- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radoslovno darvo
хаха изпревариха ме,май ще влизаш в др семейство ;Р ама нали си кучка то не пречи да имаш няколкоПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
eeeee az te iskam za brat4eПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
ako triabva nimaa da sam ku4ka
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA!mamooooooooooooo,a puk batko mi(az se durja malko se edno mi e sobstvenost ama aideПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
)ne te pita za o6te edno detence.ama mamooooooooo,ti kato go pravi6 s tati(koito si nqmame)ne se li pazi6 decata da ne stanat 100
HAHAHAHA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
eee kvo ,toi ne moge li da mi e brat4e??Koi triabva da pitam.Koia e mamata tukaПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
А ве не знам коя е мамата и коя не,ама си е*а мамата - яко се объркахПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
а ве приемам те за братче, не я слушай сестра ми - ревнува хахаха само че да се разберем - няма да ми пускаш поп-фолк, може да ми покаваш снимки на певеици, но не и да ми пускаш песни ;Р аз пък няма да ти пея за ЦСКА
Правиме ли го? (братството де
)
sestra ti prosto e bqsna za6toto dori ne te e nau4ila kato presi4a6 da presi4a6 bavno za da vbesqva6 6ofiorite![]()
DA.Bratstvo-v smisal nali znae6 4e sam genska,dobre bez nikva 4alga,samo snimkПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
,ee za CSKA,ama are 6te se opitam da go preodoleia
![]()
zna4i ti sa kolko sestri ima6?Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
честно казано и аз нз - много станаха, щото са ги приемали без да знам,ама само тебе и Нели ви помняПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
иначе мама е голяма к**ва и семейството ни е мн голямо,като нямаме баща - всеки е от различен ;Р
sestri sme mu:az,ti,Josefinne,Murderdoll(tq se pada i sestra i lelq) i P1ra71Q.a brat ni e i Traffic
i 6te pomolq skupoto mi milo brat4e da ne obijda mama 6toto ne sum go nau4ila na ni6tookazah mu daje kak se presi4a bavno i kak se vbesqvat 6ofiori!ama toi ne!ne se nau4i i tva e!
А ве мн ясно че знам - къде си видяла сестра мъж? е, има такива съмнителни субекти,ама не мисля,че си сред тяхПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
можеш да ми наредиш такива снимки и плакати в банята та като ставам сутрин да се отърсвам от напрежението ;Р а за ЦСКА - заклет съм на тая тема, няма да говорим ако си синя ;Р
eeee ebati semeistvotoПървоначално написано от amy lee
luuuuuuullllllllllllllllll![]()
![]()
hahahaha!qko!leleeeeeeeeee venelini6te takova kolko sum ti bqsnaПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
na ni6to ne sum te nau4ila ei!i dokato ne se nau4i6 nqma da te ostavq na mira!bila sum revnuvala
kak li puk ne!nali imam o6te edna sestra 6to da revnuvam
samo molq te ne puskai 4alga.i ei taq v podpisa ti nai ve4e
ne 6eguvam se na nikoi ne sum surditra
![]()
niama 6e slu6am samo v diskoto,ama snimkite gledaite gi i si spomniate za sestrataПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
a men kude me zabravi a ????? .... q vij tam na risunkata sum tochno mejdu tebe i traffic ...amy lee shte plqskam da znaish![]()
dobre,mamo!ai,ama az verno te zabravih.sujalqvamПървоначално написано от artbaby
brat mi ima6 o6te edna sestra
zna4i - mama i tate sa united_colors i monka , sestri4kata mi e satanas_daughter .... plemennicata mie - Amy Lee ... SEMEISTVOTO MI E OTKA4ENO ... nqkoi shte dobavi li oshte ?[/quote]Първоначално написано от tedo_davis
NQKOI DA KAJE NESHTO ! kade mi se zagubi semeistvoto ?![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ееее стига ве... мама ко праи? кажете и малко да се спре. с Трафик не можем да ви опазим толко мн сестриПървоначално написано от amy lee
пък и още няколко като вас и ще избягам от вкъщи,ако преди това не получа сърдечен удар
по-полека с изненадите
emi kak kvo mpravi-ebe se!ne znae6 li kak stavat decataПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
ama az mai verno na ni6to ne sum te nau4ila
a,da-4i4o ni e tedo_davis.6e mojetye da ni opazite 6toto az pone znam kak da se pazq.kato ne broim vbesqvane na 6ofiori
![]()
AMY LEE kakvo krqkash pak ?:} Plemennicata mi se pobyrka![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
eee moge li niakoi da mobiasni,koia mi e maika?i koi mi e ba6tata?
satanas_daughter ni e maika.za momenta nqmame ba6taПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
are be kvo stana s darvoto![]()
are da go prodalgim![]()
diado koleda vi e bashta shte go namerite v mesnia rock bar c cheren kostium i cherna shappchica sus sveteshti pentagramcheta na neiaПървоначално написано от amy lee