- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
Izdirvam si Jeni4ka ... :P Ima li tuk nqkade?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
emi az sum svobodna ma ne znam na kolko is..Първоначално написано от tedo_davis
![]()
na 16 sym ( pone do 3-ti avgust 2005 godina )Първоначално написано от slun4ice
a ti ?:}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
IIIi Mene my zabraihti ! Az sirak bez bratq i sestri li 6te sym ??![]()
Na 14 sym i si tyrsq si4ku![]()
ve4e sam golqm ... predlagam ti da se ojenish za men :PПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
vji mi pic-a ako se oplashish :} kaji Ne ;P
<============
<============
<============
Admin-Coki:
Lele az o6te ne sum otgovorila ti ve4e predlaga6 na drygi! Takova neviarno gadje ne 6ta!Първоначално написано от tedo_davis
![]()
Na 15 sum!
![]()
hahaha tamun iskah da se vzema slunchice za niakva i eto shte mi stane..oh kak se vikashe sia tva na bulgarski...a da mai beshe snaha shtoto sum mu sestraПървоначално написано от slun4ice
I az sum zabravila dymata ma znam kakvo iska6 da kaje6!Първоначално написано от Satanas_daughter
Btw az ve4e sum ti niakakva i to ne kakva da e a du6teria!
![]()
ama kak taka ne mojesh da si mi dushteria i da se jenish za brat mi togavaПървоначално написано от slun4ice
aloooo tedo_davis da prestanesh s perveziite i da ostavish dete mi da spokoistvie
Aidee tursq si vtoriq stopanin... demeka na slun4ice muja(det oshte go nqma) nqma li kandidati![]()
mi slunchice mi e dushteria a puk az si imam kuche ako smiatash che shte se ponasiash s kuche dobreПървоначално написано от Bolid1
Mi zavisi kakvo e ku4eto, ako to me ponasq....Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Ama az niznaeh 4e ti e brat kato my predlojih!Първоначално написано от Satanas_daughter
Dobre 4e ne sum priela 4e 6te6e da stane ebasi skandala
![]()
Първоначално написано от slun4ice
Admin-Coki: