- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
Ami super, zna4i sum kote na slun4icesq ako mi namerite i kotarak...
![]()
E tova ve4e e trydno! Tyka edno normalno mom4e ne se namira da mi stane gadje puk kotarak! E ni6to nali kotkite sa nai-dobrite priatelki na jenite taka 4e dokato ti si s men niamam problem da ostana stara moma!Първоначално написано от Bolid1
![]()
ne ne moje ne iskam poveche decaПървоначално написано от Traffic
кой иска да съм му куче???
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
az si te vzimam za kuche vinagi sum iskala kuche ama si te vziamam samo ako si cheren zloben doberman
Emi i bez kotarak she mina ;] shti buda friend (govoreshta kotka :P~) mqyYy...Първоначално написано от slun4ice
![]()
are fe mene nqma li da me zeme nqkoi ? stavam za brat s umstveni uvrejdaniq i 4esti psihi4ni otkloneniq![]()
iska6 li da si mibratПървоначално написано от Napu6en-Buhal
ve4e mai si imam 3 bratia i nikolko sestri![]()
![]()
ima6e.ama po4nahme vsi4ko otna4alo 6toto stana mnogo oburkanoПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Любовта е най-висшата степен на омразата
аа съжелявам много....че още не съм ама забраих къв беше сайта..... дет моа да качвам..ше ме светнете ли? плсс
![]()
..But why?...
emi poneje amy lee PAK me pozabravi ..... az osven da vzema brat i za muj![]()
Emi az sam dete na otka4eno semeistvo no vse oshte sym ergenTyrsq drugata polovinka na syrceto mi.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ехехееее палавници.Тва тука да не е "Дързост и Красота" бе.Секи да има роднински връзки с всеки.Блаааа.Аре аз съм 3ти братовчед на вуйчото на сестрата по майчинска линия на кума на Хосе Мигел от серияла "101 далматинци еволюирали в горили".Тамън в миналия епизод се разбра че детето което Анджела е заченала от Хоан Карлос може и да не е от него а от 3тия брат на братовчеда Лари и че Освалдо Риос ще играе новия брат сиямски близнак на Марин-Тервел.
Какво ще се случи от тук нататък?
Ще намери ли Рич лек за своята диария?
Ще успее ли най-после да преброй свойте съпрузи Дулсинея?
Ще се разкрие ли любовната загадка между Дейвид и Мария-Луиза?
Ще разбере ли Сестрата на Силвия че съпругат и крие два тампона за уши в нейните обувки за латино партита?
Ще успее ли Себастиян да разбере защо майката на Десперанта отказва да осинови Касандра?
Всичко това ще разберете в миналия епизод на сериала "Проблемация с гугудките"
Той не умира!!!
Tcc, abe tuka edin kotarak li nqma...Mujkite individi sa na iz4ezvane...![]()
hahahaha e gati fantaziata,sam li si go sachini?Първоначално написано от fucker
Аз доколкото знам съм мъж...на две лизбийки!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
hahahaha znachi si mi bashtaПървоначално написано от BlinD^BoY
Хахах ти пък от къде се появи не си спомням да съм те правил ...Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Mi te ne q li napraviha dvete maiki?Първоначално написано от BlinD^BoY
Е да те може да са го направили ама...аз дадох ...онова от което бебето става сеш се нали?!Първоначално написано от Bolid1
![]()
a az kvo da kaja 4e sam dete na otka4eno semeistvo i sym sin na lesbiisko semeistvo?Neznam kak sa me pravili :} moje IN-Vitro ;]Първоначално написано от BlinD^BoY
a moje bi sam osinoventova shte razbie krehkata mi dusha
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
e ti nali si maikata-Satanas DaungerПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
taka i taka si4ko se obarka,samo znam 4e si imah 2-ma bratia,niakolko sestrri i BlinD^Boy mi be6e gadge:P
![]()
![]()
Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Ок ама ще си по-голямата :PПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F