА НЕ СЕ ОБЪРКАМЕ... СЪГЛАСНИ?!
![]()
..But why?...
ok,taka zna4i.
maika mi-satanas_daughter
sestra mi-P1ra71Q,Josefinne i slun4ice(ako e suglasna)
brat-Traffic
bratov4edka-tasty^girl i slun4ice(samo v slu4ai 4e ne e saglasna da mi e sestra)
lelq-Murderdoll(ako o6te 6te e sestra na mama)
taka stava li?
Любовта е най-висшата степен на омразата
Tova koeto razbrah do momenta e 4e sum sestra na amy lee,P1ra71Q,Josefinne i Traffic a maika mi e satanas_daughter. Interesyva me koi mi e tatko i ima li niakoi navit da mi e gadje!![]()
ami spored mama tatko ni e dqdo koledaПървоначално написано от slun4ice
nali,mamo?a i az kato sestra mi si tursq muj.
moje.ama ne se izvra6tavai sus sestrite si.i s lelq.Първоначално написано от Traffic
аз аВеР4еТо
Мъжа ми е - Лун ( Лунатрик )
детето ми е - Ричи
, а сестричката ми е ГеРиТо![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Пък мойто семейство много объркано стана!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
така..само че ако искаме.... да е единно родословното дърво..сяко семейство...трябва да има връзка с другото..довечера ше сложа линк...така де,ако искаш..избери си с някой да си свързана по някъв начин..да сме задръжно семействоПървоначално написано от aBeP4eTo
пак повтарям ако искаш...не те задължавам
)
а amy lee ако братовчедка ти е tasty^girl... то трябва да ми е сестра.. защото аз съм щерка на мърдърдол.... а тя ти е леля...аз няам нищо против..да ми е сестра ама тя ако иска де![]()
![]()
..But why?...
az iskam da sum po-malkata sestri4ka na LunaTriCk! :P
Iskam i mene da me osinovite![]()
btw ako puk nqkoi iska moje da sum mu kotkata?![]()
Osinoviavam te vednaga! Ti si moeto kotence ama samo ako si beli4ko persii4e!Първоначално написано от Bolid1
![]()
Emi persii4e sum ama imam i malko sivi4ko, problem li e?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Nikakuv problem!Първоначално написано от Bolid1
![]()