kak vi kazva gadjeto na galeno??
na men moia priatel mi kazva kote ili gazebareva
ami kote,krasavico,askim,bitanem.................![]()
![]()
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
a vpro4em tva ne e li po-dobre tazi tema da e v LUBOV,znam li...![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
pisence,sladur4eto mi,pti4ence,mi6lence,sladki64e
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
бу (идва от boo...=baby)![]()
![]()
..But why?...
mi6lence ili glezla.nqkoi pat i dete mi vika ama ne 4esto 6toto me drazni super mn tva.
kotence, dqvol4e, elf4e, princeso na elfite, lubovnikarke, jeno () , tigrice, lubovnice moq (tfa 6oto mn go vazbujda6e d aigraem na lubovnici hehe) abe o6te mn ma ne s ese6tam
Ам "мило" или "слънце" най-често. И аз така го наричам. По-често 'Слънце' изпозлзвам. За мен слънцето има изключително значение, за това и се обръщам към него така.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
"миличко"![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
kote,slunce,milo,sexy,slun4o i dr
: AMG Corporation
::
heh nai 4esto princeske,milo,mili4ka,mila,bebo i vsi4ki formi na bebe(beb6ok4e,beb4o,bebi i t.n),slan4ice,puhince,zai4e,lqni a ot skoro zapo4na babrek4e i drop4e ama tez dvete poslednite ne mi haresvata da i kukli4ke,mnogo mrazq da mi vika KUKLO
zvu4i mi grubo...
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
"Ela tuka MA!!!!!!!"
Bazikam se : Zlato, Bebe6ok, Koki(ot kokona) i mn. drugi!![]()
Milo,slynchice,bebcho,bebchebce................... ..................
diavolche,satanistche,liubov i sladurche...oh i mnogo drugi toi vse ima nov repeatuar
oiii ....... mi te tolkova mnogo dumichki minaha ama shte napisha kvoto se setq - bebs , bebi ,bub , milo , maslinka, sirence , puhti (ot me4o puh) , , bebeshok , sex-4e , mi6ue ,lilichka ....i dlugiii .. , a kato se karame i mi vika "kifla"haha mnogo me radva kato kaje " zlobna kifla takava "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P BeboK,MiLo,MucKa,JeNo,Na BaTi SlaDuRaNaTa i dr ama ne se se6tam......![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
P4eli4ko![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Na men pyk mi vika Myniche i dosta chesto vze da mi vika Pepi ili Pipi![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Сега си нямам гадже, но един от приятелите ми като реши, че много ми се кефи и трябва да мил и романтичен ми казва бебе или копеле.
Много е брутално като каже " Аве копеле ти не знаеш колко много те обичам тебе!"
А един друг(доста по голям от мене) ми казва девойко, г-це Йоловска, пиле златно и някви такива супер смешни.
Измисляли са ми какви ли не мили именца. Бившето ми гадже ми казваше коте, чочи, котенце, бейби и всякакви такива.
Аз в повечето случаи казвам слънце или мило.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Kuklo,sladurano,mili4ka,kote,hubavice"slivo"i"guci "(za buzik") i pile ponqkoga,koeto me nervi!!!!!
az v momenta nqmam gadje ama bifshiq mi vikashe...kote,zaiche,pilence,milichko,slanchice,k uklo,bebche,i oshte kakvo li ne...![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!