.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Kyde shte preznuvate?

taka taka...emi tuka si mislq da pusna edna tema i go napravih qvno de..moje bi ima takava tema sorry ako e taka no vse pak q pusnah.Nachi kyde shte prekarate Koleda i Nova Godina v kyshti,s priqteli,s liubimiq chovek?v resurant v nqkoi pr.na nqkoq hija izobshto kakvi sa vi planovete? az sigurno po Koleda she sam si v kashti a na Nova godina shte se sabirame u edin moi pr.i she si praim kupona ama moje i da hodim na hiji no ne e sigurno taka che ostava da sme u tqhaide sega ste vie...

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    oo purvo 4e se subirame za studentskiq praznik
    : AMG Corporation ::

Guest
    Ami az za koleda sam na edna ekskyrziq s edin aver a za nova godina 6e mislq na mqsto-siyrno v nqkoi ot priqtelite koit 6e prai parti.

За Коледа ще съм си в къщи със семейството. Това е празника на който никой не може да ме накара да не съм си в къщи. Семеен празник е все пак и до сега не съм го празнувала някъде другаде. На Нова година ще съм на купон в един приятел най-вероятно. Миналата година пак бяхме същата компания.
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Голям фен
    Град
    sofia
    На Бъдни вечер и Коледа ще съм със семейството си, може би ще ходим при баба ми, дядовците ми и вуйчо ми в Пловдив.
    На Нова година се надявам да бъда с класа си и още доста приятели (стискайте палци да не се провали нещо), но за съжаление все още не сме измислили къде ще празнуваме. Лошото е, че никой не се навива да бъдем в тях. На хижа е доста по-сложно, а пък и не се знае кого ще го пуснат... Така че все още се чудим Ако имате идеи- Казвайте
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Mi mai taq godina shte si ostana vkyshti na KOleda.A pyk na nova godina sigurno shte se sybera s "priqteli".Ba ako si bqh v BG qk kupon shteshe da sttava.Kakto i da e

Ами на Бъдни вечер и на Коледа и аз ще съм си в къщи.Това все пак са семейни празници и се празнуват със семейството!
    А за Нова година незнам,но се надявам да си прекарам хубаво!

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Ami az vsqka koleda sam si s na6ti.Vse pak tova e nai semeiniq praznik i az go praznuvam sas semeistvoto si kakto i dosta ot foryma A za nova godina sigyrno 6te sme y nqkoi

Голям фен
    Na Budni ve4er i Koleda zaduljitelno shte buda sus semeistvoto si i rodninite...a za nova godina...ami imam hubava oferta za kupon4e s kompaniqta...i se nadqvam v 12.00 da sum s priqtelite si!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    6e si bydem v ky6ti s rodata! :P na nova godina sigurno 6e bydem u edni friend's
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    oo purvo 4e se subirame za studentskiq praznik
    i as sum taka, ti kude 6te praznuva6

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами на Коледа ще съм с наще А на нова година ще се събираме с едни френдс да си празнуваме

Az Koleda she praznuvam s nashte a Nova Godina sas friendove i naj veche bratvchedkite /ednata ot koito *-*Krisito*-*/:]
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Супер фен
    Ами Коледа е семеен празник ! Много ясно, че вкъщи ! А за Нова Година някаде по Света Определено ще купонясвам с компанията някаде :P Въпреки, че до кам 22:00 мисля да си стоя c роднините малко поне
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Emi az sym porednata, koqto shte si e vkyshti na KOleda. Na Nova godina nashte zaminavat s razni priqteli tam, vzemat i sestra mi i az mai mai shte vdigam kuponche ) Tuka she se vikat razni friendcheta i obshto vzeto shte si e maniika
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

i kakaf izvod she napraim sega dica hahahche sichki po koleda she sme s semesitvoto a na nova god...s priqtelite she kuponqsvame...e tva e super)

Голям фен
    Mislq che Bydni vecher i Koleda sa semeini praznici i trqbva da se praznuvat s semeistvoto.I az shte sym s nashte.Na Nova Godina shte sme na vila.Dano neshto ne se provali
    Keep smilin'

На Коледа ще съм с семейството,
    ама на 26 ще сме у нас с приятели
    да празнуваме Коледа.
    Нова година ще съм с friends ,
    най-важното да бъде Superz

Guest
    Btw na lunata :P

Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]Btw na lunata :P
    ihaaaaa az az moje da skocha do mars che moite priqteli tam ma chakat..nali sa seshtash uniq s po chetirite ryce i 10-te ochi..golemi sa sipatqgi i vie ste pokaneni ako iskate elate...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми..на коледа вкъщи...а за
    Нова Година не съм си правила
    планове..надявам се да ми е яко
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    dano da si prekarame qko :P

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от Peace`
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    dano da si prekarame qko :P
    щом ще съм с теб няма начин
    да не ми бъде яко)))))))))))))){P}
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е, на Коледа всички трябва да сме със семействата си. Като четох първата страница останах с впечатлението, че някои хора са разочаровани от факта, че ще трябва да останат с родителите си на Коледа. Обаче, колкото и да ви дразнят в момента, те все пак са ви родители и ви обичат и се притесняват за вас. Понякога може и да се караме (аз сега съм жестоко скарана с наш'те), но все пак...Както казах някои Коледа си е празник на семейството. А Нова Година, дай Боже, да се ореди, мисля, да прекарам с гаджето или у нас, или у тях. Ще сме си само двамата. От сега замислям вечеря на свещи и всякакви такива романтични неща...Ако стане, ще бъде незабравимо. Ще си бъдем като семейство и няма да се притесняваме, дали някой няма да си дойде и т.н. Ех, размечтах се...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fostenkata:)
    Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]Btw na lunata :P
    ihaaaaa az az moje da skocha do mars che moite priqteli tam ma chakat..nali sa seshtash uniq s po chetirite ryce i 10-te ochi..golemi sa sipatqgi i vie ste pokaneni ako iskate elate...
    10x Blagodarq moje da doide BABY_SEXY_GIRL men ako ne e problem za teb tova :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си