- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
Mi tia mi e dete, a kakto ve4e si4ki znaiat maikite sme lesbiikiПървоначално написано от bibonda
Ti kakva iska6 da si.
Btw ako monka nima protiv, moje i edin muj da si zememe da stane o6te po otka4eno!![]()
Амиии....вземете ме мен...Първоначално написано от united_colors
аз си нямам жена/и само една сестра...!!! :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
dobre togava az si vzimam Bibonda za treta sestrichkaПървоначално написано от bibonda
da znaesh drugite ni sestrichki sa Murderdoll i aBnOrMaL_BaBy
a i MalkataDrusalka ni e sestra
Ами няма ли някой да ме вземе за мъж...все още съм свободен![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Oh na mama to!Първоначално написано от Satanas_daughter
Kolko deca imame s monka a?Interesno e koi ni gi e napravil sled kato sme lesbiiki!
BlinD^BoY ok, no si muj i na dvete (men i monka)
A za6to tuka niama bratov4edi drugi takiva.Ia decata mi da mi kajat imat li si muje , deca i dr. Da si dosglobime semeistvoto.
Anzm 4e amy lee mi e vnu4ka i e dete na Satanas_daughter![]()
Така съм съгласен вече!!Не една ами две супер..кой като мен..ама само ,че вие като сте лис блис..на мен ще ми обръщате ли вниманиеПървоначално написано от united_colors
![]()
Vzemete me i mene nqkyde :P
Тц тц тц...вие друга работа нямате ли си, ами само простотии да мислите...Извинявам се много ако обидя някой, ама това са точно глупости...Първо, че това "родословно дърво" е супер объркано...най-накрая ще излезе, че някой е брат,баща и гадже на един и същ човек...и Второ с какава цел е всичко това...?!Напълно безсмислено, ако питате мен...![]()
Amiii moje li da sum detnce na ABep4eTo i Luna Trick? Ama si vzimam i Napiu6en Buhal i Nekasa4a za brat4eta 6toto mnooogo si vi obi4kam.
YaXAxAxa puk Geryto 6e mi e lelq![]()
Ama moje li?
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
taka,da vidime sega-monka i united_colors sa mi babi,Murderdoll mi e sestri4ka,P1ra71Q su6to.i mai i Josefinne.oba4e se o6te si nqmam muj i mama i tatii kato gledam Murderdoll s kolko hora e sestra,qvno semeistvoto e mnogo golqmo,i muju mi qvno ili 6te mi e brat ili bratov4ed
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Да да да да можеПървоначално написано от Ri4i^
аз ше съм ти леляяяя и мн ш'те обичааааам
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
aa ot koga sum stanala miaka aa super iako kude e amy lee,mamincee kude si milichka???Първоначално написано от BlinD^BoY
ave kato ne ti haresva shto se izkazvash naniakoi im e zabavno...samo kolkoto da trupash mnenia,a i mejdu drugoto gotin avatar!Първоначално написано от Fallen_angel
tva e qko!!!!!
vinagi sum iskala po-malko brat4e!!!!
molq vi,osu6testvete mi me4tata!!!!
pls......koi me iska za kaka?
да бе разбива сеПървоначално написано от Ri4i^
Супер family станахме
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
tuka sum,mamo :P a tati imame li siПървоначално написано от Satanas_daughter
artbaby,az ne sum te zabravila!!!!!1
iskam po-malko brat4e,moje i sestri4ka.
ti suglasno li si?
obi4a6 li,6te bude6 izostaven-igra takava ima v liubovta;edin za vliuben se priznava i pobeden ostava sled tova....
ami tati ti.......ei niakoi da iska da mi e muj?ako nikoi ne iziavi jelanie Diado Kooleda shte ti e bashta:PПървоначално написано от amy lee
Ами мене някой иска ли ме за нещо![]()
iska6 bli brat4edka luda po lp?i leko 4alnataПървоначално написано от TaStY^GiRl
![]()
ЛекоПървоначално написано от amy lee
Иначе искам ама кой ше ми е мама и кой ше ми е тате
![]()
Хора стига ве ще вземат да се получат разни генетични аномалии,кръвосмешения ала бала..Пък и тфа трябва по някакъв начин графично да се изрази,щот така се губи представа за нещата.
hahaha-kvo ti puka?da stavatПървоначално написано от FeitiCeiRa