- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
Iskam sestra/brat bliznak (axaxaxaxaxa) i po-golqm brat...:P![]()
Dobre Tatinoto kaji ko da ti kupi tati za koleda :}}}}Ili koe momchence da naplqska che ti e kazalo neshto na vypreki :}}Първоначално написано от TaStY^GiRl
Аз може ли да съм сестра близначка на Jamalska?? ТърсЯ мама и тати и голям брат![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
ei iskam i az ..... zemama si amy lee za malka sestrichka i murderdoll za domashno kote (4e si4kite i avatari i kartinki sa s koteta{}){} i si tulsq mama tate bigBrother i oshte kup drugi rodnini
Az te iskam za sestrichka..dopadash mi kato harakterПървоначално написано от Jamalska
![]()
Keep smilin'
Ставаме тризначки... все още търсим голям брат...![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Az iskam AMG-to za priqtel![]()
Keep smilin'
ISKAM SI EDIN MAJ,MAMA,TATI i o6te nqkakvi![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
e mi kvo togava....mi dobre az si te vzimam za bratovchedka:PПървоначално написано от Anonimno
mi az si vzimam aBnOrMaL_BaBy za sestrichka...ako me iska de.... a da i murderdoll za.... za....za sestra bliznachka:P
az pyk iskam amy lee za sestrichka(ma nie veche sme si po zodiika :P)i ako moje da se prisyedinq kym semeistvoto na Allicia i na Anonimko oshte edna dyshterichka ot DGR![]()
Zapovqdai v nasheto semeistvoПървоначално написано от P1ra71nQ
To tuka v Dgr e kupona
(e ne za vseki de, ama za men
)
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
...i edin marmot zaviva trevata v hartiika.....trqq da dademe taq tema za scenarii na nai noviq latino-amerikanski serial 6e stane po izvesten i ot Dyrzost i krasotasamo ni trqbva slqp,leko lud, i nqkolko s izgubena pamet
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
axaxa awe marmota moje i drugi ne6ta da zawiwa ama ne e za pred horaПървоначално написано от Momchence
MyCuHkA,DeSsi mercikfo 6'kajet za Peace`...ili Runnaway ama toi edwa li 6te se qwi skoro..
![]()
Аз пък искам slun4ice и Devilkin за сестрички.
А също и LunaTriCk да ми е близък роднина, но не знам какъв точно![]()
Дано и те са съгласни![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Ako Deathrow-Rec_F ti e detence az 6e sam ti svekyr 6toto sam i gadje :PПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ех знаете че съм в ваше ръце...делете ме как щетеПървоначално написано от Momchence
![]()
![]()
..But why?...
az moje da sum ku4eto na nqkoi???? iska li me nqkoi???
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Murderdoll ние го искаме само за по голям брат а не за нещо друго![]()
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
dobre!i drugite mi sestri4ki ako moje da sa slun4ice i P1ra71Q!!!a i Murderdoll :P a brat4e otdavna mi e Traffic(eto ti po golqmo brat4e JosefinneПървоначално написано от Josefinne
)
Любовта е най-висшата степен на омразата
daaa ne e chesno a na men ne mi oburna vnimanie che si te vzeh za sestra bliznachkaПървоначално написано от Murderdoll
(((
И мен не ме искаш за сестраПървоначално написано от amy lee
Добре е
![]()
![]()
Е м0же и да раз0чер0вам няк0й ама ние с LunaTriCk сключихме бракТака, че вече сме заформили едно семейство ! И GeRyTo Ми е сестра търсим и на нея мъж
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.