- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
mamka mu!izpratila sum edno i su6to ne6to 3 putimamoooooooo,ima6 si nekadurna du6terq
Любовта е най-висшата степен на омразата
hahahaha niama nishto milichka prosteno ti e che si s dve levi ruchichki......ama nedei da psuvash ei!!!!da ne mi se skara moderatorkata posle na men:PПървоначално написано от amy lee
dobre,mamo,nqma pove4e :P
Fuck, basi tupo-kuhata i kuho-tupata tema... iztriite q pls
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
e kvo puk ti preche?malko tupotia ne vredi na nikoi!!!!Първоначално написано от SanDRo
Kak we ?! Kvi sa tiq prostotii.. Koi mi e mama koi mi e tate .............................................. Nqmate li si semeistva... i pone go napishete "Rodoslovno Dyrvo", a ne radoslovno...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
e nikoi ne te kara da pi6e6 v neqПървоначално написано от SanDRo
![]()
eeee,goliama rabota. bez da iskam sam go napisala s "a". mnogo lo6o.......i kato ne ti haresva temata ne pi6i v neq. az sam q napravila za tezi,koito iskat da pi6at,a ne za hora,koito ne q haresvat!Първоначално написано от SanDRo
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ето какво...Аз се постарах да направя едно родословно дърво , коеото разбира се стана повече от абсурдно. Прилагам ви го по-долу (дано разберете, защото аз нещо го смалих и то се размаза - сори). Освен това тези, които са казали, че искат да са братчета и сестричета съм ги прикачвала към родителите на този, който си има такива. Със синьо съм отбелзвала кой на кого е родител, с черно кой на кого е братче/сестриче, със зелено - кучето, с червено - мъж/жена/гадже...Ето го и него:
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
wow!qko opleteno,a:P
![]()
![]()
waw ...kvo golqmo semeistvo si imam samo
hmmm samo muj nqmam ...a i domashen liubimec...izdirjat se
![]()
Pri mene si oburkala sorry, deca sa mi satanas_daughter, murderdoll, malkata drusalka, bibonda, tedo_davisa amy lee e dete na satanas_daughter
![]()
Аааа чек сега аз 3 жени ли имам?нали бяха две ко стаа малей
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
BlinD^BoY hehe kvo se oplakvash celi tri jeni si imash....az kvo da kaja kato daje edin muj nqmam
hihik v toia forum mujete sa izchezvasht vid..... i tova ako ne e podtikvane kum lezbiistvo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imame edna sudbaПървоначално написано от artbaby
![]()
аз съм самостоятелен гражданин, живеещ на "Българска армия". Само приятели имам,а те не са от дръвото![]()
ama si ima6 i sestraПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
i maika ni e satanas_daughter,da znae6
ааа аз нз за никва сестра или по-точно сега разбирам,така че сжПървоначално написано от amy lee
никой не ме е питал дали я искам ;Р а майка ми верно е дъщеря на сатаната понякога,ама се пак не мисля,че си уцелила човека.Ако тва е майка ми как съм се родил,ако първата ми асоциация с нея е смърт? егати майаката... не мерси
нищо лично ;Р
ei iskam da sam sestra na niakoiplsssss,namerete mi brat4e
![]()
![]()
brat mi, tq na mene mi e maika.a az sum ti sestra.a,kazah li ti 4e i Traffic ni e brati brat4edka ti e tasty^girl
samo tati si nqmame
yeee az sam ku4e..........tursq si jenska(gaje)
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
are togava az sam ku4kataПървоначално написано от B_i_G
![]()
e ми мене ме набедиха без да искам в некво семейство, така че сега аз на мой ред мога да те зема тебе без да питам,така че вече си имаш братче,ако ме искаш разбира сеПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
niama li svoboden brattПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
![]()
hahahaha-a mama pita li q?hahahahahahahaha!bazikam se![]()
![]()
![]()